ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Засега да, то може и да никой да не остане накрая... ooooh!

може, може  Joy какво го мислиш края?  Joy Joy Има време дотогава  Party не знам какво е пишело в спойлера, но някои са писали: Дано не е вярно. Thinking

# 571
И аз съм тук, Рени, Ани, Ичеридеки Joy

Ученичка? Успех и добра компания в училище!  Peace

Приятно гледане на всички!  Hug

Джелял баба беше доста страшен в гнева си! И как го измисли това за бременната овца... Зловещо!

Мнимо ли беше обаждането на Мерт пред Аслан?  newsm78

Почва!

# 572
  • Яко в Матрицата...

може, може  Joy какво го мислиш края?  Joy Joy Има време дотогава  Party не знам какво е пишело в спойлера, но някои са писали: Дано не е вярно. Thinking

Не съм го видяла и аз Peace

# 573

Ренка, ще превеждаш ли?  HugЧе Лили я няма  Rolling Eyes а на мен нета ми нещо не е наред  ooooh! и от сайта на Шоу не мога да гледам  Shocked

# 574
Никой май не гледа озета Joy Joy Joy

На мен това ми е последният он-лайн за тази година. В следващите няколко месеца ще съм ученичка пак и ще гледам сериите, докато превеждам Rolling Eyes Joy
Аз съм тук ........... Party Party Party  че и сигнал вар......... Heart Eyes

Добра вечер на всички............... Hug Hug Hug Hug

ДжадЪ имала празник........ Heart Eyes  Севиорумкам те бе.....love001 love001 love001 love001 love001

На верев ви прочетох............ Blush и аз имах за мрънкане и хапане............... Crossing Arms ама вече забрайх............ Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря на всички за всичко.............. Hug Hug Hug От мое име и от тва на Трайков............ hahaha hahaha hahaha hahaha  Сам ме подсеща за онлайна ,че и притеснен за сигнала/нали той си го отнася като няма/........ rotfImbo

Безпроблемен нет и приятно гледане си пожелавам ...............  Praynig  и на вас също............ Hug Hug Hug Hug

Докато напишЕм 5 реда .........и 8 нови отговора........... Shocked  че и немога да публикувам ......... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 575

аз го видях  Mr. Green  Mr. Green

# 576

аз го видях  Mr. Green  Mr. Green

Пиши ми на ЛС какво бяха писали.  Hug Hug Joy

Бойчееееее  love001 love001 love001 love001

# 577
ДжадЪ имала празник........ Heart Eyes  Севиорумкам те бе.....love001 love001 love001 love001 love001

и аз -  толкова,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  колкото и ти, да не мислиш, че повече  Naughty  hahaha hahaha hahaha

това мноУ смешно   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 578
И аз съм тук, Рени, Ани, Ичеридеки Joy

Ученичка? Успех и добра компания в училище!  Peace

Приятно гледане на всички!  Hug

Джелял баба беше доста страшен в гнева си! И как го измисли това за бременната овца... Зловещо!

Мнимо ли беше обаждането на Мерт пред Аслан?  newsm78

Почва!

Кой да ти каже дали е било мнимо обаждането?  hahaha
Не почва още  Peace

# 579
  • Яко в Матрицата...
Каквото разбера ще пиша Peace

И на мен леко ми прекъсва ooooh!

# 580

и аз -  толкова,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  колкото и ти, да не мислиш, че повече  Naughty  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пишете и на мен на лични............ Crossing Arms  че ако е лош краят да почвам от ся............. newsm45 да се настройвам да не стане като Делибала .............. Sick неподготвена ............. Naughty

# 581
ДжадЪ имала празник........ Heart Eyes  Севиорумкам те бе.....love001 love001 love001 love001 love001

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Пишете и на мен на лични............ Crossing Arms  че ако е лош краят да почвам от ся............. newsm45 да се настройвам да не стане като Делибала .............. Sick неподготвена ............. Naughty

на Сарпчи нищо няма да му стане бе  Stop Joy

тези рекламират ABC-то вече и на профила си в Т  hahaha аз само дето го жалих Клунито  hahaha

# 582
ДжадЪ имала празник........ Heart Eyes  Севиорумкам те бе.....love001 love001 love001 love001 love001

Смешно ми беше кога Сарп го нарече дришльо  Laughing Laughing

# 583
дайте някакъв линк яяяяяя  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 584
  • Яко в Матрицата...
Вай, нашият Делибал баба мноУ зъл тук ooooh!

Сарп много ме кефи как потрива ръце Party Crazy

https://www.canlitv.life/show-tv

Ани аз гледам тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт