Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Злати мерси за рейтинга и инфото. Нормално е рейтинга да е по-висок. И според мен епизода беше по-динамичен и станаха интересни неща.
И аз имам регистрация при мамашите, но не мога да вляза...Предполагам, че се изисква отделна регистрация, защото искат телефон и съответно ако одобрят ще изпратят код с който се влиза...

Къде ли се е подвизавал до сега Рахми...Като отшелник е....

# 16
  • Плевен / София
Здравейте момичета
имаме си прекрасна тема в любимия цвят и на Елиф....аквамарин...

Ани голяма красота си сътворила със старата мишка.... Wink

Благодаря ти
Скрит текст:
снощи бяхте на кино....но още не съм прочела какво сте писали....но не вярвам Джихан да се е обръснал както искаше Сиси Party
Боби,Злати,Лу,Бризче HugДеси
И да честитя второто бабинство на Ели baloniда е жива и здрава малката Даяна....име на принцеса Party

# 17
Ани Hug,като гледам Рахми и сухите листа,май някъде в гора се крие?  Peace

Асу не можа ли да се досети за шефа какъв е,като го видя още в дискотеката!Ама хората нали са казали-''за пари и дупе даваш''! Peace

Пускам целия епизод,че Сиси Hug,може да иска да го гледа пак!Много дълги ги правят бе,преди бяха 2ч.,а сега минават 2ч. и половина! Peace

Paramparça Dizisi - Paramparça 77. Bölüm İzle

https://youtu.be/hyFpD76HY_g

ПП Гости Hug е наминала докато пиша поста! Hug

# 18
Гости  Hug Злати  Hug

Гости благодаря  Hug  
и пръстена, който слага Кахраман на ръката на Елиф е в цвета на темата и любимия цвят на Елиф...Това е дребна подробност, но за да я запомниш трябва да обичаш човека повече от себе си...и любовта на Кахраман беше такава....Затова скоро Елиф и Кахраман няма да излязат от сърцето ми....

Злати - сигурно Рахми се крие в горите - виж го на какво прилича...А Маиде заради злобата която носи в сърцето си няма да намери покой и на другия свят....
Асу е много самонадеяна и спокойно мога да кажа, че Хазал е същата като нея. По същия начин Хазал пропилява живота си като леля си....Асу си получи урока. Сега ако се окаже, че е и бременна  preggo preggo няма да се изненадам.......

Да се почерпим ей така следобедно....

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

# 19
  • Плевен / София
Гости  Hug Злати  Hug

Гости благодаря  Hug 
и пръстена, който слага Кахраман на ръката на Елиф е в цвета на темата и любимия цвят на Елиф...Това е дребна подробност, но за да я запомниш трябва да обичаш човека повече от себе си...и любовта на Кахраман беше такава....Затова скоро Елиф и Кахраман няма да излязат от сърцето ми....

Злати - сигурно Рахми се крие в горите - виж го на какво прилича...А Маиде заради злобата която носи в сърцето си няма да намери покой и на другия свят....
Асу е много самонадеяна и спокойно мога да кажа, че Хазал е същата като нея. По същия начин Хазал пропилява живота си като леля си....Асу си получи урока. Сега ако се окаже, че е и бременна  preggo preggo няма да се изненадам.......

Да се почерпим ей така следобедно....

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

Ани, аз сладко в спойлера не виждам newsm78 само целувките на Елиф и Кахраман Wink е те може и да са сладки Joy Joy Joy предполагам Party

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 16:29 от gostenka68

# 20
Гости - вярвам ти, но аз виждам в спойлера кафе и чай...Не знам ти защо не ги виждаш  Thinking
Да каже и някой друг виждали ги или не...
Ще сложа други....

Скрит текст:

А целувката на Кахраман и Елиф е много сладка - права си....

Оф...сега да не ви се прииска да я видите на яве....

# 21
  • Плевен / София
Гости - вярвам ти, но аз виждам в спойлера кафе и чай...Не знам ти защо не ги виждаш  Thinking
Да каже и някой друг виждали ги или не...
Ще сложа други....

Скрит текст:

А целувката на Кахраман и Елиф е много сладка - права си....

Оф...сега да не ви се прииска да я видите на яве....
това вече го виждам... Party

# 22
  • Стара Загора
Мили,момичета Heart Eyes

Прибрах се от работа и седнах пред лаптопа,но се върнах да изчета старата тема Grinning
Видях,че Ели се е отбила и е станала отново баба ylinfant

Ели HugЧестита ти внучка Peace
Да ви е жива и здрава малката Даяна party006
Скрит текст:

Ани Hugмерси за любимата ми целувка на Ел и Ках и за кафето bouquetЩе го изпия с удоволствие

Първото кафе,което Гости Hug не е видяла и при мен не се вижда Thinking

Злати HugАни waveyаз влизам при Вюсал М.Не знам при вас защо се е получило така newsm78
Пробвайте този линк и пишете дали ще влезете...Пак е за Вюсал М.  .....

Лу Hug

Открих новинка за Ози Grinning Heart Eyes

Цитат
НОВОСТИ: Новый фильм.

Стало известно, что Озджан Дениз готовится не только вернуться на телеэкраны с новым сериалом, а также снять новый фильм, в котором также будут задействованы Мерьем Узерли и Аслы Энвер.
Как сказал сам актёр, этот проект будет отличаться от других и они попытаются сделать что-то действительно новое.

Перевод: Инесса Маликова
Специально для: vk.com/kyg_club

# 23
Гости  Hug

Боби  Hug добре си се завърнала от работа  Hug Почини си в темата с кафенцето и тогава се залавяй за работа.
Успях да вляза в линка който си дала за Вюсал, ама ме изхвърли. Ще опитам извън темата.
Радвам се, че Ози продължава с игралните филми, но мен повече ме вълнуват участията му в сериали. От инфото, което са превели мамашите не разбрах той ще играе ли в новия игрален филм или не....

Пръстена......

# 24
Ани Hugи аз не виждам почерпката в първия пост,но във втория-да! Wink Благодаря! bouquet

Гости Hug bouquet

Боби Hug,благодаря за фрагмана,така го видях пуснат по този начин! bouquet Но когато аз влизам в др. линк,който пуснах сутринта не успявам, появяват се телефончетата!Сякаш не съм регистирана! Peace Благодаря и за новината за Йозджан! Peace

# 25
  • Стара Загора
Ани waveyсъдейки по снимката от предния ми пост Thinkingнадявам се Ози да е в главната мъжка роля Praynig
Филмите(неговите) ,в които той участва имат по-голям успех...Искам да го гледам и в сериали и във филми Grinning

Злати waveyхубаво,че си успяла да видиш фрагмана,но защо ти излизат телефончета не знам ThinkingНа мен не ми излизат newsm78

Цитат
Опять сцену снимали в ресторане Эркана

Момичета,Еркан ресторант ли има? newsm78

# 26
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета Hug Hug Hug
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug Heart Eyes
Знаете , че аз не гледам Парчетата , затова не мога да коментирам с вас.
Беше се чуло за нов сериал с Йозджан ,вие знаете ли нещо ?
А сега лека и спокойна вечер !  Hug

# 27
Злати  Hug

Боби - пусни линк за стената на Вюсал да си го запазя.

Стоп кадри от диалозите във фрагмана - да улесня Сиси....

Бурхан дали не е разбрал, че Дениз е застрелял мъжа и да го изнудва  Thinking
Дилара иска да си тръгне...Къде ще си тръгва, нали конака е нейния....Ама Харун като не може да излезе на глава с побърканата си леля трябва да се разделят....

# 28
Ели за малката принцеса

Скрит текст:

За Ози така пишат рускините. Ще играе в нов сериал, който ще започне през зимата. Вече трябваше да известна партньорката му, ама йок...Наминавай, ние каквото намерим го слагаме в темата.

Боби

Цитат
Момичета,Еркан ресторант ли има?

Да и МОЛ има  Grinning

# 29
  • Стара Загора
Ани wavey

Ели waveyАни ти е отговорила Peace
Чакаме с нетърпение нов сериал с него Praynig

Отивам за 1,2 часа да видя малчо Grinning,че ми домъчня newsm32

Общи условия

Активация на акаунт