Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 051
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Значи все пак правилно съм разбрала за новия сериал на Ози  bowuu

# 46
Добро утро! Hug Hug Hug

Тиоо Hug,добре си наминала! bouquet

Боби Hug,благодаря за кафенцето и за линка от снощи! Heart Eyes :bouquet От него успявам да пусна фрагмана!Открих и разликата с моя линк,който имах запаметен!Като влезеш от ляво на стената има надписи-за профил,новини,снимки и т.н....да не ги изброявам,а при мен има правоъг. за да се регистрираш! Laughing

Ани Hug,Сиси Hug честит ви професионален празник! bouquet bouquet Сиси,благодаря за почерпката Hug,аз не съм на диета! Laughing

Гости Hug,и аз съм като теб относно Мерием! Peace Във ВВ по беше добра,но за в Кралицата... не ми се говори!Може да зависи и от режисьора! Peace Аслъ Енвер съм я гледала в повече сериали!(сега няма да ги изброявам)! Peace

Желая ви хубав есенен ден! bouquet

ПП Докато пусна поста 3 отговора! LaughingАни,Лу,online:) Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:20 от Zlatina3

# 47
Лу  Hug Злати  Hug online:)  Hug
Честит празник и на вас момичета  Hug
Получава се някакво преплитане със филма, който ще прави Ози и сериала в който ще играе. Гледах в Геджето - там споменават продуцентската компания Авшар - сериала който ще снима Истанбулска невеста и ще бъде излъчван по Стар тв.... и бъдещия игрален филм, който ще снима Ози и в същото време се споменава за участие на Авшар....Но нали знаете, че транслатора много често ни въвежда в заблуждение...Така че ще чакаме още новини....

Мамашите се опитват да оправдаят целувката Керем-Суде, че виждаш ли Керем може да е объркал Джансу със Суде...

Цитат
Ох, Аллах-Аллах, возможно, что этот момент, перед тем как Керем поцелует Суде, так как будет думать, что она - Джансу.

Нали съм Тома неверни, не мисля, че Керем е объркал двете дами...Мисля, че на фрагмана беше показано, че Керем вижда Джансу и тогава целува Суде....Но фрагманите както знаем са подвеждащи...Но според мен няма никаква грешка...Ще видим утре вечер, а днес ще очакваме снимките и озета за новия епизод на ВО....

# 48
  • Плевен / София
Лу  Hug Злати  Hug online:)  Hug
Честит празник и на вас момичета  Hug
Получава се някакво преплитане със филма, който ще прави Ози и сериала в който ще играе. Гледах в Геджето - там споменават продуцентската компания Авшар - сериала който ще снима Истанбулска невеста и ще бъде излъчван по Стар тв.... и бъдещия игрален филм, който ще снима Ози и в същото време се споменава за участие на Авшар....Но нали знаете, че транслатора много често ни въвежда в заблуждение...Така че ще чакаме още новини....

Мамашите се опитват да оправдаят целувката Керем-Суде, че виждаш ли Керем може да е объркал Джансу със Суде...

Цитат
Ох, Аллах-Аллах, возможно, что этот момент, перед тем как Керем поцелует Суде, так как будет думать, что она - Джансу.

Нали съм Тома неверни, не мисля, че Керем е объркал двете дами...Мисля, че на фрагмана беше показано, че Керем вижда Джансу и тогава целува Суде....Но фрагманите както знаем са подвеждащи...Но според мен няма никаква грешка...Ще видим утре вечер, а днес ще очакваме снимките и озета за новия епизод на ВО....
да....да... плуват корабчета в очите ми..... Wink
ако е целунал Суде, то е защото е искал.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Честито на всички празнуващи....внимавайте с виното.... Peace
аз довечера съм на кино Party

# 49
Здравейте, момичета!
Ани, мила, благодаря ти за новата тема! Ти винаги ни изненадваш приятно!

За теб -

Днес е Димитров ден и аз съм се пришила към празнуващите... Да почерпя за мое здраве...

Скрит текст:

Хубав ден, момичета!

# 50
Гости  Hug
Баща ми имаше един лаф "Когато вола риел, хвърлял на главата си"...
Това в момента ще направи Керем - в желанието си да нарани Джансу, че го излъга, може да си създаде много големи проблеми с бозавата змия....
Суде познава Керем отдавна....Ако е имала чувства към него не й е била нужна Джансу, за да ги покаже....Но сега тя го прави, за да уязви Джансу....Е, много често в живота става така, че когато искаш да нараниш някого, съдбата наранява теб...Тоест Бог забавя, но не забравя....Така, че Керем и Суде може би ще си получат това, което заслужават...Дано да не съм права.... Praynig

Деси Честит Имен Ден - бъди здрава, щастлива и обичана  Hug Hug Hug
Благодаря за почерпката  Hug за теб  Hug

Скрит текст:

# 51
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте, момичета!
Ани, мила, благодаря ти за новата тема! Ти винаги ни изненадваш приятно!

За теб -

Днес е Димитров ден и аз съм се пришила към празнуващите... Да почерпя за мое здраве...

Скрит текст:

Хубав ден, момичета!
Деси Heart Eyes честит празник...да си жива и здрава....
Скрит текст:

# 52
Да се почерпим за празника днес....Наздраве

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

# 53
Деси Hug,честит имен ден!
Желая ти здраве,щастие и много късмет! love001
Благодаря за почерпката! Hug Hug
Скрит текст:
Ани Hug,благодаря за почерпката! newsm51 Добре,че не съм на диета! Wink

# 54
Злати - хапни си мила...и ние които сме на диета си хапваме - диетата от утре  Grinning

Излязли са снимките за 18 епизод на ВО....

# 55
Ани Hug

Ето и озета! Peace
Цитат
💥💥💥ОЗЕТ 18 серии "Высшего общества" !!!
Не копировать! Только репост!
Спасибо за перевод Карине 🌺

Сможет ли Керем забыть Джансу?
Джансу, которая до сих пор чувствует себя виноватой перед Керемом, при любой возможности пытается попросить прощения. Но Керем делает вид, будто не замечает этих попыток. В конце концов Керем делает такой шаг, который навсегда закроет двери к этой любви. Бедиа, не желающая потерять Оливу и Мерта, в этом партнерстве винит Сурейю. Две женщины снова противостоят друг другу, и их дружба заканчивается. С другой стороны Бедие в делах никто не угодит. Эдже еще крепче держится за Мерта. А Сурейю впереди ждут тяжёлые дни. Пока Метин пытается контролировать все связанное с Левентом, Ишил готова на все ради того, чтобы получить Элу.
https://vk.com/yukseksosyetefan

# 56
Злати мерси за озета на ВО  Hug

Цитат
В конце концов Керем делает такой шаг, который навсегда закроет двери к этой любви.

Еееее Керем много ще се изложи...Халал да му е бозавата змия....Никой не може да направи толкова зло на един човек, колкото той сам може да си направи....

Цитат
— Это не дом. А место смерти.
— Да будь ты уже хоть в чем-то счастлив.

Какво го пиле окълва горкичкия Мерт  #Crazy #Crazy #Crazy Как добре си беше при бабчето...слугите готвят, слагат, вдигат...пари бол...А сега в тази мизерия  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha

# 57

Здравейте вечерно мили мои момичета, приятна вечер.

Първо много    ми е нетрезво. Буквите са ми двойни,  подразбира се.
И плик имам със  стотачка премия. Ядене и пиене на корем.

Днешния ден беше един от най-красивите, най-интересните, най-възторжените, най-романтичните, най-одухотворените, най-дръзновените, най-необикновените, най-величавите, най-превъзходните, най-идеалните, най-благородните, най-сублимните, най-вдъхновените, най-знатните  и не знам още какви дни в живота ми.  Бях на седмото небе.
Ама по-добре  нашата Боби ще ви разкаже, защото тя има необходимите материали, а аз нямам.

Ани, Злати, Гости, ЛУ   и другите мили момичета, нека тази вечер ви носи само щастие.
ИСвети Димитър да ви  закриля.

Златенце, няма още превод от рускините, нали??
Аз сега отивам при   Вюсал Мамедов - студия  перевода русского языка, за да разбера нещо. Ще отида и в другите сайтове.  Дано нещо открия.

Сладури, ако някоя от  вас открие превода на   77-ми епизод - Моля Ви, постнете го.
Обичам ви.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 21:50 от sisi55

# 58
 Сиси - почерпена жена - весела къща  Wine Glass
Не само твоята и нашата къщичка се развесели  Peace
Преди малко гледах на двете места при рускините, но все още няма превод.
ПриВюсал са сложили 76 епизод с озвучаване, беше ми интересно и погледах малко - чуват се гласовете на героите от сериала и в допълнение озвучаването и става манджа с грозде...Защо не са намалили какво си говорят героите и да засилят превода  Thinking
Ако пуснат преведения епизод, веднага ще го сложим...Злати не ги изпуска....

Рахмито...човек знае и 2 и 200....Станал е отшелник, ама е жив.....

# 59
Снимки зад кадър за Парченцата....

Някой ще ходи в затвора...Може би Озкан за убийството на онзи мъж...

Общи условия

Активация на акаунт