Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Деси, ЧИД!
Скрит текст:

# 61
  • Стара Загора
Добро утро food010Ани HugЗлати HugСиси HugГости HugЛу HugБризче HugДеси Hugи на всички,които ще минат Hug

Днес ви пожелавам да изживеете на един дъх всяка минута и всеки миг, които чертаят в сърцето ви обич, стоплят душата и сбъдват най-смелите ви мечти...
Успешен и щастлив четвъртък... и повече вяра в собствената ви преценка ДНЕС!
Топличка прегръдка за всяка една от вас  

Деси HugЧестит имен ден! bouquetна патерици
Да си жива и здрава Hug
Скрит текст:

Момичета,Сиси ви е загатнала за вчерашния прекрасен ден... Grinning

Вчера от работа ни организираха екскурзия до Троянския Манастир и както можете да се досетите аз се обадих на Сиси да се срещнем...
Срещата се осъществи и си прекарахме чудесно Peace
Първо се срещнахме в Манастира!Ходихме заедно да се помолим пред иконата на Света Богородица Труеручица!
Запалихме свещички за здраве,освен за нас и нашите близки и за всички вас-момичетата в темата,на които Сиси каза имената Peace
След това се разходихме из Троян.Видяхме работното място на Сиси,обядвахме и пихме следобедно кафе с тортичка Grinning
Направихме си доста снимки и ще постна някои от тях,за да споделим хубавите моменти с вас... Heart Eyes

Скрит текст:

Много съм доволна от екскурзията и от целия вчерашен ден Peace

Цитат
Озджан Дениз :
" Есть и глупые высказывания про мою человечность. Например, они думают, что я не считаю курдский язык родным.
Я не знаю его. Я вырос не на Востоке. Я родился в Анадолу, а вырос в Айдын. Мой дядя был важным курдским поэтом. Указывая на него, они говорят, что и я такой. Почему чтоб использовать курдские имена, я должен взять на себя какую-нибудь миссию?! Это имидж. Так же как и Yilmaz Erdoga, Yilmaz Guney. В фильмах которые они снимают, они показывают свои политические взгляды. Я пою песни о любви и снимаю фильмы о любви."

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 07:31 от bojana maneva

# 62
  • Плевен / София
Скрит текст:
Добро утро food010Ани HugЗлати HugСиси HugГости HugЛу HugБризче HugДеси Hugи на всички,които ще минат Hug

Днес ви пожелавам да изживеете на един дъх всяка минута и всеки миг, които чертаят в сърцето ви обич, стоплят душата и сбъдват най-смелите ви мечти...
Успешен и щастлив четвъртък... и повече вяра в собствената ви преценка ДНЕС!
Топличка прегръдка за всяка една от вас  

Деси HugЧестит имен ден! bouquetна патерици
Да си жива и здрава Hug
Скрит текст:

Момичета,Сиси ви е загатнала за вчерашния прекрасен ден... Grinning

Вчера от работа ни организираха екскурзия до Троянския Манастир и както можете да се досетите аз се обадих на Сиси да се срещнем...
Срещата се осъществи и си прекарахме чудесно Peace
Първо се срещнахме в Манастира!Ходихме заедно да се помолим пред иконата на Света Богородица Труеручица!
Запалихме свещички за здраве,освен за нас и нашите близки и за всички вас-момичетата в темата,на които Сиси каза имената Peace
След това се разходихме из Троян.Видяхме работното място на Сиси,обядвахме и пихме следобедно кафе с тортичка Grinning
Направихме си доста снимки и ще постна някои от тях,за да споделим хубавите моменти с вас... Heart Eyes

Скрит текст:

Много съм доволна от екскурзията и от целия вчерашен ден Peace

Цитат
Озджан Дениз :
" Есть и глупые высказывания про мою человечность. Например, они думают, что я не считаю курдский язык родным.
Я не знаю его. Я вырос не на Востоке. Я родился в Анадолу, а вырос в Айдын. Мой дядя был важным курдским поэтом. Указывая на него, они говорят, что и я такой. Почему чтоб использовать курдские имена, я должен взять на себя какую-нибудь миссию?! Это имидж. Так же как и Yilmaz Erdoga, Yilmaz Guney. В фильмах которые они снимают, они показывают свои политические взгляды. Я пою песни о любви и снимаю фильмы о любви."
ето това е важното в живота....да обичаме и да бъдем обичани....
Здравейте момичета
Боби Hug да...много е хубаво, че сте се видяли със Сиси....а Троянския манастир си заслужава да се посети....
хубав ден и от мен момичета....снощи много добре се чувствах с героите от Номера Wink без драми....само смях и положителни емоции...Пелин Су е слаба ракия....Дафа я бие по всички фронтове Joy Joy Joy

# 63
Добро утро момичета  Hug
Днес е слънчево и моето настроение е като времето  Nature Sunny
Нека денят ни да бъде прекрасен  Hug
Лу  Hug Боби  Hug
Боби толкова ми стана хубаво, че вчера сте се срещнали със Сиси и сте си изкарали чудесно  Hug
Скрит текст:
Форума ни даде възможност за приятелство, което е като магия....Виртуални запознанавания, след това реални....
За Ози - крушката си има опашка  Peace Дядо му е бил поет и той е наследил от него тази дарба  и в последствие я е доразвил.
Днес сме на кино - предполагам, че целувката на Керем ще бъде на края на епизода, за да мислим и другата седмица за нея....
Все още няма превод на последния епизод на Парченцата  Thinking

ПП - Гости радвам се, че снощи си се забавлявала  Hug

# 64
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби HugСиси Hug,радвам се,че сте се срещнали! Laughing Аз малко съм обикаляла из България! ooooh! Повече по морето ходя! Joy

Ани HugЛу HugГости Hug

В сряда гледам Кара севда,но снощи изобщо не се отвори никой линк на Стар тв.! По др. програми не беше така!Дано довечера да е наред за да гледаме ВО! PeaceЧетох само преводите и коментарите на момичетата от сайта Любими сериали с превод за случващото се в КС и Номера! Peace
А имаше и втори тийзър за новия сериал с Туба и Киво! Peace

И аз проверявам за превода на Парчетата.Тъй като епизодите стават все по-дълги и е вдигната цената за превод от 1500,на 2000 рубли! Peace

Нурсел Кьосе с актрисата Анди Макдауъл на снимките на Парчетата! Peace

Желая ви приятен ден! bouquet

# 65
Злати  Hug - значи преводачите си вдигат цената при по-дълги епизоди...А на обслужващия персонал в екипите на сериалите не им вдигат заплатите...Бегюм - Дафа от Съдбата беше поставила въпроса и за заплащането на актьорите....
Има толкова излишни неща в един епизод, така, че спокойно могат да се поберат в рамките на 2 часа на епизод....
Пуснали са още снимки за 18 епизод на ВО...

# 66
Привет! Hug Hug Hug

Ани Hug

Кой каквото желае... Laughing
Скрит текст:

# 67
Хайде на кафе /чай/ пауза

Скрит текст:

Вижда ли се или да слагам друго  Thinking

Цитат
#news: ВЗАИМНО ПОДПИСАЛИСЬ!

Только что Мерьем Узерли и Озджан Дениз взаимно подписались друг на друга в социальных сетях. Так же оба подписались на Эшли Энвер.

Таким образом, слухи о совместном проекте практически подтвердились

Фильм будет называться: "Другая сторона"

ПП Злати ще замезя от баклавата

# 68
  • Плевен / София
Скрит текст:
Хайде на кафе /чай/ пауза

Скрит текст:

Вижда ли се или да слагам друго  Thinking

Цитат
#news: ВЗАИМНО ПОДПИСАЛИСЬ!

Только что Мерьем Узерли и Озджан Дениз взаимно подписались друг на друга в социальных сетях. Так же оба подписались на Эшли Энвер.

Таким образом, слухи о совместном проекте практически подтвердились

Фильм будет называться: "Другая сторона"

ПП Злати ще замезя от баклавата

smile3516 smile3516 smile3516
може пък да се "разиграе" покрай Ози.....
от мъка ще си взема от всичко което предлагате....
благодаря Злати, Ани Party

# 69
Гости - за какво е мъката мила  newsm78 Thinking
Иначе си вземи от всичко - да ти е сладко  Hug

Цитат
ㅤㅤ — #quoteandart@yukseksosyetefan ›› цитаты из сериала и арты: 

— Бегюм.
— Слушаю.
— Я только что заходила к Джансу. Мы приняли очень хорошие решение. Это хорошо повлияет на Джансу. Не так ли?
— Откуда знаете? Нет, госпожа только сегодня пришла на работу. И ей уже целый отдел отдали. Вы вовсе не думаете, что она не справится? Откуда опять эти мечты? Я этого не понимаю!
— Я тут не смогу сидеть. Я ухожу. Ты опять ядом плюешься, только потому что акции к тебе не перешли. Эта девочка пытается тут начать все сначала. И вместо того, чтобы ревновать, лучше бы помогла! Аллах-Аллах.

Един коментар на една мамаша....

Цитат

Эрина Соколова

Обожаю Бегюм😍

Боже, аз ли нещо не съм в ред  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 70
# 71
Здравейте мили сладуранки, привет.  Приятна  четвъртък вечер.

Боби, здравей,
 благодаря ти за снимките, ама твоя фотоапарат е дефектен - де си купиш  нов.
Не ме е изкарал  висока 1.83 см.,  тегло - 60 кгр. слабичка, елегантна и най-важното - не ми е изкарал ЕГН-то да започва с 80.
И още нещо му казах - да съм със сини очи, дълга начупена на къдрици коса,  вирнати  цицки и т.н.
Точно като  Айча  Върлъер - такава искам да съм.

Момичета, няма ли превод на  Счупените парчета??   Вюсалчо още не е събрал парите.

Ани,  Злати...моля ви - постнете ми на тази страница ония линкове на рускините, за да ги  пробвам  постоянно.  Дано намеря нещо, макар и с озвучка.

Предварително ви  благодаря.  
Днес не съм адекватна - не знам какво ми е - спи ми се, главата ми ще се пръсне, махмурлия съм,  изглежда, че не съм изтрезняла още.
Лоша работа било да се напиеш и да те държи 24 часа.

Момичета, много ви моля - снощи за мен не бройте  вечерта. Нищо не помня, нищо не зная, за нищо нямам представа  дали нещо съм писала или не??
Така че...моля,....прошка....
За утре ще бъда кукуряк.
Отивам да търся озвучката.  До после.

# 72
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за хубавите пожелания с маааалко закъснение!
Снощи не можех да гледам 309 изобщо, а ЛНРД - оттук . оттам...
Чудя се дали да гледам ВО-то онлайн или да му чакам превода... Нещо не ми се гледа тази серия. Ще нагазят май в дълбоките драми. Ще има ли превод от рускините?

# 73
Сиси
Скрит текст:
Тежко ти е пиянството скъпа - държи те по 2 дни... ooooh! ooooh! ooooh!
Ето ти линка за Вюсалчо....https://vk.com/studiyaperevoda

И другия - https://vk.com/paramparca

# 74
Деси  Hug

Цитат
Ще има ли превод от рускините?

Нищо не пишат рускините за сега. Ще се разбере когато започне излъчването на епизода....

Цитат
ㅤㅤ — #info@yukseksosyetefan ›› интересная информация: 

Уважаемые участники, все мы знаем, что начиная с сегодняшней серии у нас появляется сериал-конкурент под названием «Моя Родина - это ты». Дабы рейтинг сильно не упал, мы должны очень сильно постараться помочь нашему сериалу. Подробнее, как помочь нашему сериалу: vk.cc/5LmK1i

Общи условия

Активация на акаунт