Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Озкан го пуснаха аот затвора..........

Съжалявам, но от рев не можах да направя стоп кадри на всички, когато Джансу беше между живота и смъртта.... ooooh!

# 691
Асу се обади по тел. на Джандан и каза за Джандан....

Опаа отвлякоха Асу.....

Джансу в комата май си представя че е родила бебето ..

Дениз и говори...хайде елаааа...    помръдна пръста..Събуди сеее ! newsm10

Това ееее! Peace

# 692
  • Варна
Йълдъръм намери оня, който простреля Дениз.Йълдъръм каза, ще му даде толкова пари, колкото пожелае ако става дума за пари, но да направел каквото е необходимо и да спаси Оз от затвора. И после освободиха Оз. Озко пък отиде при дядо си Рахми и го моли да се прибере у дома. Разказва му колко много го е търсил и навсякъде е звънял. Моли го вече да са заедно. Джих се обажда на Селма. Пита за фирмата на Хазал. Тя каза, че нейното име вече е заличено. Джих и благодари. Хазал е дошла в дома си и търси някакъв диск. Видяха се с Харун, но тя е студена към него. Взе си диска и тръгна. Той я моли да хапнат заедно, но тя не иска. Той я пита какво се е случило. Тя каза, че той много добре знае какво има и ако нямал други въпроси да тръгвала и го заряза. Асу се опитва да успокои Ди, но тя тръгва при Джансу и Асу казва, че ще се прибира. Джандан отново и се обажда и я пита защо не и отговаря. Асу казва, че Джансу е в кома и тя е в болницата. Казва, че ще се видят вкъщи. После я прибраха дебеловратите. Хазал пък донесе диска от детството на Джансу и го пусна на Джансу – там те си играят с Озко. Оооо Джансу сънува бебчето си – значи има надежда да се събуди. Дениз и казва, че я чака и я моли вече да се върне иииииииииииии Дениз мръднаааааа и отваря очи. Даже и говори.

# 693

Джансу се събуди  newsm44 newsm44 newsm44

# 694
                                                      Paramparça 81. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/htVYp-WVjlU

# 695
Бризче Hug,благодаря за преводите,мила! newsm51 smile3525

Ани HugСиси HugБризче Hug,благодаря за компанията! newsm51 newsm51 newsm51

А това е песента! Peace

Paramparça 80. Bölüm | Ayna - Ölünce Sevemezsem Seni

https://youtu.be/qvEk09qTiD4

# 696
  • Варна
Много силна серия направиха! Хареса ми! Peace Страхотна игра на Ерко! Направо беше изстинал, докато свистеше апаратурата, а после направо беше неповторим, когато излезе отвън. Това е истинско състояние след афект. Браво! Peace Наистина повярвах на страданието му!
Изобщо в серията нямаше нищо излишно, нямаше "пълнежи"! Peace
           Надявам се утре рейтинга да е висок - поне да станат 3-ти - все пак такива "ревливи" серии се харесват на комшиите. Ясно ми е че не могат да минат по рейтинг другите два сериала, които водят и в седмичната класация, но си мисля, че трети поне могат да бъдат. Peace

# 697
Бризче благодаря за преводите  Hug
Злати мерси за фрагмана  Hug
Асу май ще стане приятелка с Маиде...Какво става в конака в края на фрагмана...Това хора на Маиде ли са.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Злати  Hug Бризче  Hug Сиси радвам се, че отново бяхме заедно  Hug
Епизода беше много тежък, но с хубав край. Фрагмана ме притесни...Следващия епизод също ще бъде напрегнат...

# 698
Бризче наиситна направиха много хубава игра всички - Браво  smile3501 smile3501 smile3501
Много динамичен епизод, както казваш без пълнежи, без нищо излишно. Много ми хареса как Джихан замръзна на мястото си когато апаратурата пищеше и след това на вън...Чудесна игра направи  newsm10 smile3501

# 699
  • Варна
                                                     Paramparça 81. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/htVYp-WVjlU

Ето ви преводче:
Асу- Пуснете ръката ми!
Маиде- Деца, пуснете я.
Асу- какво искаш от мен?
Маиде- С теб сме от една и съща страна.
Асу- Как така?
Йълдъръм- Този мъж е много опасен. Дилара трябва да внимава/приспал е вниманието на Ди/
Рахми- Прости ми, Айше!
Маиде- Това не е ли Рахми Гюрпънар?
               Спри! Хванете този мъж!
Охранителя- Спри!
Маиде- Да се обадим в полицията!
               Сега ми разкажи!
Алаз- Кой е?

Почти не чувам последните думи на Йълдъръм, въпреки, че го пуснах няколко пъти, но се надявам, че не съм сбъркала с превода. Peace А, и не съм много сигурна дали точно Маиде казва за полицията, може и Хатиджето да е.

# 700
Много силна серия направиха! Хареса ми! Peace Страхотна игра на Ерко! Направо беше изстинал, докато свистеше апаратурата, а после направо беше неповторим, когато излезе отвън. Това е истинско състояние след афект. Браво! Peace Наистина повярвах на страданието му!
Изобщо в серията нямаше нищо излишно, нямаше "пълнежи"! Peace
           Надявам се утре рейтинга да е висок - поне да станат 3-ти - все пак такива "ревливи" серии се харесват на комшиите. Ясно ми е че не могат да минат по рейтинг другите два сериала, които водят и в седмичната класация, но си мисля, че трети поне могат да бъдат. Peace

Наистина - великолепна игра на всички.  Голямо  браво.  Еркан направо грабна  умовете и  сърцата на  зрителите.  Отлично въплъщение.
Това са  звездите - и повръщането му, и замайването му, и безсилието му,  и падането му на колене, и забиването на  лактите в  земята, и падането на панталона от  хълбоците му  - всичко  беше изпипано  божествено.
Не знам  колко  пъти го е  тренирал у  тях,  ама ни доказа, че е голяма  класа.  Не  може  зрителите да не са възхитени от  играта му.

За диска  на  Хазал - и друг  път тя е държала този диск в  ръцете си - с  трите  девятки - зрително  счетоводителките  веднага го  запаметяват, но не се  сещам за  реплики.  Минало ми е през  съзнанието транзит.
Мислех си, колко посетители има  Джансу и колко  Бурхан.
И аз забелязах  с какво пренебрежение Дениз  гледаше  Инджи  на  погребението.  Така трябва.
Добре, че поне  Бурхан  махнаха.
Сега да разберем за бебето  какво казват???
Мисля, че  Майде  няма да си  седне  на  задника  -  няма спиране за нея.
И там  Хатиджето каква мръсна роля изигра, като я върна. Винаги си мислех, че тя ще обикне Джихан, както  дъщеря й го обичаше, ама няма да стане така.
И защо не дават  Лейля, Севинч, Мерве  и  Дженгиз????

Момичета, хиляди  благодарности за преводите и подсказките.

АНИ,  ЗЛАТИ,  МОРСКОТО МИ  БРИЗЧЕ - нямам думи, с които да ви  благодаря.  Без вас  сериала няма да има  смисъл.
Вие давате   кислород, слънце, храна,  въздух и  вода, за да може  сериала да живее.
ПОКОРНО   БЛАГОДАРЯ.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 23:12 от sisi55

# 701

Бризче златна си  Hug За превода на фрагмана  Hug

# 702
 За мен - Майде няма да умре до последната серия. Сега ще се насочи  към убийството на  Рахмито  и отмъщението  към  Дилара и  Харун.
 За тази мръсна игра ще използва  Асу - ще й даде пари и тя ще прави каквото й  каже.

# 703
За мен - Майде няма да умре до последната серия. Сега ще се насочи  към убийството на  Рахмито  и отмъщението  към  Дилара и  Харун.
 За тази мръсна игра ще използва  Асу - ще й даде пари и тя ще прави каквото й  каже.

Вече прекаляват с тези отрицателни герои - изваждат едни, вкарват други...
Много съм разочарована от Асу. Тя не заслужава Дилара даже да я погледне. А Хазал знае за връзката на леля си с Джанда и мълчи...Как да й повярвам, че ес е променила....Маиде винаги си намира жертви - преди Джандан, след това Хазал, новата й доносничка е Асуман....Долна твар е Маиде...и накрая сигурно ще й изчистят образа, както направиха с Къймет...

# 704

Добро утро. Моля, по кафенце. Да ви е сладко.  Приятен ден и много положителни емоции.
С обич  Сиси.

Общи условия

Активация на акаунт