Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~162

• 35 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Гости - за какво е мъката мила  newsm78 Thinking
Иначе си вземи от всичко - да ти е сладко  Hug

Цитат
ㅤㅤ — #quoteandart@yukseksosyetefan ›› цитаты из сериала и арты: 

— Бегюм.
— Слушаю.
— Я только что заходила к Джансу. Мы приняли очень хорошие решение. Это хорошо повлияет на Джансу. Не так ли?
— Откуда знаете? Нет, госпожа только сегодня пришла на работу. И ей уже целый отдел отдали. Вы вовсе не думаете, что она не справится? Откуда опять эти мечты? Я этого не понимаю!
— Я тут не смогу сидеть. Я ухожу. Ты опять ядом плюешься, только потому что акции к тебе не перешли. Эта девочка пытается тут начать все сначала. И вместо того, чтобы ревновать, лучше бы помогла! Аллах-Аллах.

Един коментар на една мамаша....

Цитат

Эрина Соколова

Обожаю Бегюм😍

Боже, аз ли нещо не съм в ред  Thinking Thinking Thinking Thinking
че Ози ще играе с Мерием Joy Joy Joy Joy

# 76

Висше общество - YÜKSEK SOSYETE

Всеки четвъртък от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук:  

Гости за това се говореше още миналата година...И аз се изненадвам понякога на избора му, ама той си знае....

Да ви споделя...
Скрит текст:
Какво готвих за тази вечер...
Изпържих нарязани чушки върхар - зелени, оранжеви, червеникави...
Изпържих перата на 2 стръка праз....
След това нарязани на дребно зелени домати...Сложих капак, за да се задушат. След това смесих чушките, перата със зелените домати, нарязах магданоз, посолих и оставих да покъкри на слаб котлон...Божествена манджа стана.
За тези, които не могат без месо, можете да изпържите късчета свинско месо и да го смесите със зелената пърженица...Ох..окапах се  Grinning

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 19:55 от MAMA-AN

# 77
  • Стара Загора
Привет,момичета Hug Hug Hug

Сиси Hugапарата ми е в ред,а ти си просто супер Peace
Всички те харесаха и ме разпитваха "от къде си ми приятелка?" Grinning
Много любопитни колежките Wink На дъното просо да сеят Wink

Ани HugЗлати HugСиси HugГости Hugна пролет ще ми дойдете в Ст.Загора на гости и ще ходим в Одрин да ядем кюнефе Party

Момичета waveyи аз не харесвам Мирием У.,но заради Ози ще се жертвам Crossing Arms

Цитат
— 07.08.16:
Озджан, Шюкрю Авшар и Мелтем Хемматерад (коллеги и друзья) на митинге в честь демократии на площади Стамбула.

Цитат
Очень скоро нас ждет специальный репортаж о фильме «Второй шанс»

Erkan Petekkaya Kimdir [KimKim] [Sesli Anlatım]

Приятно гледане на серията на ВО Peace

# 78
  • Плевен / София
Привет,момичета Hug Hug Hug

Сиси Hugапарата ми е в ред,а ти си просто супер Peace
Всички те харесаха и ме разпитваха "от къде си ми приятелка?" Grinning
Много любопитни колежките Wink На дъното просо да сеят Wink

Ани HugЗлати HugСиси HugГости Hugна пролет ще ми дойдете в Ст.Загора на гости и ще ходим в Одрин да ядем кюнефе Party

Момичета waveyи аз не харесвам Мирием У.,но заради Ози ще се жертвам Crossing Arms

Цитат
— 07.08.16:
Озджан, Шюкрю Авшар и Мелтем Хемматерад (коллеги и друзья) на митинге в честь демократии на площади Стамбула.

Цитат
Очень скоро нас ждет специальный репортаж о фильме «Второй шанс»

Erkan Petekkaya Kimdir [KimKim] [Sesli Anlatım]

Приятно гледане на серията на ВО Peace
smile3521 и аз....

# 79
Боби

Цитат
и ме разпитваха "от къде си ми приятелка?"

А сега да видим как ще им обясниш  Thinking  Сиси е много забавна...А в Троян, когато е в свои води е била супер  newsm10  newsm74 Представям си я  Peace
Боби, Гости - не се кахърете. Филма ще е само 2  часа....
Разбрахте ли коя ще бъде партньорката на Ози в сериала "Истанбулска невеста"  newsm78 Тази партньорка ми е по-важна....

# 80
  • Плевен / София
Тази вечер ми дадоха да гледам ВО newsm68 newsm44 newsm68 има ли желаещи за онлайн коментари Whistling
май озета е много кратък....почва новата серия....

# 81
  • Варна

Привет, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Стана ми навик май, да изтървавам всички празници и след това да поздравявам все на патерица!!!! Пфууууу, много съм гадна!!!!!!! Mr. Green
Обаче ……. Hug
Мили, сладки, неповторими вълшебници Ани, Сисони и най-вече Деси – да сте ми живи и здрави!!!!
Скрит текст:
Ани, Сиси- на вашия професионализъм, сигурна съм, завиждат мнозина, особено по-младите! Вие сте вещи специалисти и енергични младежи в работата си- нека тя пък винаги ви усмихва, да ви носи удовлетворение и разбира се удоволствие! Десинко- да е светло името ти; да са слънчеви дните ти; да е леко на душата ти!

Гости, Hug
Мерием Узерли и Аслъ Енвер-поне според това, което прочетох/и разчетох с „моя“ пишман- турски/ ще участват във филм, а не в сериал на Ози. Спомняш ли си, на премиерата на „Сладки и опасни“, Мерием се беше хвърлила на врата на Ози да го целува. Не го освободи от „мечешката си прегръдка“, докато той на всеослушание не и обеща роля в свой филм. Според клю-клю агенциите, Мерием редовно му досаждала да изпълни обещанието си/дори на едно място прочетох, че искала да ходатайства за нея да влезе в „Денят…“ – разбира се, че може и да не е истина/ Вероятно за да я махне от главата си се е съгласил да участва в новия му филм, като в същото време се е застраховал и с усмихнатата Аслъ. Мерием умее да крещи и да се блещи като извънземна и според мен си е много подходяща за филм на ужасите- за какъвто определят новия филм на Ози. Аз, като теб искрено се надявам да не му провали филма, защото той е достатъчно вещ в професионално отношение и точно затова прави филм с типаж, който подхожда на Мерием.

За снощните сериали:
И двата ми харесаха. Поне снощните серии бяха динамични и интересни. Много приятно ме изненадаха в ЛНД като не оставиха Мурат и Хаят да се цупят и сърдят 5-6 серии. Чудесно е и че не решиха да отмъщават. Мама Дерия и Дийдем са твърде „слаба ракия“ за да повлияят на събитията в живота на младото бъдещо семейство. Дядото на Хаят също ми хареса- уж е традиционалист ама е приел, че Хаят е млада и може да допуска грешки и обвинява майка и, че не е била „на мястото си“ т.е. не е помогнала на дъщеря си да разбере колко голяма грешка допуска с тази лъжа. И той, обаче, уважи любовта на младите и прие без излишен драматизъм/какъвто, между другото очаквах/ думите на Мурат, че иска да се ожени за внучката му. Хареса ми и топлата прегръдка на края и мислите на Мурат „Как ли ще успея да ти простя“, но на глас каза: „Обещах никога да не те изоставям……“ и всъщност изпълни обещанието си.
Другите сладури от №309 имаха една прекрасна серия- без караници и без мусене, изживяха сладката тръпка от подготовката за сватба; разбраха, че и двамата всъщност много се обичат и аз си мисля, че нито Пелин Су, нито Бетюл вече ще успеят да ги разделят. Шебнем поиска от Ляле да се опита да накара Онур да остави Пелин Су на работа за да не се депресирала; помоли я да не споделя с Онур нищо от простотиите, които натвори дъщеря и пак за да не изпадала в депресия. Лале/като Елиф от нашия сериал/ вероятно ще се хване на тази въдица, но не вярвам дълго да се размотават още и да отлагат сватбата, защото Емир скоро ще се роди.

И сега за ВО- озета не е обнадеждяващ, обаче се надявам да видя вече борбената Джансу, която наистина ще постави Керем на мястото му и ще го накара да се събуди от дълбокия сън, който сънува. И ако това не стане тази вечер- дано поне е подготовка за това и да го видим още в следващата серия, защото ако решат да тъпчат на едно място и да разтягат локуми – ще ги схрускат титаните – започват сериалите на Туба и Кавънч, на Бергита и Онур. Да не забравяме „Ертогула“, който снощи направи смазващ рейтинг и надмина дори „Ичарде“- то на Чаатай, който до момента беше безусловен фаворит. С тези рейтинги над 10, просто няма как да останат в първите 10 дизита за седмичния рейтинг и ще се наложи да паднат от екран.

Както и да е- приятно гледане, сладурки! Peace На линия съм- питайте ако има нещо неразбрано! Peace Peace Peace Peace

# 82
Тази вечер ми дадоха да гледам ВО newsm68 newsm44 newsm68 има ли желаещи за онлайн коментари Whistling

Разбира се  newsm10 Много се радвам, че са ти отпуснали бонус   Peace
Върви повторението ....Тази бозавата змия не мога да я трая  #Cussing out

# 83
И аз съм на линия! Wink

Ани HugБоби HugГости HugДиди Hug

Сиси Hug,ето още един линк! Peace
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html

Обикновено тук пускат постове за онлайн превод и обсъждане! Peace
https://vk.com/yukseksosyetefan
https://vk.com/club113691288

Хаштяга на епизода тази вечер-#DegistimCunku (#потомучтояизменился).

ПП Бризче Hug

# 84
  • Плевен / София
Бризче Heart Eyes много ми хареса поста ти....но после ще го коментирам, че сега ме е яд на Суде как се слага на Керем....а той май ще манипулира Джансу ooooh!
Злати Hug

# 85
Бризче благодаря за поздравите на патерица  Hug Не се кахъри - аз поне знам, че ако не си се появила и не си поздравила, значи си била ангажирана...а не защото не си искала...
Относно професионализма...
Скрит текст:
Да, така е...Цял живот съм работила в строителството. Минала съм през всички етапи от процеса - като счетоводител. Но вчера ей така празнично ми опънаха яко нервата и ме разлюляха. Като ме обвиниха /и то колежка/, че не си разбирам от работата и съм допуснала гооооляма грешка...В последствие се оказа, че грешката не е моя...А на управителя на фирмата на която водя счетоводството и на колежката....Той сбъркал датата на ф-рата като написал 187/ 04.09., а фактурата е пусната на 04.10. С текст втори етап....А през месец септември е пуснал ф-ра с №186/17.09. с текст първи етап...Според вас кой е спал....Май колежката, която е осчетоводила фактурата в месец септември. Да грешка има, но ако беше прочела текста няма логика да се пусне ф-ра първо за втори етап и след това за първи...Още повече, че сбърканата фактура е с по-голям номер, а с по-ранна дата, от фактурата която е пусната на 17.09....И какво ме изненада - въпросната дама искала компенсация от управителя на фирмата, която аз водя.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Надявам се да забързат нещата във ВО, защото наистина ще последва отпадане....Бурак да се вземе в ръце и да скръцне със зъби на сценаристите - да намалят тревата и да си размърдат мозъците....
Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

ПП - Злати  Hug Гости  Hug събрахме се....Само Лу липсва....

За занимавка....

Скрит текст:

Ако стане тегаво....

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 20:47 от MAMA-AN

# 86
Керем покани по тел.Сюрея на среща!Бегюм веднага да пита с кого си говори сладко сутринта! Laughing

Докладваха на Бедиа за Олива! Laughing

# 87
  • Плевен / София
Бризче благодаря за поздравите на патерица  Hug Не се кахъри - аз поне знам, че ако не си се появила и не си поздравила, значи си била ангажирана...а не защото не си искала...
Относно професионализма...
Скрит текст:
Да, така е...Цял живот съм работила в строителството. Минала съм през всички етапи от процеса - като счетоводител. Но вчера ей така празнично ми опънаха яко нервата и ме разлюляха. Като ме обвиниха /и то колежка/, че не си разбирам от работата и съм допуснала гооооляма грешка...В последствие се оказа, че грешката не е моя...А на управителя на фирмата на която водя счетоводството и на колежката....Той сбъркал датата на ф-рата като написал 187/ 04.09., а фактурата е пусната на 04.10. С текст втори етап....А през месец септември е пуснал ф-ра с №186/17.09. с текст първи етап...Според вас кой е спал....Май колежката, която е осчетоводила фактурата в месец септември. Да грешка има, но ако беше прочела текста няма логика да се пусне ф-ра първо за втори етап и след това за първи...Още повече, че сбърканата фактура е с по-голям номер, а с по-ранна дата, от фактурата която е пусната на 17.09....И какво ме изненада - въпросната дама искала компенсация от управителя на фирмата, която аз водя.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Надявам се да забързат нещата във ВО, защото наистина ще последва отпадане....Бурак да се вземе в ръце и да скръцне със зъби на сценаристите - да намалят тревата и да си размърдат мозъците....
Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

ПП - Злати  Hug Гости  Hug събрахме се....Само Лу липсва....
Ани,
Скрит текст:
за съжаление има колежки....и "колежки" ooooh!
"отсвириха" ме за компютъра.....бити....

# 88
Това със заключената врата са го копирали от Парченцата, а Парченцата от кого не се знае....

# 89
Я ТЕБЕ ХОТЕЛА РАССКАЗАТЬ СВОЙ СОН

ХОТЕЛА СКАЗАТЬ ЧТО Я ДЖАНСУ....

ИИИ...

В ТО ВРЕМЯ Я БЫЛ АССИСТЕНТОМ А ТЕПЕРЬ ....

Общи условия

Активация на акаунт