Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? - 4 тема

• 82 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Криси, благодаря! Simple Smile  Нали краставицата предполага хапване с ръка, та трябваше да я/ги предпазя от изцапване, а тази кутия е по-плитка и не се събират силиконките, които ползвам за целта Wink

# 661
  • Калифорния, САЩ
З - две малки мекици и мляко.
МЗ - мандарина и грозде.
О - остатъци от вчера (бяхме на тайландски ресторант, а той много обича - пиле два вида и ориз с кълнове и зеленчуци); глазирани броколети и бейби морковчета; чери домати.

# 662
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

МЗ - портокал и черен шоколад
Обяд - сарма с кисело зеле + кисело мляко; краставица и моцарела; и филийка в кадър! Simple Smile
СЗ - йогурт с бодлива круша и маракуя ; лимецови крекери с нахут, домати и магданоз

клик за увеличение

# 663
  • София
Здравейте, днес:

Обяд - спагети болонезе, салата от домати, авокадо и моцарела
Междинна закуска - грейпфрут с мед по идея на Морена Simple Smile

# 664
  • София
Моите продължават  и трите да си носят, но нямам време да снимам...
Вчера имаха сандвичи, пържоли от бут, чери домати с моцарела и кексчета.
Днес имат краставица, пилешки филенца с корнфлейкс, сандвичи и зелена салата.

# 665
Здравейте и от мен,от вчера сме на линия-пиле с ориз,кисели краставички и камби и дежурните ябълки. За днес-пилешки хапки,задушени зеленчуци микс,плодова салата с ябълки, киви и банан.Утре менюто ще е суха храна за път(отива до В.търново с влак)-сигурно ще са сандвичи или пица.Усмихнат и спокоен ден!

# 666
Здравейте!

Днес
МЗ - киви и бадеми
О - тортелони със спанак и доматен сос, айсберг с маслини
СЗ - домашни меденки с кисело мляко

Утре
МЗ - банан
О - кюфтета от тиквички на фурна, чери домати
СЗ - сусамка

# 667
  • Калифорния, САЩ
            Morena, хайде сега да споделиш рецептата за тези лимецови крекери с нахут, моля!  Hug Хванаха ми окото, иглеждат невероятно апетитни.

З - кесадия с чедър, песто, хумус и дом. сос; чаша шоколадово мляко
МЗ - жълто медено манго.
О - грилован сандвич (пълнозърнеста филийка, хумус и настърган чедър); панирано пилешко месо на хапки; краставица и био неподсладен ябълков сок.

# 668
  • София
Днес обядът е ориз с месо, салата краставица и репички. За междинни закуски - круша и суров крем с банан, орехи и чия.

# 669
Добро утро момичета  Hug
отдавна не съм била тук, ни чета, ни пиша  Praynig
Следя ви във групата в фб  Peace

Днес е до обяд - ура! петък е Party
има само закуска филия в кутия със домати, кашкавалче, маслинки, дори ябълка забравихме да й нарежем, за обяд ще има у дома спаначена супа с киноа - стана ни много любима, за следобяд ще има био вафла на Хармоника/зелена/  Hug

В търсене съм на нова чанта, искам да има и дълга дръжка, оглеждам в китайския Алиекспрес нещо подобно като модел и форма, ще търся и в амазон, но бих се радвала на малко помощ  Hug

# 670
  • Sofia
Добро утро! И честит ни петък! Simple Smile

МЗ - ягоди и киви
Обяд - чеснови (с див чесън) талиатели с чери домати, маслини и чесън; салата - копф, радичио, грах и царевица с медно-горчичен дресинг

клик за увеличение

Ирка,
Скрит текст:
не са домашни, ето ги

Обаче ако исках да ги направя, бих пасирала нахут, домати без семките/или сушени и магданоз + лимецово брашно, сол и малко олио. Бих добавила и чесън. Simple Smile

Ани, хубава е чантичката, аз също съм я заглеждала. Стига да ви побира кутията, не ѝ се чуди, мен ако питаш. Simple Smile

# 671
  • 2 етажа над тавана
Аз последните 2 дни не пиша, че почти не ми остава време за ядене.

Криси, ти огладняваш от моите менюта, аз - от чуждите Mr. Green

И за да не са празни приказки - днес закуската беше соленки от бутер тесто
За обяд се надявам да успея поне салатата да хапна - китайско зелес домати и магданоз.

Иначе съм се заредила да хапвам "боклуци" на бюрото - солети и оризови крекери, но ще ги балансирам с ябълка и повечко чай с боров мед.

Слънчев петък на всички! Hug

# 672
  • München, Deutschland
Бабъл, не само, че огладнявам от менютата ти, но и за днес към гроздето си направих сандвичи с пастет  Hug и рукола.

# 673
Днес сме на кюфтета, картофено пюре и кисела краставичка. Плодът е киви.
Вчера им сложих пилешки жулиени със сметанов сос и кисели краставички, но се оплакаха, че им е било солено. А аз постя и не мога да опитвам. Много ми стана кофти.

# 674
  • Sofia
Разбирам те, G..D.., но опитването си е задължителен елемент от готвенето. Не може ли за сега те да опитват, докато приготвяш?!

Общи условия

Активация на акаунт