Feelunique, Lookfantastic, HQhair - тема 15

• 112 916
  • 741
  •   2
Отговори
# 150
  • Berlin
Керастаз къде са изгодни сега? Имам нужда от 1-2 неща.

# 151
  • Пловдив
Керастаз къде са изгодни сега? Имам нужда от 1-2 неща.

Онзи ден направих поръчка от ЛФ. Там беше най-изгодно.

Пуснах поръчка от hqhair на 24.12., оптимистично днес ходих да си я търся и ми казаха, че има много голямо забавяне.

Ти направо си подходила утопично  Joy, а не оптимистично. Сега пристигат от черния петък и малко преди и след това.

# 152

Онзи ден направих поръчка от
Пуснах поръчка от hqhair на 24.12., оптимистично днес ходих да си я търся и ми казаха, че има много голямо забавяне.

Ти направо си подходила утопично  Joy, а не оптимистично. Сега пристигат от черния петък и малко преди и след това.
Честно казано, не бях поглеждала темата тук и нямах представа, че се бавят толкова...
Иначе в пощата бях доста настоятелна, да ми търсят пратката, че трябва да е пристигнала вече  Stop Laughing Laughing Stop
 bouquet

# 153
Прочетох, че й други, които са получили последните си поръчки от ЛФ кутиите са били отваряни. И при вас ли няма фактури? Нещо липсва ли ви? Аз им писах и снимах моята кутия , и има писах ,че съм крайно разочарована ,че поръчах неща за 74 GBP, за да получа подаръка на стойност 50 GBP, а получавам 3 мостри, които са безплатни. Отговорили са ми ,че трябвало да има и още неща , но не пише какви. И  според тях слагат подаръци както са написали и фактура, но може би някой от пощите да е взел нещо, затова просто съжаляват. Така че получих едно съжаление просто. Пак ли аз нямам късмет  Cry

# 154
  • In transit
Пуснах една поръчка от ФЮ, има тракинг номер, но куриера ми е непознат - Р2Р. Случайно да знаете с кой куриер работят в БГ?

# 155
  • София
Пуснах една поръчка от ФЮ, има тракинг номер, но куриера ми е непознат - Р2Р. Случайно да знаете с кой куриер работят в БГ?

Булпост.

# 156
Моята пратка от LF най-сетне дойде. Днес я взех от пощата Flutter

# 157
  • In transit
Lodsi, благодаря!

# 158
  • Враца
Днес получих и последната си пратка от черния петък.  Party
Този път не беше отваряна и пак липсваше фактурата. Според мен просто от ЛФ не ги слагат. Останалите ми пратки бяха отваряни, но нищо не липсваше освен фактура.

# 159
Моите кутии от ЛФ също бяха отваряни.После им бяха сложили нещо като миша опашка,дори не бяха залепени.Фактури в нито една от двете нямаше.Поне нещата бяха здрави.

# 160
Ако пратките са масово отваряни, нищо чудно, че се забавят. И това си иска време.
Моите от ЧП още ги няма... Ама ако е така времето не ги чакам скоро.  Joy

# 161
Моята не беше отваряна, фактура няма. Подаръка за 50 паунда го пиша около 10-20 не е чак разочароващ, но очаквах доста повече.

А и понеже имаше коментари, че е beauty bag а не box и не очаквате много. Аз погледнах в сайта цената на торбичката се води 35 паунда а на кутията 13 до 25. Тоест подаръците в торбата трябва да са по-скъпи, но явно е само трик да излъжат клиентите.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 21:17 от anninca

# 162
  • София
Някой получи ли кутията за декември от ЛФ? Интересно ми е какво има в нея, защото в момента е бонус за поръчки над 65 паунда. Керастаз в момента е на изгодни цени в този сайт, в другите не съм гледала.

Ако говориш за бюти кутията- да. Това е съдържанието й:

Има почистващ гел, от който съм очарована! Много нежно измива. Червилото е в пълен размер, червено, мат. Супер трайно! Доволна съм от кутията. Тук най- отдолу има съдържащите продукти http://www.lookfantastic.com/offers/beauty-box.list

Аз искам да Ви попитам от кои маски от LF сте поръчвали и сте доволно. Със суха кожа съм.

p.s. Кутията за декември, която бях поръчала за майка ми с доставка с пощите от 08.12, пристигна вчера. Peace

# 163
  • Пловдив
Addicted, аз се бях заблудила, че подаръкът е кутия, а не торбичка и поради това попитах, макар че трябваше да направя поръчка дори и без комплимент - маските ми за коса застрашително се стопиха.
Благодаря много!
Съдържанието на box-a наистина си струва. Много харесвам продуктите на Баланс ми.
Относно маска за лице - сега ми е трудно да дам линк, че пиша през телефон, но никога не оставам безDECLÉOR HYDRA FLORAL MULTI PROTECTION EXPERT . Даже виждам, че в момента е намалена. За 10 минутки ми освежава и избистря тургора, а почистването е песен.
Глам Глоу и Ритуалс съм поръчвала от ФЮ.

# 164
Момичета, има ли някъде код? Имам нужда от нощния крем Мултиактив на Кларанс

Общи условия

Активация на акаунт