Feelunique, Lookfantastic, HQhair - тема 15

• 112 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, за сайта beautybay дали има код за отстъпка?

# 166
  • Стара Загора
Момичета, за сайта beautybay дали има код за отстъпка?

Няма.

# 167
Здравейте, поръчах си спирала Inika от feelunique. Днес я получих, но е изсъхнала отвътре. Имам ли право да я върна или заменя за друго нещо?

# 168
Здравейте, поръчах си спирала Inika от feelunique. Днес я получих, но е изсъхнала отвътре. Имам ли право да я върна или заменя за друго нещо?

Пиши им в чата или мейл. Може би ще ти я заменят за друго или изпратят нова. По принцип са доста коректни, но точно такава случка не съм имала. Simple Smile

# 169
Днес пак минах през пощата..поръчката ми от 24.12 още я няма Sad

# 170
  • Пловдив
Аз онзи ден взех поръчка от 3-5 декември. За тези от 24-ти мисля, че все още е рано.

# 171
Аз онзи ден взех поръчка от 3-5 декември. За тези от 24-ти мисля, че все още е рано.
Благодаря за споделянето bouquet
Надявах се, че нещата са се раздвижили и може да стигне по-рано Crazy

# 172
На мен поръчки от края на ноември се бавят

# 173
 Аз пък ходих да си взема първата от черния петък и тъкмо подготвяха още няколко за мен. Та нещата поръчани м/у коледа и нова година са вече тук. Тръгнах си като дядо коледа от пощата  Crazy. Очаквайте скоро известия.

И да споделя beauty bag от hq е много по-хубава от тази на lookfantastic.

# 174
Аз пък ходих да си взема първата от черния петък и тъкмо подготвяха още няколко за мен. Та нещата поръчани м/у коледа и нова година са вече тук. Тръгнах си като дядо коледа от пощата  Crazy. Очаквайте скоро известия.

И да споделя beauty bag от hq е много по-хубава от тази на lookfantastic.
Моля те, кажи, че си от София Grinning

# 175
Да от София  Peace

# 176
 bouquet

Имам един въпрос...не живея на адреса си по лична карта, но посочвам него за доставка, попринцип когато ви доставят пратките от пощата носят ли ви ги на адреса или само оставят известие?

# 177
Само известие ми оставят на домашния адрес. А преди, когато поръчвах на служебния адрес, почти винаги ми ги носеха, освен ако не са по-обемни.

# 178
  • Враца
Преди нова година поръчах няколко неща на Бенефит от ЛФ без проблем, а сега като отида н плащане ми изписва, че марката е забраненаза доставка до БГ. Дали е временно и има ли нячин да "излъжа " системата?

# 179
Освен да ползваш превозвач. Между другото моята поръчка от черния петък беше с техни продукти и доставка до България.

Общи условия

Активация на акаунт