Звездни компромати - 303 част

• 137 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • До морето
Анелия навремето беше много свита и притеснителна. После нещо се бъгна, повярва ли си, що ли, ама държанието й е отвратително надменно.

# 316
Анелия навремето беше много свита и притеснителна. После нещо се бъгна, повярва ли си, що ли, ама държанието й е отвратително надменно.

И все така не може да се изразява. По-добре е от преди, но като цяло не й се получава. Мое мнение  Peace

# 317
  • До морето
"Не може да се изразява" и много меко казано! Толкова бавно й вървш мисълта, че чак ми е неудобно да я гледам. Другата такава е Цветелина Янева. Но  пък поне и двете не се бутат по интервюта  и не ни занимават през ден с особите си.

# 318

Според теб нормален хетеро в Холивуд остана ли, защото ако трябва да ти се доверим, то трябва и за моята сексуалност да се замисля  ooooh!
hahaha hahaha hahaha

Питай гугъл за Брадли и Виктор Гарбър и пак намини  Wink

# 319

Според теб нормален хетеро в Холивуд остана ли, защото ако трябва да ти се доверим, то трябва и за моята сексуалност да се замисля  ooooh!
hahaha hahaha hahaha

Питай гугъл за Брадли и Виктор Гарбър и пак намини  Wink
С Гарбър ли?! ШИ припаднЪ! Брадли никога не ми е изглеждал гей.

# 320
  • където ми харесва
В този форум разбрах едно: Щом Mrs. Swift-Kloss ® казва, че някой е гей, то той е такъв....
Даже аз мисля да се допитам до нея за собствената си сексуалност, че не знам вече. Верно, имам мъж и две деца, ама тя може друго да каже по въпроса Embarassed Crazy Wink

# 321
Камелия е в Комбина по Нова.
Много ми е различна, не съм я виждала от години. И е с ужасен грим.

# 322
"Не може да се изразява" и много меко казано! Толкова бавно й вървш мисълта, че чак ми е неудобно да я гледам. Другата такава е Цветелина Янева. Но  пък поне и двете не се бутат по интервюта  и не ни занимават през ден с особите си.
Леле тия двете едновременно да дават интервю

# 323
Камелия е в Комбина по Нова.
Много ми е различна, не съм я виждала от години. И е с ужасен грим.
Хареса ми как говори, много приятно впечатление ми направи. Peace

# 324
Да  Peace
И моето впечатление е, че тя може да се изразява и говори добре.
Интервюто й ме разчуства, но ми се стори гадно Галя Щърбева така да ровичка в толкова лични и болни теми.

# 325
Търся съфорумка за неангажираща връзка/параван. Да ми пише на лични!

# 326
Всички знаем, че си тежко меркантилно ангажирана! И три Ирини няма да помогнат, питай Бумър...

# 327
И той е само параван, дефакто съм асексуална, всичко е параван. На млади години бях пансексуална, сега едни паравани само са ми останали. Никой не ми писа на лични?! Страх ви е да не ви разбия сърцата?

# 328
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерк, не ставам за параван аз, иначе щях да ти пиша Laughing. Но откак госпожата Бумър разгласи и по извънфорумни платформи хомосексуалността ми (тя обича и за съфорумки да се изказва, не само за знаменитости), всякакви контакти с мен ще те вкарат в тясна категория.

# 329
Търся съфорумка за неангажираща връзка/параван. Да ми пише на лични!
Как не те е срам?! Обичам те от години! Параван съм ти!
Обещавам ти, че никога през дългия си живот няма да си купуваш парфюми!

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 19:09 от densi

Общи условия

Активация на акаунт