Звездни компромати - 303 част

• 137 774
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Леле, Емили е много безлична и обикновена, "костенурска" Grinning, като е облечена. Нищо общо със сексапилното тяло, когато е гола. Тогава много хваща окото. Grinning

# 376
Мария Шарапова в костюм на Пипи Дългото Чорапче

Майкъл Дъглас - в интервюто се е изпуснал, че приятелят му Вал Килмър все пак е болен от рак на гърлото и че нещата били зле. Вал Килмър от няколко години отрича, че е болен, той е към някаква секта, която отрича медицината и приема само "лечение" чрез молитви. Rolling Eyes

# 377
Вал Килмър свидетел на Йехова ли е?!?! Shocked

# 378

Не, от последователите на Християнска наука е (Christian Science).

# 379

Не, от последователите на Християнска наука е (Christian Science).
И такова нещо ли има? За пръв път чувам.

# 380
# 381
Мария много ме кефи като Пипи.

# 382
  • Пловдив
И Jenna Dewan маскирана

Скрит текст:

# 383
# 384
  • IT
Без Ирина Шейк(Швейк щях да напиша) и Деми Л. от другите получих стрес.
Емили Ратайковски не и върви в тоалетите нещо. Бях и пуснала някъде снимка с една рокля на Версаче, еми все едно имаше дупе отпред.
Денси, трябват ли ти още новини за Джъстин да знам дали да се абонирам тук за един италиански сайт за звездни новини.

# 385
Да, разбира се всичко ново за този младеж ми е добре дошло. Може и на лични, ако не е интересно на аудиторията тук. Благодаря ти! Heart Eyes Hug bouquet

Много ми хареса Ирина Шейк. Heart Eyes
И строгата господарка.

# 386
имам дежа вю ...Але Амбросио VS Хайди Клум

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 21:47 от Africana

# 387
  • Sofia
Ирина вече не е ли с Брадли?

Биъбър е безнадежно влюбен в Селена, откакто не е с нея изперка, гаври се с почитателките си, някакви ядосани родители бяха поствали да си искат обратно парите за билетите за концерта, който наскоро беше прекратил, защото публиката много дюдюкала на дългите паузи между песните, в които той твърде много говори. Освен това смени публично няколко девойки, явно всичките бяха от ден до пладне и колкото да ядосва Селена, която явно също тежко преживява раздялата, но още по-тежко и е било във връзката им. и не го иска повече.
Изказах се  Mr. Green

ПП. Ето, даже веднага намерих потвърждение на моя анализ Simple Smile
http://www.itechpost.com/articles/48391/20161030/selena-gomezs-f … r-away-singer.htm

# 388
Прясна информация от този епизод на "Вип брадър" с главни роли - пияните Емануела  и Христо Живков
http://www.blitz.bg/news/article/458817

# 389
  • IT
А той нали точно, за да не я целува нея изгубиха някаква мисия, ако съм разбрала правилно. Тук не мога да гледам предаванията и си пускам някакви откъси с коментаторите на кафе в тубата.

Общи условия

Активация на акаунт