Звездни компромати - 303 част

• 137 590
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Още снимки от наградите на MTV
Само Нина ми хареса на мен. Аз ги гледах онлайн за около час, но хич не ми харесаха тази година. Победителите в повечето категории са ми много нереални.
Ето и кой какво е взел :

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 03:57 от JenyP

# 646
  • София
Бисер Киров е починал  cry

# 647

Cry Наскоро го гледах по някоя от телевизиите, четох интервю във вестниците, звучеше пълен с енергия, с планове за бъдещето.. Тъжно ми е..

# 648
Иги Поп позира за нюд художествена сесия

http://www.hintmag.com/post/iggy-pop-nude-life-class-jeremy-dell … mber-06-2016-2257

# 649
Боледувал ли е или внезапно? Той в Русия ли живееше, от доста години не съм го виждала по телевизията.
Нина е много финна и грациозна, много ми харсва, а роклята Heart Eyes

# 650
  • Вестерос
Да почива в мир  Sad

# 651
  • София

Cry Наскоро го гледах по някоя от телевизиите, четох интервю във вестниците, звучеше пълен с енергия, с планове за бъдещето.. Тъжно ми е..
Лятото го срещах на морето. Почивахме на едно и също място. Много добре изглеждаше и беше толкова жизнен  Cry Мир на праха му!

# 652
  • Русе, България
За Бисер Киров в "Дневник" пише, че е получил инсулт. Лека му пръст!

....

По-нагоре в темата имаше звезди "преди" и "след". Ето още една подборка.

# 653
 Това нормално ли е според вас?! Да рови човек да търси темата, малко да се стегнем викам!? Коледа ли е, Великден ли е? Никакви причини не виждам!
 Още не ми е останало време да разгледам тоалетите от наградите.

# 654
  • Пловдив
Това нормално ли е според вас?! Да рови човек да търси темата, малко да се стегнем викам!? Коледа ли е, Великден ли е? Никакви причини не виждам!
 Още не ми е останало време да разгледам тоалетите от наградите.
Избори душата, т'вай.

# 655
# 656
 като гледам резултатите от изборите направо, не да ни задължат, а да ни забранят да гласуваме май ще е най-добре.

# 657
  • Mediterraneo
Хилда Казасян- Ех, колко успокояващо да установиш, че все още можеш да си позволиш да се снимаш без грим, пък и даже да се харесаш след това... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

# 658
  • Пловдив
Ма бива после да не се дообработваш като се харесваш. Или поне като си се обработила да не твърдиш колко си се харесала. Щото то си личи, не за друго.

# 659
Хилда е чудесна, но и фотографът е майстор, осветлението добро и на правилните места... Wink

Общи условия

Активация на акаунт