Звездни компромати - 303 част

• 137 612
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Има много детски смях.
Кензото у наше село, което уж се води една от топ- шопинг дестинациите си стои и никой не ще и да го погледне дори.  Mr. Green Днес обстойно разгледах рокли, гащеризони, якета, блузи, суитчери, гривни, чанти, шапки, обувки, ключодържатели... еми как пък едно не ми проговори.  Laughing Да не говорим, че и на допир материите въобще не ми харесаха.  Tired
Зара и на мен много ми харесва!  Peace

# 631
  • русе
Халваджиян  в Комбина на гости!

# 632
  • София
Чак пък! Аз все още не съм посегнала към нейните книги. Нещо ме възпира. Скептична съм. Rolling Eyes Някой ако ги е чел, може ли да сподели мнение?
Първата е по-приемлива-Джаки Колинс в бг вариант. От едно до десет - 6 . Финалът е безумно тъп.
Втората е абсолютна боза. Залита много в разни описания за Божи гроб, енергии божествени и дотъпява. Финалът пак за нищо не става. Сюжетът куца яко.  Давам 2.
Според мен не е въпросът да изкараш три книги за половин година, а една качествена на една година. Мисля, че ако си измисли интересен сюжет, би могла да постигне по-големи успехи. Аз лично харесвам Джаки Колинс( Бог да я прости) и подобни автори,  и Венетка успява да се доближи леко откъм описания, диалози. Но историята куца, куца...
Третата сигурно пак ще я купя. Признавам честно.

# 633
Не съм ги купувала няма и намерение. Венета си е пълно куку и не смятам да и наливам пари в касичката. Показаталено е обаче, какъв е интереса към произведенията и, като ги няма онлайн за сваляне на електронни книги или поне аз още не съм ги открила. Никой не се занимава да ги сканира и качва. Peace

# 634
Видях по- назад Аръков, какво се е случило с главата му, като надут е. Иначе с новите зъбки е много по-добре.

# 635
  • Вестерос
Алекс Раева
Скрит текст:

# 636
Аръков е прецакал целия чар, който имаше.

# 637
  • София
оправил си е зъбите с брекети, което е чудесно.
винаги може да отслабне и да направи нещо по-различно с косата си.

но това, че е пристанал на това малоумно предаване е вече голямо прецакване.

# 638
  • Вестерос
Рийз

Скрит текст:

# 639
Нина Добрев с прекрасна рокля на Ели Сааб на наградите на MTV EMA тази вечер
Скрит текст:

# 640
Скрит текст:
Да, наистина прекрасна Heart Eyes

# 641
Скрит текст:
Отслабнала е, така е по-хубава, според мен. А и рамената й са много нежни  Simple Smile
Ще се радвам на още снимки на тоалети от церемонията   Praynig  Hug

# 642
  • Вестерос
Обожавам Сааб  Heart Eyes

Нина не ми харесва на мен отслабвала, в лице е състарена

# 643
Скрит текст:
Отслабнала е, така е по-хубава, според мен. А и рамената й са много нежни  Simple Smile
Ще се радвам на още снимки на тоалети от церемонията   Praynig  Hug

И аз това забелязах. В лице си личи, а и ръцете и изглеждат много по-добре. Хареса ми. Simple Smile

# 644
  • Вестерос
Много са ми анти на мен такива рамена с изскочили кокали отгоре

Общи условия

Активация на акаунт