Звездни компромати - 303 част

• 137 616
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Направо се стъписах от Иво Аръков в Мармалад! Shocked Той не прилича на себе си, все едно друг човек виждам! ooooh!
Тембърът на Радост е сууупер дразнещ!  Close

Аз още миналата седмица го казах. Като герой от комикс  се е докарал. Mr. Green

# 602
Направо се стъписах от Иво Аръков в Мармалад! Shocked Той не прилича на себе си, все едно друг човек виждам! ooooh!

Аз още миналата седмица го казах. Като герой от комикс  се е докарал. Mr. Green

Обаче не мога да разбера какво му е. newsm78 Надебелял ли е,нещо си е правил ли?

# 603
И на мен ми се видя надебелял.

# 604
Напълнял е, има нови зъби и нова прическа. Поседял е и в солариума...

# 605
Да, напълнял е. Сина ми го мерна и каза, че изглежда като пластмасов Кен  Laughing

# 606
Видях одеве, че коментирате и си пуснах въпросното предаване "Мармалад". О, няма такава инфантилност - водещи, игри, въпроси...  Crazy Мисля, че чак на гостите им е тъпо и неудобно, но нали трябва да се показват по "телевизора".  Crazy

# 607
И аз не можах да го позная. Едно на ръка, че е нашишкавял, но и без наболата брада има типично baby face.

А водеща в класацията ми за дразнещ глас е една от репортерките на Гала, която все едно говори на фалцет. 

# 608
Кристиано Роналдо или полегнала е Тодора...

https://www.instagram.com/p/BMZMv63g8Nr/?taken-by=cristiano

http://gong.bg/football-sviat/ispania/yellow/socialnite-mrezhi-p … a-ronaldo-404820?

# 609
  • Бургас
А водеща в класацията ми за дразнещ глас е една от репортерките на Гала, която все едно говори на фалцет. 
Да, една руса. Квичи като намушкано с нож прасе. Не мога да я слушам и винаги я махам. Преди това при Гала имаше една пухкава репортерка Виктория, също с ужасен мучащ глас. Чудя се как ги подбират.
А Радост Драганова се смее като пълна простачка.

# 610
  • Варна
Скрит текст:

# 611
Чак пък! Аз все още не съм посегнала към нейните книги. Нещо ме възпира. Скептична съм. Rolling Eyes Някой ако ги е чел, може ли да сподели мнение?

# 612
  • Вестерос
Алиса Милано

Скрит текст:

# 613
  • IT
Чак пък! Аз все още не съм посегнала към нейните книги. Нещо ме възпира. Скептична съм. Rolling Eyes Някой ако ги е чел, може ли да сподели мнение?
Прочетох в една от онлайн книжарниците 4 страници от книгата и, много ми е плоска и диалозите са ми изкуствени. Някоя правела магии, редактора гей, бивш любовник с дебел и голям-нищо интересно.

# 614
  • София
Калин Терзийски има 21 книги написани за 5-6 години, само за протокола го казвам. Венета продава добре, но не съм я чела, не мога да и коментирам произведенията.

Общи условия

Активация на акаунт