Звездни компромати - 303 част

• 137 567
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Е, на Анджелина къде са ѝ татуировките, когато снима филм? Роклята сигурно е на Laleto, а класата с татуировки не върви.
Николета филм ли снима? Или такива са изискванията на марката, която рекламира? Не съм наясно Rolling Eyes

# 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Макавой става все по-прекрасен Heart Eyes Още съм му сърдита, че си смени нестандартната и интересна съпруга с типичен кифльок, но явно средната възраст не прощава и на прекрасните.

# 692
Джо, ти коя имаш предвид? Лиза Либерати ли? Понеже в контакта руските фенове подробно са я разглеждали - коя е, що е, общи снимки още от миналогодишния Хелоуин, но не съм се интересувала подробно... само я погледнах, иззлобях, че аз съм по-хубава и толкоз  Mr. Green

# 693
Аз пък колко съм по-хубава от на Хемсуърт жената!  #Cussing out

# 694
Не те виждам! Rolling Eyes

# 695
И аз не се виждам, не знам защо така. Същата съм си, ученичка с червено червило  bowuu

# 696
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, ти коя имаш предвид? Лиза Либерати ли? Понеже в контакта руските фенове подробно са я разглеждали - коя е, що е, общи снимки още от миналогодишния Хелоуин, но не съм се интересувала подробно... само я погледнах, иззлобях, че аз съм по-хубава и толкоз  Mr. Green
Ами с нея го спрягат. Принципно не е лоша девойката, леко зъбите не и се събират в устата, ама те всички от поколението, от Харди през Къмбърбач до Джоузеф, се ожениха за зъбати, та това да и е кусура Laughing. От Ан-Мари е в пъти по-хубава, но някак освен младост и очевидно лек характер някак няма какво да противопостави на бившата, която по интервюта винаги ми се е струвала забележителна и като човек, не само като актриса. И си ми е криво, че и Макавой се оказа поредният, хукнал по старлетка при първи позиви на средната възраст. Тъпо е, ама вече такива като Нюман няма, които да си ценят домашната пържола- всички лапат хамбургери навън.

п.п. поне се разведоха като нормални хора, без циркове. Което отново е точка за Ан-Мари, понеже ако е искала, преспокойно е можела да го направи на идиот с доказателствата за афера още отпреди година.

# 697
  • addicted
Съгласна съм с всичко.
Много го харесвах като двойка, имах чувството, че ще са вечни заедно.. Simple Smile

# 698
  • bad@ss
Е, на Анджелина къде са ѝ татуировките, когато снима филм? Роклята сигурно е на Laleto, а класата с татуировки не върви.
Николета филм ли снима? Или такива са изискванията на марката, която рекламира? Не съм наясно Rolling Eyes
Ами, най-вероятно не е уместно една моде... лка да е татуирана като футболист, когато показва рокли. Особено за класен дрешник като Лалето.

# 699
  • Rock & Roll feeling ...
Да ни е честит 45th President of the United States of America - Доналд Тръмп .
Дейли избухва с " Тръмпленд" .
Проценти и резултати по щати

# 700

И за съм по-хубава от Ева Мендес и онази бразилка на Матю Маконъхи, ама пуста география! hahaha

# 701
Да ни е честит 45th President of the United States of America - Доналд Тръмп .
Shocked Rolling Eyes ooooh!
Верно ли? Тези са безнадеждни...

# 702
Да погледнем и от тази страна - Америка за първи път ще има Първа дама, която се е снимала гола Laughing

# 703
Американците и те голям виц си спретнаха с Тръмп.

# 704
  • Rock & Roll feeling ...
Тя е опасна,двулична и подмолна жена, а той расист,сексист,курвар,смешник .  Голям избор.

По повод победата за сега има близо 160 хил. шервания
Скрит текст:

Първа  снимка на Брад след раздялата - с Джулия на някаква прожекция във Вторник, ЛА :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт