Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 135

Я, не го мислете Енгин -  къде е, с кого е, какво прави... Ето комисарят си търси компания...  newsm03

ENGIN AKYUREK Bona sera

https://www.youtube.com/watch?v=GHuCin0u-LU

# 136
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси за клипчето, Марта bouquet

Ех, гледам ги и си мисля с каква лекото им вървеше да играят двойка. Няма да говоря с клишето "химия", но са от малкото двойки, които го направиха така, че да им се повярва напълно Heart Eyes Дали защото се сработиха, дали защото си поставиха висока летва с изпълнението на ролите, не знам....но, бих ги гледала в някоя серия отново. Ей, така да си припомня от хубавите им моменти Peace

# 137
Hushpuppy  Two Hearts  аз обичам да пускам  клипчета - любими, нови,заради музиката или заради кадрите, въобще  всякакви... Идеята на този е да се покаже домът. Домът на Йомер и Елиф, домът на любовта...

https://www.youtube.com/watch?v=xniHfQN9JMo

# 138

От Керим, та на Енгин като Йомер. Heart Eyes

# 139
  • Пловдив

Един прекрасен Керим - харесван, обичан...

# 140

Един прекрасен Керим - харесван, обичан...

Точно тук имаше леееко затопляне на взаимоотношенията Керим/Фатмагюл. Първото им излизане някъде заедно. Бяха седнали да хапнат. Фатмагюл имаше доста добър апетит, пък Керим се радваше като малко дете, че тя е на една маса с него и споделят общ обяд...
Спомени... мои де...

# 141

Еййй, наистина май се е покрил - без чай, без кафе. Wink Grinning

# 142
Супер клип  newsm10

ENGIN AKYUREK - KARA PARA ASK - OMER DEMIR

https://www.youtube.com/watch?v=dZdEXefU36g

# 143
  • Пловдив

И ние така чакаме....

# 144

Ох, дано дочакаме нещичко...

# 145
  • Пловдив

harmonia_dd, ще дочакаме. Енгин си знае работата. Вероятно вече влиза в образ... Ами последната снимка от реала е от 19.10.2016 - преди 10 дни.

# 146

Момичета  Two Hearts  лека и спокойна ! Да сънувате нещо красиво !

# 147

harmonia_dd, ще дочакаме. Енгин си знае работата. Вероятно вече влиза в образ... Ами последната снимка от реала е от 19.10.2016 - преди 10 дни.

Само преди 10 дни.Но на мен и 4 са ми много.

Лека да е. smile3524

# 148
  • Пловдив

Една среднощна новина, която разбуни туитър и ФБ. Колко е вярна - времето ще покаже, или г-жа Дурак ще се изкаже. Когато няма новини няма, когато има - бол.

Той/Енгин Акюрек ще бъде майстор Раиф
За филмовата версия на шедьовъра на Сабахатин Али, "Мадоната с коженото палто", Енгин Акюрек е приел предложението да играе главната роля.
Като висок, брюнет, слаб, един беден мъж, Енгин Акюрек е подходящ за ролята на майстор Раиф, но остава да се положат подписите.

Скрит текст:
Raiif efendi olacak
Sabahattin Ali'nin başyapıtı "Kürk Мantolu Madonna"nın sinema uyarlamasında başrol oynaması için Engin Akyurek'e teklif götürüldü.
İddiaya göre uzun boylu, esmer, zayıf bir adam olan Raif Efendi rolune uygun bulunan Akyurek teklife olumlu yanıt verdi, ancak imzalar henüz atılmadı.

http://flypaparazzi.com/2016/10/30/engin-akyurekin-yeni-rolu-belli-oldu/

Пресата реагира веднага:
Новата роля бе дадена на Енгин Акюрек
За филмовата версия на шедьовъра на Сабахатин Али, "Мадоната с коженото палто", е взето решение Енгин Акюрек да играе главната роля.
Като висок, брюнет, слаб, един беден мъж, Енгин Акюрек е подходящ за ролята на майстор Раиф, но остава да се положат подписите.
Енгин Акюрек с Фарах Зейнеп Абдула, споделиха главните роли през 2014 г. във филма "Малък септемврийски проблем".

http://www.hurriyet.com.tr/engin-akyurekin-yeni-rolu-belli-oldu-40262408

И в-к Нurriyet съобщи новината:
Новата роля бе дадена на Енгин Акюрек
..................
Преди време писаха, че Берен Саат ще играе гл. женска роля в същия филм, адаптация по романа "Мадоната с коженото палто". Дали ще бъдат отново екранна двойка? Серенай Саръкая изказа желание да играе също тази роля. Даааа - интересно.
...................
И за спокойна вечер - какво да чакаме - нов филм и нов сериал.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 02:50 от mariana51

# 149
  Добро утро! Аз съм съвсем ранобудна заради смяната на времето, обаче има и за какво  Party

Марианче  bouquet страхотна новина, дано да е истина  Praynig Praynig Praynig

Пак сме в ново очакване , много неизвестни , много въпросителни- дизи или филм, или и двете , кои са партньорките , как ще изглежда Енгин  newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy Съвсем ще се ошашавим ама хич не се оплаквам Simple Smile

И този човек е причина за това  Heart Eyes

Енгинист Махта писа ,че разказа на Енгин вече е преведен на персийски, ние и това си чакаме  Party

Хубава и изненадваща неделя ви пожелавам, момичета !

Книгата "Мадоната с коженото палто"  на арабски  Peace

Да сложа кафенце и ще надничам за развитие по казуса  Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 06:47 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт