Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Аз си харесах Керим. Heart Eyes

# 121
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug

съгласна съм с написаното от теб в спойлера araselia.

Добре ще седят двамата с Фахрие, на Енгин му отиват такива партньорки- огнени. По принцип харесвам много и Берен, но аз тогава не харесах сериала и не съм го гледала. Добре, че тази Серенай се е отказала, не ми пречи момичето, абсолютно нищо против нямам, просто не ми е кръвна група Mr. Green
Тъмната Туба му беше по мярка на Енгин, нежна и чаровна, и в същото време не крехка, а с по-едра физика. Бяха една запомняща се двойка, според мен. Толкова много си отиваха Heart Eyes
Сега, с Фахрие съм сигурна, че ще им се получи. Тя е като порцеланова статуетка и ще седи до него идеално Peace

Кога се очаква да започнат да снимат новия сериал? Има ли и други новини около него, заглавие....?
Извинете, ако сте писали на зад Hug

# 122
  • Пловдив

Да видим Йомер ще намери ли нещо за Енгин...

# 123

Здравейте момичета  Two Hearts  Мислех, че рано-рано ще мога да пиша, да сложа кафенце, да ви покажа гората и още куп неща, но ми излезе неочаквана работа и чак сега се прибрах.

Виждам, че кафето сте изпили, поздравили сте се за празника на съседите /включвам се и аз към честитките/, дали сте указания за издирването на Енгин - въобще свършили сте доста работа. На мен ми остава само да добавя още малко настроение...

Скрит текст:
Снимката е от тази сутрин /сабах-сабах 8 часа/

Hushpuppy  Two Hearts  Енгин ще се превъплъти в ролята на лекар /д-р Даахан/ "Цената на пленничеството".  Ще се бори да изчисти името си. Най-общо това.

Араселия  Two Hearts  да добавя нещо към твоя спойлер, което уж няма връзка... Само уж...

Скрит текст:
Съвсем прясно-прясно /от снощи/. Влизам да правя манипулации. В стаята две тийнейджърки, съответно гледат "ВИП Брадър". Аз ги питам дали им харесва формата и какво мислят за номинираните. Отговорът - кефят се на Емануела, защото е готина. Аз - не ви ли притесняват текстовете на песните и? Отговорът - много са готини.  Толкова. Младото поколение се кефи на "Таралежът в гащите ти" smile3505 После четох темата в БГ мама за "ВИП Брадър" - речник на пишещите  Shocked

Ами ако "влезеш" в т.н.  "Клюкарник" където пък има тема в която се постват цитати от целия форум и открито се подиграват на  написалите ги...  Shocked
"Романтичните  сериали не правят изключение /за съжаление/.  Всяка тема си има "патрон/патронка" които са най-най от всички други. И не дай си боже някой да изкаже някъде мнение, за друг патрон/патронка несъответстващо на фенското такова - стой, та гледай т.е чети...

# 124

Покъртителен израз на страдание, безнадеждност от вината... Heart Eyes

Ох,  Марта_49, снимката е красива Heart Eyes, но и ми навява тъга, от идващата зима.Не харесвам този сезон.

# 125

Да видим Йомер ще намери ли нещо за Енгин...

Марианче Hug в комисаря ни е надеждата, и то главен комисар  bowuu

Марта Hug добре си се заредила с есенна красота, благодаря ти, че я сподели bouquet

Hushpuppy Hug е те този доктор чакаме  newsm53 "Пациентката" не съм сигурна коя е, прилича на Хазал Кая  newsm78 Simple Smile

От мен още един поздрав с намигване - по-лесно се живее ако човек не се взема много насериозно,а и песничката ми харесва  и клипа е публикуван на  14.10.16 - май от тогава нямаме снимка от Енгин ,време е да се покаже от някъде  Simple Smile

Скрит текст:

Хубав съботен следобед, момичета!

# 126
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, благодаря за отговорите Peace
Много ще му отива да е докторче Wink Само без Х.Кая, моля Stop Mr. Green Не, че имам против нея, ама и тя не ми е.....как да кажа, не става за Енгин, абсурд Naughty

# 127
  Hushpuppy споко, за сега само доктора е сигурен, другото са фенски предположения Simple Smile

# 128

Пак на колажчета, като няма друго, ново...

# 129

Цитат
Пак на колажчета, като няма друго, ново...

Хармония  Two Hearts  ще дойде и новото...  Я, колко бързо ще дойде Коледа и Нова година и охооо... стигнахме.
След няколко дни в "Кауфланд" пускат първите коледни звезди /вярно от най-малките с един цвят/ но появят ли се те, появяват се и коледните украси и ето, че декември и празниците са дошли...  А и да кажа т.е да се похваля - всичките ми коледничета вече започват да напъпват, което значи, че ноември ще са цъфнали. Не, че съм изненадана, защото те винаги така правят и точно по Коледа и Нова година са си пак зелени  ooooh!

Фактът, че Енгин сякаш се скри ми навява мисълта, че усилено работи по новия проект. Офф, не ща да съм лош пророк, ама при това положение снимки от срещата с феновете сигурно "йок". Дано да съм в грешното настроение и оттам мислене.

Надявам се, че все още помните какво точно си казваха Йомер и Елиф...  newsm03

"Duydun mu Beni"/Чу ли ме?

"Duydum." Чух.

https://www.youtube.com/watch?v=WfdhQQCzn9A&index=58&lis … PF5yCQoP7Yb-ZAMhc

# 130
  • Пловдив

Феновете не скучаят.
Изображението е на Ponte Vecchio/„Старият мост“. Това е покрит мост над река Арно във Флоренция, Италия. Известен е с предимно бижутерските магазини, построени на него. Явно Фахрие е била там - малката снимка.

# 131

Цитат

Феновете не скучаят.

Мариянка  Two Hearts  ами като няма нито новина, нито актуална снимка  newsm53

ENGİN AKYÜREK / NERDESİN AŞKIMM

https://www.youtube.com/watch?v=KElOVHbAGjc&list=PLNnDSb3pgA … AMhc&index=66

# 132
  • Пловдив

http://kapaklihaber.net/engin-akyurekin-rol-arkadasi-kim-olacak.html

Коя ще бъде партньорка на Енгин Акюрек?
............
Това е въпросът... Дали не и двете...

# 133

http://kapaklihaber.net/engin-akyurekin-rol-arkadasi-kim-olacak.html

Коя ще бъде партньорка на Енгин Акюрек?
............
Това е въпросът... Дали не и двете...

Ако са еднакво Главни, може и двете. Thinking

# 134
  • Пловдив

Нещо се скри Енгин... Ето и в парка го чакат....

Общи условия

Активация на акаунт