Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Чакам си снимката тази вечеееер. Heart Eyes

# 106
  • Пловдив

Така си останахме и днес май с чакане за това - онова....

# 107

На фона на есента - красота... Heart Eyes

# 108
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,
Чета ви от време на време....силно казано, през някой и друг месец Peace
Много е приятно при вас как си спомняте за КПА с колажи и клипове. Аз, която не бях фенка на Енгин много го харесах тук, както и като двойка с Туба. Направиха страхотен сериал,  определено ще се помни.
Сега виждам, че Енгин ще снима с друга моя любимка Фахрие и ще надничам по-често за новини Hug

# 109
  • Пловдив

Я бразилките как са се нагласили до д-р Даахан.

# 110

Лека нощ ,момичета и приятни сънища

# 111
Здравейте,
Чета ви от време на време....силно казано, през някой и друг месец Peace
Много е приятно при вас как си спомняте за КПА с колажи и клипове. Аз, която не бях фенка на Енгин много го харесах тук, както и като двойка с Туба. Направиха страхотен сериал,  определено ще се помни.
Сега виждам, че Енгин ще снима с друга моя любимка Фахрие и ще надничам по-често за новини Hug

Hug Сега - засега Фахрие Е. е спрягана за партньорка. Но това което знаем /като излязла информация/ е, че партньорките ще са две... Така, че чакаме и втората /спряганата Серенай С. била отказала предложената и роля/. Енгин ще е лекар - въпросният д-р Даахан  newsm03
Ама  освен да четеш - може и да пишеш  newsm10

# 112

Цитат
Я бразилките как са се нагласили до д-р Даахан.

Ох, кога ще го видим този д-р Даахан. Heart Eyes

Hushpuppy,  wavey

# 113

Момичета  Two Hearts  тъкмо седнах с чаша чай /старопланински!/ да ви чета, вие се готвите да спите... Ами ако излезе нова снимка  Thinking  Понеже не съм на моя комп няма как да я "хвана" и затова ще чакам вие да реагирате... Плюс това днес е петък - ден или за дискотека или да излезеш с приятели някъде - на билярд например... newsm53

# 114

Лека да е. smile3524

# 115

Като сте рекли - лека, нека да е лека и да сънувате нещо красиво!

# 116
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да честитим на съседите! 29 октомври, Национален празник на Република Турция. 93 години от провъзгласяването й за Република.
Да видим днес какво ново ще научим... Успешен ден на всички.

# 117
  Добро утро, Енгинки!Щастлив уикенд въпреки ранното застудяване! Все пак още се надявам , че ще има циганско лято  Praynig

Hushpuppy  Hug Привет! Спомените са хубави, обаче тръпката от очакването на новата история, новите емоции е "друга бира", вече нямаме търпение да се излее нещо ново ,и то от извора, да не са само слухове  Peace Във всеки случай съм абсолютно непредубедена към партньорките , досега всички спрягани са красиви, имат чар и харизма  Heart Eyes, а дали ще са подходящи за ролята знаят тези, които са запознати с характера на бъдещите героини .Ако те си разбират от работата и имат нюх , и ние ще сме доволни  smile3521 Е, не всички, разбира се  Simple Smile  И това е нормално Peace
Скрит текст:
, но от край време ,за съжаление в нашата държавица(и в частност нашия форум) преобладава положението "щом не си със мен, си против мен". Много е тъжно, че го наблюдавам още при децата - не се приемат различните от теб и то с омраза,все се надявам родителите, забързани в ежедневието и грижите за оцеляването, да намират време да казват на децата си, че злобата и омразата не водят до нищо добро Sad

С кафенцето сервирам и една много приятна импресия и песничка с позитивен текст - Няма да се предаваме - Don't you give up  Naughty Чакаме сюрприз  Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=SMs0GnYze34

Скрит текст:

Да им е честит Денят на репибликата на съседите !

# 118
Добро утро,

Момичета,  Hug

Чакането продължава, но с надежда за приятна изненада. Heart Eyes

Весела и приятна събота.

# 119
  • Пловдив

И един съботен поздрав - спомен от 21 май 2016 - завръщането на Енгин от Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт