Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив

Цитат
Според този туит, току-що пуснат от Бюлент Коджабъйък, Фахрие Евджен ще е новата партньорка на Енгин - приела е предложението.

Благодаря за новината, Мариянка! bouquet Чудесно е, ако е истина...И това ще е едната женска роля нали, чакаме и втората...Красива актриса е Фахрие, помните ли колко колажи й бяха направили с Енгин преди месеци, защото много фенове я искаха за негова партньорка....Дано още днес се потвърди новината! Кой е този Бюлент,извинявам се за незнанието си  Embarassed

Bülent Kocabıyık е главен редактор на  GAZETEMAG. Ето и инстаграма му: https://www.instagram.com/twitvole/

# 91

Супер, щом новината идва от главен редактор, би трябвало да е вярна Grinning Ще е хубаво едно потвърждение и от самата Фахрие Евджен Simple Smile

# 92

Я, за малко не бях на линия и си имаме новина - Фахрие Евджен. Да ни е честита и дано се захваща активно и тя за работа /въпреки, че м момента май снима или засне филм с Мурат Й./

# 93

Малко автографи... Heart Eyes
Цитат
Според този туит, току-що пуснат от Бюлент Коджабъйък, Фахрие Евджен ще е новата партньорка на Енгин - приела е предложението.
Ще стане ясно скоро....

newsm10

Вчера писаха, че ще мисли 2, 3 дни.Днес, че е приела. Thinking

Както върви в нашия форум, още двама/актьор и актриса/, 2017 г., ще станат "международници". Wink

# 94
  • Пловдив

harmonia_dd, беше каквото беше... Ай Япъм в момента слизат надолу по стълбата. Като му гледам проектите тази година - нито един не е на 1 място в рейтингите по дни. Един май има...
Но както казва Енгин - аз съм актьор и си върша работата, има кой да мисли за рейтингите...

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 18:33 от mariana51

# 95

Хармония  Two Hearts  направо ме разсмя с "международниците". 
За тамошния НЙ червен килим трябва друго, не само добра реклама...  Wink

Мариянка  Two Hearts ще видим  "ТИМС продакшън" как ще стартира новия сезон. Очакваме втори сезон на "Кьосем" това което гледам от промо-снимките е най-малкото красиво. Жалко, че  тематиката на този сериал  не ми е интригуваща.
Виж "Майка" с Д.Дере ми е интересна, защото има силен социален казус и ще "разтърси" общество и институции.

Надписът на чашката "midpoint" е същия като на тази /последните снимки на Енгин дето според турската преса бил в гориста зона ooooh! /. Та някой май чете списанието в същото кафене...  Wink и сигурно се надява на автограф, ако съвсем случайно Енгин се отбие там... Дано да има късмет - чакащият...

# 96
  • Пловдив

Звъннах на Йомер, да се обади на Енгин. Да вземе да излезе и да пие чай...
..................
Марта, чакаме си...

# 97
Мариянка  Two Hearts  ние на тема "чакане" сме ненадминати  newsm53  Знаем какво и кого... и какъв е смисълът от това.  Понеже знаете, че обичам да си джиткам из Ютуб - изумява ме факта колко много клипове има за Елиф и Йомер... Историята им продължава да вълнува хората по света.
Не напразно бяха признати за екранна двойка на последните 10 години.

Elif & Omer Besame

https://www.youtube.com/watch?v=B_IjLWBkeH0

# 98

Цитат
Звъннах на Йомер, да се обади на Енгин. Да вземе да излезе и да пие чай...
Зависи, дали ще му вдигне телефона. Wink ooooh!

# 99

Хармония  Two Hearts  направо ме разсмя с "международниците". 
За тамошния НЙ червен килим трябва друго, не само добра реклама...  Wink

Мариянка  Two Hearts ще видим  "ТИМС продакшън" как ще стартира новия сезон. Очакваме втори сезон на "Кьосем" това което гледам от промо-снимките е най-малкото красиво. Жалко, че  тематиката на този сериал  не ми е интригуваща.
Виж "Майка" с Д.Дере ми е интересна, защото има силен социален казус и ще "разтърси" общество и институции.

Надписът на чашката "midpoint" е същия като на тази /последните снимки на Енгин дето според турската преса бил в гориста зона ooooh! /. Та някой май чете списанието в същото кафене...  Wink и сигурно се надява на автограф, ако съвсем случайно Енгин се отбие там... Дано да има късмет - чакащият...

Здравейте, момичета love001
Марта Hug голяма разузнавачка си откри заведението където Енгин беше пил кафе newsm10
Момичета благодаря за новината, че Фахрие Евджен  ще бъде партньорка на Енгин.

Чакаме следващия герой.
Лек ден момичета.

# 100
  • Пловдив

Бурак с новия брой на списанието. Той също има разказ в него.

# 101

Бурак с новия брой на списанието. Той също има разказ в него.

Те тримата /Енгин, Бурак и Ахмет/ обикновено си правят фотка със списанието. Ха, дано и сега... Ама ако Енгин е с нова визия заради "Цената на пленничеството" сигурно няма да си го позволят...
А Бурак много брадо-мустакясъл  на тази снимка Thinking 

Я, в петък вечер малко Елмерски целувки... за разкош и настроение...

Elif ve Omer Kisses

https://www.youtube.com/watch?v=h6IYcdx0kWk

# 102
  • Пловдив

Като за край на работната седмица...

# 103

Марта_49, колажче в тон с клипчето. Heart Eyes

# 104
   Привет, Енгинки! Край на работната седмица, време е за уикенда  newsm44. Имаме си и  новина, на 90% сигурна до колкото разбирам  Rolling Eyes И каква стана тя - " Serenay gitti, Fahriye geldi! ,"  Simple Smile Каквото такова, очакваме потвърждение  Peace

А най-много се надявам на снимка и  на другия списващ в списанието ,може и да не е в гористата местност,и без това сигурно вече е много посещавана, няма да може човека спокойно да си изпие кафето  newsm47

Марта  Hug,Хармония Hug рано -рано сгорещявате ситуацията с клипчета и колажи  Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт