Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 342

• 72 222
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  Добър вечер, момичета! Не одобрявам тези привнесени празници като Хелоуин ,но пък колажа ми хареса ,тиквите са хубави  Simple Smile

komet  Hug, Привет! Очакването на нещо вълнуващо е прекрасно усещане  Heart Eyes Мен не ме притесняват различните мнения и предпочитания, всеки човек си е различна вселена ! Не одобрявам обидите и квалификациите  Peace Единодушни сме обаче в едно - време е Енгин да застане в светлините на прожекторите и поеме по пътя на следващия си герой,а ние -  да изживеем нови прекрасни емоции чрез неговата игра  Heart Eyes

П.П. Мариана благодаря за превода  bouquet

# 211

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=3&theater

От Универсалките:
Макар романът да е писан отдавна и публикуван през 1943 година, през последните години отново става популярен и се превежда на различни езици. Ако новината е вярна, Енгин Акюрек ще играе ролята на главния герой на романа Раиф.

Историята започва през 1930 година - годината на основаването на Турската република. Другият основен герой на романа Расим загубва работата си и почва да си търси работа. Един ден се натъква на свой стар приятел и му споменава, че търси работа. Хамди му предлага чиновническа длъжност на мястото, където той е директор. Расим приема. Новият му колега по офис е един неемоционален болнав старец на име Раиф, който работи като преводач.  Той не говори много, прави свръхпрецизни преводи и в свободното си време чете една тетрадка, която държи в чекмеджето си. Един ден Раиф се разболява и Расим трябва да иде до тях, за да му занесе превод, който трябва да бъде направен незабавно. По време на посещението си той разбира защо Раиф е толкова срамежлив и резервиран. Защото има многолюдно семейство, което не му засвидетелства никакво уважение, макар той да го издържа. Болестта му е сериозна и той иска Расим да му донесе нещата от офиса.  Истинската история започва, когато Расим намира черната тетрадка, която Раиф крие в чекмеджето си, и почва да я чете. Обещава на Раиф, че след като я прочете, ще я унищожи. В тази тетрадка е описан животът на младия Раиф - много самотен и срамежлив мъж, който обича да чете. Неговият баща притежава фабрика за сапун и изпраща сина си да изучи този бизнес в Берлин. Там той се настанява в хостел и започва работа в една сапунена фабрика. В крайна сметка, изгубва интерес към сапунения бизнес и прекарва времето си в четене и шляене по берлинските улици. Един ден отива на изложба, за която е видял реклама във вестник, и вижда картина на мадона в кожено палто. Цял ден съзерцава картината и след това продължава да идва да я гледа всеки ден. Всъщност, това е автопортрет на енергичната художничка-феминистка Мария Пудер. При едно от посещенията му в галерията тя идва и се запознава с него. Накрая между тях се заражда силна платонична връзка.

smile3525

Ако се осъществи, пак ще плачем. newsm45

# 212

Привет момичета  Two Hearts

Имаме още един анонс на "Мадоната с коженото палто"  newsm10  Тъжно, но пък ако наистина Енгин изиграе тази роля - ще е прекрасно.

Всъщност все още няма опровержение от страна на г-жа Дурак.

Комет  Two Hearts прочетох два пъти поста ти и си признавам, че ми стана много, много тъжно... Cry

Момичета  Two Hearts  хубава вечер и все още не е късно да получим някоя хубава новина или снимка...

# 213

Малко милувки.. Heart Eyes
Цитат
все още не е късно да получим някоя хубава новина или снимка...
newsm10

# 214

Привет момичета  Two Hearts

Имаме още един анонс на "Мадоната с коженото палто"  newsm10  Тъжно, но пък ако наистина Енгин изиграе тази роля - ще е прекрасно.

Всъщност все още няма опровержение от страна на г-жа Дурак.

Комет  Two Hearts прочетох два пъти поста ти и си признавам, че ми стана много, много тъжно... Cry

Момичета  Two Hearts  хубава вечер и все още не е късно да получим някоя хубава новина или снимка...

Добър вечер момичета!
Благодаря за вниманието.   newsm51
Araselia, аз също мисля като теб и напълно споделям мнението ти.
Мен нищо друго не ме е огорчавало, освен обидните  квалификации, безсмислените спорове и
налагане на собственото мнение, като единствено правилно  и именно заради това спрях
да пиша редовно. Но..... продължавам да чета, защото темата никога не ми е била безразлична.

Мартичка, ами защо да ти стане тъжно - не проумявам. Аз споделих двойната си радост от
новините за предстоящото завръщане на Енгин на екран. Кое те натъжи? Съжалявам, ако е така.
Написах нещо, което мисля, както някога. Ако очаквах, че ще натъжа някого - нямаше да го направя.
Явно не си пия редовно хапчето за досещане. Сори. Two Hearts Ти си последният човек, когото бих
желала да натъжа. newsm51

Спокойна вечер, момичета!  newsm51

# 215
  • Пловдив

За отбелязване на Хелоуин.

# 216

И аз да отбележа празника.

# 217
  • Пловдив

Колко усмивки - за нас са.

# 218
   Когато четох последния разказ на Енгин вчера ми се видяха познати имената на приятелите и сега проверих - Мехмет е приятеля от разказа "Кратък разказ за любовта" от бр.6 на списанието, а Хакан - от "Състояние на усмивка " от бр.3. Струва ми се ,че тези разкази или поне черновите са от периода на студентските години на Енгин  Thinking

Още малко усмивки и елмерски шегички  Heart Eyes

# 219
  • Пловдив

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/10/blog-post_770.html

И у нас - tvnovellas, споделиха новината.

# 220

Лека да е. smile3524

# 221
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 222
    Добро утро и да ни е честит новия месец! Много хубави новини и емоции да ни донесе !

Честит Ден на народните будители! Поклон пред всички стожери на българския дух! Специална благодарност към учителите на моите деца - вдъхновяващи и прекрасни хора!

Скрит текст:

Сервирам кафето и се захващам със задачите, дано денят ни донесе някаква яснота относно творческите планове на ЕА, макар че в случая липсата на новини също е положителен знак  Simple Smile

Скрит текст:

# 223

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и спорен ден !

# 224
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Започва м. ноември - точно преди година се вълнувахме - номинацията за Емми... Какво ще ни донесе ноември 2016, предстои да разберем.
Да си честитим и Деня на народните будители.

Общи условия

Активация на акаунт