Лежащи мами - 37

• 53 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ay-se, сигурна съм, че ще устискаш още 2 седмици, имай вяра и ти!  Прегръдки и няма да се поддаваш на никакво отчаяние или съмнение. Ще успееш!

# 211
Благодаря ви момичета bouquet

# 212
Момичета как сте? Затишие има нещо..  Rolling Eyes

# 213
Ами аз как да съм. В постоянно напрежение и страх броя дните и часовете Cryчувствам се изтощена не мога да се успокоя,чета по цял ден из нета за преждевременни раждания и недоносени бебета.Пътят на недоносените бебенца е мн дълъг и труден,каквили не истории съм чела. Като знам какво ме очаква а още от сега нямам сили да издържам вече Cry  Cry

# 214
Спри да четеш! Всички случаи са различни! И моите малки бебета пораснаха! И всичко им е наред!

# 215
  • София
Ay-se, недей да четеш. Както и Бимба е написала всеки случай си е индивидуален. Вярвай, че всичко ще бъде наред!
При мен няма нищо ново, все още съм в болница и няма да ме изписват. В 32 седмица и 5 дни съм, бебето е добре, развива се според седмиците си, измериха го малко над 2 кг вчера. Времето минава бавно, моля се и вярвам, че ще издържим още поне 2 седмици и всичко ще бъде наред.
Ще се радвам да се включат и останалите момичета да кажат как са нещата при тях.

# 216
  • Стара Загора
Искам да питам също ако някоя мама чете, след конизация и нормално раждане? Как е преминало ?

# 217
Ayse спри да четеш каквото и да е в интернет.Не може да се сравняваме една с друга и случаите на едни жени с други.Всеки си е индивидуален организъм и приема всичко различно.Това е лошото на интернет,че пише всичко и плаши много хора...Аз преди 5г. малко преди да ми направят конизация направих тази грешка и четах ли четах случай и нататъшно развитие и по логиката на повечето писания положението беше критично ,че чак невъзможно за бъдеща бременност....Моя съвет - не чети нищо лошо! Както каза една позната която съща лежа цяла бременност - лежи,яж и гледай анимационни филми да не мислиш глупости ...та така Simple Smile Малко оптимизъм да вкарам.. това,че сме лежащи бъдещи мами не означава нищо лошо,просто трябва да се пазим  Hug

# 218
Момичета скорошни мами и аз си лежа в болницата,но с отоците нс краката нещо не могат да се справят,а влязох че прокървих и имах контракции.Така си мислех че ще го родя,но не би.Едни банки кормагнезии вървяха,че за нощта ги отказах и стана голям проблем.Дори декларация се опитаха да ми пробутат за отказано лечение и напускане на болницата.Ще си утикам 5дни и другаде трябва да иданче бая се издразних.Др лекарства са папаверин,допегит при кръвно 120 на80 спазмалгон и вече ще си пия моя магнезии понеже съгласете се нощем кой ще изключи системата и аз с този абокат всичконще се засере ако го дръпна.Успех момичета,така е в Русе.

# 219
И аз като лежах в болницата имах система вечер..ама и не се дърпах чувствах се добре от тях,пък и като я пуснат на бавна капка изкарва до сутринта,не се опъвай на лекарите...

# 220
Момичета скорошни мами и аз си лежа в болницата,но с отоците нс краката нещо не могат да се справят,а влязох че прокървих и имах контракции.Така си мислех че ще го родя,но не би.Едни банки кормагнезии вървяха,че за нощта ги отказах и стана голям проблем.Дори декларация се опитаха да ми пробутат за отказано лечение и напускане на болницата.Ще си утикам 5дни и другаде трябва да иданче бая се издразних.Др лекарства са папаверин,допегит при кръвно 120 на80 спазмалгон и вече ще си пия моя магнезии понеже съгласете се нощем кой ще изключи системата и аз с този абокат всичконще се засере ако го дръпна.Успех момичета,така е в Русе.
Аз нещо не схванах!? Не си искала системи, така ли?  И защо, ако съм разбрала правилно?

# 221
Криси в коя седмица си? Как си сега? Стой си там в болницата под наблюдение. Знам че не е приятно но нямаме друг избор, не ги искаме болниците,но при най малкото тичаме там така че кротувай. Успех!

# 222
Системите с 800мл кормагнезии за през нощта им отказах.Никаква полза не видях 2дни от тях и ще си пия хапчета,но пак утре трябвало да ме пуснат заради пътеката.Всичко е наред с бебока стигна 36гс и 3дни и кила си има но не бърза вече да се ражда само ми прави отоци на краката и ми изяждс белтъка в кръвта,но той съсжтая смотана манджа нема да стане повече.Взех си прахчета протеин и си ги слагам в сока.Да видим.

# 223
Аз искам да питам тези от вас, които са усетили облекчение от с-мите с Кормагнезин и Гинипрал, още от първата ли ви намаляха контракциите или трябва да се поседи 2-3 дена, за да се види някакъв резултат?

# 224
При мен имаше облекчение още от първата система. Те без това 2 или 3 дена ги слагат, поне при мен така е всеки път можеби защото мн бързо ми действат. От колко мг ти вливат? При мен винаги започват от 800 и после намалят на 400мг в зависимост от контракциите.

Общи условия

Активация на акаунт