Лежащи мами - 37

• 52 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм всяка седмица на преглед, така че изобщо не я броя здравната каза. Все пак на мен ми правиха днес запис, всичко е наред поне там.
Плащаш ли си прегледите? И аз съм всяка седмица на преглед и нищо не съм платила до сега.А в първата ми бременност (преди 8г.)ако ми се налагаше втори преглед в рамките на 1 месец,караха ме да си плащам прегледа,т.е.имах право само на един безплатен преглед.

# 601
Даа, плащам си. Е, днес не платих, защото за декември не съм минавала т. нар. женска консултация и затова доктора не ми взе пари. Но мен и не ме устройва само женската, то нищо не влиза вътре. А днес - видеозон, доплер, тонове, микробиология и направления за кръв и урина си взех и не ми взе пари доктора. ay-se, миналия петък бебето беше 1680гр, а днес 1960гр. Виж какъв резултат има от яденето и протеина. Казвам ти, захващай се за работа smile3503

# 602
Вече почнах да си похапвам,то при мен явно беше от вирусите,които прекарах един след друг. Аз не плащам абсолютно за нищо,всяка седмица ме вика док и ме преглежда и с видеозон (вагинален+коремен),и гинекологичен преглед ми прави, микробиология пускам на 2-3 сед.веднъж,направления ми дава за каквото е нужно.

# 603
Браво, ay-se newsm10

# 604
  • Стара Загора
Ay se защо пускаш толкова често МБ?

# 605
Заради серклажа,трябва да се пуска през 2 сед.но аз понякога и през 3сед.пускам и все излизат някакви гадинки. Преди 2 седмици лекувах някаква инфекция,но сега пак тръгна някакво обилно течение,което ме свежда до мисълта,че пак имам нещо. На 30 12 съм на преглед сигурно пак ще пускам. Ти през колко време пускаш мб?

# 606
Момичета искам да ви пожелая едни спокойни празници и весело изкарване Simple Smile и най-вече скоро  сладки бебчета и да ни приключат нервите и притеснението!  bouquet

# 607
  • Стара Загора
Ами пуснах във 3м, в 6 ти и сега в 9 ти една. Нищо не ми е излизало освен тъпата кандида. Първо имах Галабрата,убили сме я сега имам другата Кандида албиканс . Ама те са така заради прогестерона.изчезват и пак се появяват. 4 лечения направих +хомеопатия.
Весели празници момичета :*

# 608
  • София
Момичета,мина и моят серклаж преди седмица,всичко май е наред,аз се чувствам добре,но имаше и екшън първата вечер де.Много се изплаших.
 И един съвет от мен,ако имате съмнение за изтичане на води по никакъв повод не давайте да ви тестват с капките Бром Тимол.Излишно е да ви казвам каква нощ изкарах вечерта след серклажа в болницата след като теста ми позитивира.Добре че беше моя док сутринта да ми обясни що за тъпотия са тези капки и да ми направи преглед и Амнишуър,но изкарах едни 10 часа в невероятен шок и ужас подготвяйки се за втори път за най-страшното.
 Сега на дневен ред ми стои темата с инфекциите ...
Преди серклажа слагах 7 дни Полижинакс,после в болницата бях 5 дни на Уназин венозно.На 30 -ти смятам да пусна отново микробиология.
Тревожи ме и CRP ,преди два дни го изследвах,седмица след серклажа и беше 8 .Доктора ми изписа 6 дни Индометацин (това още преди да излезне crp),за него нищо не каза освен "Нали започна с Индометацина?"

# 609
Момичета здравейте и от мен. Весело изкарване на празниците! Аз тази сутрин се събудих с някакви болки в корема,направо се шашнах и ме обзе паника и страх. Болката беше продължителна, а не с прекъсвания,затова не мисля,че бяха контракции. Изпих 2 ношпа и се поуспокоих,днес цял ден нямах болки само дисконфорт. Момичета,ако знаете коя седмица е най безопасна за бебо ако се роди преждевременно,пишете ми. Моля се поне да изкарам още една седмица за да имам 34 навършени. Рових в нета,но навсякаде пише различно и нищо не разбрах,само дето се обърках повече.

# 610
  • София
ay-se ,кортикостероиди за дробчетата слагали ли сте?

# 611
Да,само веднъж в 26г.с. флостерон 4 инж през 12 часа. Ти в коя седмица си и защо ти направиха серклаж?

# 612
  • София
Да,само веднъж в 26г.с. флостерон 4 инж през 12 часа. Ти в коя седмица си и защо ти направиха серклаж?
Защо не говориш с доктора си отново да сложите?Не си чак в толкова ранна седмица,аз мечтая за заветните седмици започващи с 3,но все пак най-добре е да си дочакате 9 месец.

Аз имам един аборт миналата година по това време в 21 седмица.Сега се опитахме да минем без серклаж,но в 20 седмица шийката ми за броени дни от 38 мм , стана 30 и ... направихме серклажа.
Сега съм 22 г.с

# 613
Говорих с него,но той каза,че втората профилактика се правело като постъпя за раждане,но може и да не се наложи,ако стигна до 36 седмица.

# 614
  • София
Говорих с него,но той каза,че втората профилактика се правело като постъпя за раждане,но може и да не се наложи,ако стигна до 36 седмица.
Спокойно,съвет не мога да ти дам,просто никога не съм била толкова бременна и не знам реално как се процедира,но слушай си доктора,щом благодарение на него си стигнала до тук,значи си разбира от работата

Общи условия

Активация на акаунт