Лежащи мами - 37

• 52 453
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Наблюденията ми за последните 3 месеца показват, че бебета след 32-ра седмица ги държат в болницата сами заради качване на теглото. Масово нямат други проблеми. Не виждам какво има да се притесняваш в тия седмици, които вече си. Спомни си какво беше и престани! Понякога имам чувстото, че търсиш под вола теле.... ма успокой се вече! Всичко е наред!

# 616
  • Стара Загора
Съгласна съм с Бимба успокой се малко.... Аз също имах болки и то понякога и доста силни чак се чудих дали не започвам да раждам..... Мисля,че е нормално бебето притиска всичко.... Така или иначе ще стане каквото е писано нищо не можеш да направиш..... Отделно,че квото и да стане сега бебчето ще оцелее със сигурност не се притеснявай толкова ,а се радвай на бременноста си. За протокола на мен нито са ми били инжекции ,имах и прогресивно скъсяване на шийката с 8мм за 1 седмица , за това знам от вас никой лекар не ми е споменавал за тия кортикостероиди. Аз пък като навърших 28 ма и започнах дадишам по-спокойно даже съм на мнение ,че не е нужно нон стоп да се лежи със серклаж нали за това е направен (лекаря преценява де)
Та дишай ay se спокойно вече си в добри седмици ще стигнеш 9м :*

# 617
Да прави сте момичета,аз вместо да се успокоя повече откачам,но такава съм си,страхлива.  Embarassed

# 618
Честито рождество Христово, мамчета! Пожелавам много здраве, мир и любов във всеки дом! А на всички нас, които сме в очакване на своите бебчета желая и щастлив финал. Прегръщам ви  Hug

# 619
Честита Коледа и от мен! Бъдете много здрави и много щастливи с хубави бебета, родени на термин!

# 620
  • София
Честита Коледа и от мен! С пожелания за семеен уют и хармония, много търпение и здрави бебета на термин!
Момичета, аз от днес съм в 38г.с. Направо не усетих кога мина времето въпреки, че не беше лесно. Бебето върви по-дребничко - около 2700, но вече го водят доносено и съм по-спокойна. Моля се само всичко да е наред и да са ни живи и здрави мъничетата! Весело изкарване на празниците Simple Smile))

# 621
I love ти как си? Ходили на преглед за движенията на бебето? Сега аз от два дена чуствам бебо по рядко да се движи,но не се притеснявам,защото моето слънчице е доста мързеливо и понякога повечко си почива. Има дни в които се движи много,почти не се спира,а има дни в които хваща го голям мързел.

# 622
  • София
I love ти как си? Ходили на преглед за движенията на бебето? Сега аз от два дена чуствам бебо по рядко да се движи,но не се притеснявам,защото моето слънчице е доста мързеливо и понякога повечко си почива. Има дни в които се движи много,почти не се спира,а има дни в които хваща го голям мързел.
Като лежах за серклажа и станах неволен слушател как доктора обясняваше на една притеснена мама,че в 8-ми месец бебетата ставали по-лениви и е нормално движенията да не са толкова активни,колкото в 7-ми.

# 623
При мен момиченцето е много активно и чак ме тормози понякога, докато момчето го усещам рядко. Но това зависи от темперамента на бебето , от плацента, сигурно има и други фактори.

# 624
Да,ходих на преглед-докторът ми измънка нещо по въпроса,но нищо категорично не ми каза.Знаех си.... ConfusedАз гледам да имам поне 10 движения поне за часовете ,в които съм будна.Но днес -леле майко.. Blushтакива подскоци и мятания бяха/за сметка на предните дни/.Чак изпитах болка ниско долу,и си викам :да не вземе да излезе по-рано това дете,че имам още 53 дни до термин.Докторът ми каза да си спра Но шпа-то,само Магнеротът каза да продължа,нищо че съм имала болки.Той щял да ми изпише нещо по същество за контракциите.Но какво е то,не ми каза. Rolling EyesТака ме е страх,да не родя по празниците,че доста време има още. Cry

# 625
Спокойно,стегни се малко. Това е добре,че бебчо днес ритка,няма страшно ще изкараме празниците. А и не са важни празниците за мен тази година,по важно е да сме живи и здрави пък празници има всяка година. Догодина ще наваксаме пропуснатото Wink Аз днес имам и друг проблем,ускорен пулс 125. Всеки ден има нещо за което да се притесняваме.

# 626
Нон стоп съм стегната Laughing
Мен празниците като такива не ме вълнуват,не се притеснявам че ще пропусна кой знае какво.
Имах предвид да не стане нещо по време на тях,защото не е особено приятно...  Praynig

# 627
  • Стара Загора
И при мен движенията не са от най-активните вече, но ако реши да рита е доста болезнено. Не броите 10 движения на час важното е периодично да усещате движение не е нужно да е силно ,не параноясвайте излишно.

# 628
Броя 10 движения не за час,а за часовете в които съм будна .. FlutterПо препоръка на лекаря.

# 629
Ако то направи 10 движения за 1 час,кога ще поспинка това бебче?! Не всичко и при всеки се получава като по книга,така,че не взимайте толково навътре всичко което четете и чувате. На мен първата ми бременност беше нормална,всеки месец си ходех на прегледите,не ровех из нета,не разпитвах за нищо и така си протече бременноста ми. А сега понеже съм с проблемна бременност и ровя из всякакви сайтове,питам док за всичко и колкото по вече научавам,толкова по вече растат притесненията ми.

Общи условия

Активация на акаунт