Лежащи мами - 37

• 52 433
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Би  споделила от къде е идвало кървенето

# 691
Е не се ли сещаш   Grinning един от честите проблеми при повечето бременни - хемороиди... но кой да му доди на акъла аз се уплаших като видях кръв и бегом към АГ,а там пък що да ме прегледат както трябва...и така с моите драми

# 692
Divine отдавна не се включваш мила,добре ли си?

# 693
Имам едно питане към момичетата с серклаж, при колко мм  са ви го направили, аз днес бях на преглед и ми казаха че шийката е 28mm.

# 694
На мен ми направиха серклаж  при шиика 25мм и успях да износя здраво бебе,  но шииката продължи да се скъсява. Вярвам,  че са ти изписали магнерот и утрогестан,  а също и нош па. А и тази процедура се прави до определена седмица аз бях в 16гс и бая се чуди доктора дали не е късно. Питай в твой интерес е.

# 695
На мен ми направиха в 23

# 696
  • Стара Загора
Направиха ми го в 14г.с  при шийка 3-3.5мм мериха ми я доста след серклажа но предполагам е била.толкова. в коя г.с. си?

# 697
  И на мен ми направиха серклажа в 16гс при шийка 28мм.

# 698
Аз съм с абдоминален (коремен )серклаж в 9 г.с с шиика 28-35мм (така и не разбрах колко е точно).Имам конизация

# 699
Аз съм в 16г.с. и много се притеснявам от някакви странични ефекти и нежелани инфекции, които чух че могат да настъпят на тези които сте от София къде ви го направиха

# 700
Направиха ми го в 14г.с  при шийка 3-3.5мм мериха ми я доста след серклажа но предполагам е била.толкова. в коя г.с. си?
Кога точно ти е секциото? Решихте ли вече? Ще ти стискам палци да знаеш! Как си иначе? Аз вече чувствам тежест долу и леки болки в лявата страна,но мисля,че вече е нормално,днес съм 35+1

# 701
  • Стара Загора
Ами още никой не знае само аз и моя ММ когато мине всичко ще ви пиша  Mr. Green
Умирам от страх изпитвам див ужас от това секцио дано само.мине вс и детенце да е добре.
За серклажа въобще не усещах,че го имам само.притеснения.брах......
Ако можех да върна времето назад нямаше да се притеснявам толкова. Нямах инфекции само едни гъби си носих и още нося но док каза,че заради прогестероновите нива няма да изчезнат може да се приспиват но пак ще се появят. След раждането ще се оправят нещата. Simple Smile

# 702
На мен ми правиха серклажа в Щерев,но в Шейново също правят до към 22-23 седмица.Серклажа не съм го усещала по никакъв начин,слагах утрогестана до последно,а гъби завъдих точно на финала.Според мен е по-добре със серклаж,но то си е до лична преценка.Ако шийката е започнала да се скъсява се намалява шанса да изкараш до термин,но не е изключено Simple Smile

# 703
ay-se, тук съм и още пазя дивана. От 4-5 дни ми се позасилиха контракциите, пак ми се появи тежест ниско долу и болки много ниско долу от дясно и ляво. Обаче засега крепя положението. Пък и знаеш, друго си е вече 34+5, по-смели сме:) А и сме решили до края на месеца да вадим бебето:)

# 704
Divine забравих да те питам решихте ли с твоя док кога ще махате серклажа? Моя ми каза в 37-38гс. Не е рано? Нямам си представа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт