Лежащи мами - 37

• 52 436
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
За много години и от мен! Много здрави и обичани да сте!
Ayse,   не ни досаждаш. Просто спри да търсиш под вола теле. Нищо ти няма. И утре да родиш всичко ще е наред.
Цвете, вероятно си звъняла на док, нали, че аз сега виждам.
Момичета, моля ви, спете, докато можете, че после.....купона е на макс, особено с две!

# 676
Мен ме приеха в болница....та дано и вие ме приемете при вас  Confused В 19 г.с съм с втвърдявания на корема от няколко дни....сега съм на системи,но откакто съм на тях зачестиха.Слабо е да кажа,че съм притеснена...иначе шийката е добре.

# 677
Мен ме приеха в болница....та дано и вие ме приемете при вас  Confused В 19 г.с съм с втвърдявания на корема от няколко дни....сега съм на системи,но откакто съм на тях зачестиха.Слабо е да кажа,че съм притеснена...иначе шийката е добре.

Здравей цвети,успокой се,всичко ще е наред стига силно да вярваш в това. Ние през какви ли не трудности сме минавали,но ето на в добри седмички достигнахме. Аз силно вярвам,че и ти ще успееш,вярвай и ти! Пиши ни после как си,що си,ние ще ти помогнем колкото можем с подкрепата си bouquetМисли само хубави неща!

# 678
Вече мина една система кормагнезин,но имам чувството,че не помага.Какво повече може да се направи?

# 679
Вече мина една система кормагнезин,но имам чувството,че не помага.Какво повече може да се направи?
На мен освен кормагнезина ми слагаха и мускулно спазмалгон. Значително се бяха закрепили нещата, а бях приета в болницата с ужасни болки. Дано и при теб се оправи положението!

# 680
Благодаря ви.Ще ви притеснявам отново с въпроси.

# 681
  • София
А на някой да му е излизал бета хемолитичен стрептокок след серклаж?Преди две седмици е правен серклажа.

# 682
Цвете, освен магнезий, сможе и гинипрал системи, може и ношпа, може и други неща на таблетки. В коя болница си?

# 683
Окръжна болница Пловдив.Системи магнезий и нош па ми слагат.Мисля,че е по -добре положението.Тези системи много бавно вървят...така ли е по принцип?Забелязах,че като лежа настрани е добре...а по гръб леко пристяга корема.

# 684
Системите кормагнезин текат много бавно,аз от тях получавам сърцебиене и горещи вълни,затова ги пускат мн бавно. Лягай само на страни,по вече на лявата страна,но в никакъв случай по гръб,защото има натиск върху шийката,явно затова не ти намаляват контракциите newsm78

# 685
Една система, ако съдържа 3 ампули може да се точи и 24 часа, а може и 12. Зависи как се понасят и колко е сериозно положението.

# 686
Здравейте...идвам с въпрос.След две системи кормагнезин в два поредни дни,днес ми казаха,че оставам само на нош па 3х1 инжекция.Попитах защо и днес няма система като съм в болницата...отговора беше-не ти е нужно..нали не те боли..обясних,че като легна по гръб корема се стяга,последва отговор-стой настрани.Попитах поне тогава да си пия магнерота-ами даа...пийй го 3х1.Но аз си го имам изписан 3х2 от моя доктор и смятам да го продължа така.Болки нямам...моя си доктор по телефона ме попита за кръста,но как да преценя като лежа на това неудобно легло и всичко ме боли Sad Ужас...да не ти се налага да се разправяш с лекари

# 687
И въпроса ти е? Магнезий можеш да пиеш по много и не само магнерот, но наблюдаващия лекар ще прецени!

# 688
Имам едно питане, вчера се ходих при  АГ с зацапване в 16г.с.+2д, но тя ме погледна и каза че вече нямам но уви то си продължава по малко и ми каза ако има нещо да ходя в болница, че плацентата е ниска. Питането ми е в МД ще ме приемат ли без направление за хоспитализация, при положение че вече съм лежала и през спешното ли става.

# 689
Аз вече лежах два пъти в болница без направление,между приемите трябвало да има 30 дни. А при моето последно лежане излезе,че доктора хич не ме е гледал като хората и кървенетето е било от друго място...

Общи условия

Активация на акаунт