Лежащи мами - 37

• 52 438
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Честито, bananarama! Да са ти живи и здрави слънчицата и през новата година само хубави моменти желая на теб и на колежките по лежане!  bouquet

# 661
Banana честито! Да са живи и здрави и бързо да се прибирате у дома! В коя седмица роди и защо се наложи спешно секцио? Весело посрещане на новата година!

# 662
Ooooo, бананче....честито! Страхотно е това, че дишат сами! Ще постоят малко  на топло, за да пораснат и скоро ще се гушите у дома. Бъди спокойна, големи са бебетата. Всичко ще е наред!

# 663
Ooooo, бананче....честито! Страхотно е това, че дишат сами! Ще постоят малко  на топло, за да пораснат и скоро ще се гушите у дома. Бъди спокойна, големи са бебетата. Всичко ще е наред!
След всичко, през което минахме съм спокойна. Дано нещата се наредят съвсем скоро. Иначе - пукна се мехура на едното бебе. Аз бях с всекидневни контракции по много от 21г.с. Бебето беше мн ниско , главата му си беше в изходна позиция мн отдавна. В един момент другото кацна отгоре му и явно на госпожицата й писна да е навряна в ъгъла.

# 664
ay-se,чета ви редовно,но не взимам участие без някой да има въпрос на който имам отговор.....ноооо не мога да се стърпя да ти драсна 2 реда!Имам чувството,че ти всеки ден се събуждаш с мисълта,че нещо ще те заболи,ако не те е заболяло!?!Защо си го причиняваш това?Много добре си те спомням от началото и страха да стигнеш до 28 седмица,сякаш се прехвърли и след нея под формата на непрестанни болежки и страх дали стигнеш до термин.Спомни си как се молеше за заветните 28 седмици и спри да се побъркваш.Щом има серклаж,ясно е ,че бременноста е проблемна,ама вече можеш да дишаш спокойно.Накрая ще родиш и ще се побъркаш,защото няма да има за какво да се притесняваш и няма да има какво да те боли.Нормално е да има билежки,матката се уголемява,притиска органите,бебето расте и ритайки ти причинява дискомфорт...скоро всичко ще свърши.Моята бременност беше ужасна,от 5 та седмица на легло с 2 бебета,в последствие остана 1,в 7 семица искаха да направя аборт заради лекарска грешка-не го направих.Ходила съм на лекар 2 пъти в седмицата за да се следи всичко.Имах преграда,която не разрешаваше на бебо да се развива нормално и имаше опасност от това да остане без някой крайник,оплитайки се във въпросната преграда.В 20 седмица-риск от Даун,на 80 процента бяха сигурни-пак ме караха да правя аборт-пак не го направих.В 24 седмица -19 мм шийка,пак покана за аборт.Абеее 9 месеца постоянен страх и борба,но никога,ама никога не си позволих да изпадам в твоето състояние.Стегни се бе жена,стига си се шашкала за глупости.Бъди силна и научи децата си да бъдат силни,а не да се страхуват за всичко.Сорри за дългия пост,но наистина исках да ти напиша нещо.Весело посрещане на новата година,живи и здрави дечица да имаш,за да ти пълнят главата с белите си,а не да мислиш глупости Simple Smile

# 665
  • Стара Загора
Bananche честити рожби нека бързо да наваксат ,да са здрави силни и много щастливи!
Приятелчета, желая ви приказно посрещане на Нова Година! Бъдете заобиколени от обичаните си хора, защото отвъд шума и забързаните ни дела, остава само Любовта. За мен годината е и тъжна, и весела, и добра, и зла, досущ като човешката душа. Искам да я запомня с добрината, топлината... и приятелската близост...бъдете светли!
А и в скоро време да гушкаме своите здрави деца!

# 666
ay-se,чета ви редовно,но не взимам участие без някой да има въпрос на който имам отговор.....ноооо не мога да се стърпя да ти драсна 2 реда!Имам чувството,че ти всеки ден се събуждаш с мисълта,че нещо ще те заболи,ако не те е заболяло!?!Защо си го причиняваш това?Много добре си те спомням от началото и страха да стигнеш до 28 седмица,сякаш се прехвърли и след нея под формата на непрестанни болежки и страх дали стигнеш до термин.Спомни си как се молеше за заветните 28 седмици и спри да се побъркваш.Щом има серклаж,ясно е ,че бременноста е проблемна,ама вече можеш да дишаш спокойно.Накрая ще родиш и ще се побъркаш,защото няма да има за какво да се притесняваш и няма да има какво да те боли.Нормално е да има билежки,матката се уголемява,притиска органите,бебето расте и ритайки ти причинява дискомфорт...скоро всичко ще свърши.Моята бременност беше ужасна,от 5 та седмица на легло с 2 бебета,в последствие остана 1,в 7 семица искаха да направя аборт заради лекарска грешка-не го направих.Ходила съм на лекар 2 пъти в седмицата за да се следи всичко.Имах преграда,която не разрешаваше на бебо да се развива нормално и имаше опасност от това да остане без някой крайник,оплитайки се във въпросната преграда.В 20 седмица-риск от Даун,на 80 процента бяха сигурни-пак ме караха да правя аборт-пак не го направих.В 24 седмица -19 мм шийка,пак покана за аборт.Абеее 9 месеца постоянен страх и борба,но никога,ама никога не си позволих да изпадам в твоето състояние.Стегни се бе жена,стига си се шашкала за глупости.Бъди силна и научи децата си да бъдат силни,а не да се страхуват за всичко.Сорри за дългия пост,но наистина исках да ти напиша нещо.Весело посрещане на новата година,живи и здрави дечица да имаш,за да ти пълнят главата с белите си,а не да мислиш глупости Simple Smile
Ех как хубаво си описала и моите мисли....
п.п. Честита Нова 2017 година!
Бъдете много здрави и оценявайте това, което имате тук и сега!

# 667
ЧНГ, момичета. Пожелавам ви здрави бебоци!
На мен след като започнаха да ми текат водите ме обвзе едно спокойствие, чак докторката ме пита да не съм се надрусала с нещо, че съм толкова спокойна. Като знам от къде тръгнахме и през какво минахме и че почти никой не вярваше , че ще стигнем дотук.....

# 668
ЧНГ! Пожелавам много здраве и сбъднати мечти на всички!
Ами малко остана,с много притеснения и страхове наближавам към края!Обещавам повече да не ви тормозя с моите проблеми,ако не е нещо сериозно Grinning

# 669
Честита нова година,момичета! Пожелавам на всички ни една прекрасна година и мъничко притеснения за цвят вече само около малките нови шефове Simple Smile
Bananarama честито Simple Smile да са ти живи и здрави,минаха и твоите мъки и притеснения!
Аз ли останах с две в групата...изкъртват ми корема момичетаа много бесни деца ще са!

# 670
Честита нова година, момичета! Нека бъде много успешна и щастлива за всички ни и дано всички изкараме до финал  Hug!
Бананче, честити ти бебчета! Дано по-скоро се приберете вкъщи и от тук нататък само хубави емоции! Аз не разбрах в коя седмица се родиха и правихте ли терапия на дробчетата?

И аз съм с две бебчета, вече в 29-та седмица. Според моята лекарка няма страшно, стига да нямам някакви силни контракции. Даже ми казва, ако искам да спра утрогестана , че щом съм със серклаж нямало голям смисъл от него, ама аз като ви чета, че всички слагате ме е страх да го спирам и си го продължих. Във вторник съм на преглед да видим колко големи са станали. При последния преглед си  отговаряха на седмиците.

# 671
Аз съм в 28 седмица Simple Smile в сряда бях на преглед и бяха почти по 900 гр и двете  Heart Eyes

# 672
  • София
Бананче,честити бебоченца!Да са живи и здрави и мнооого радости да ви носят!

Мишана,аз преди серклажа слагах някъде около седмица,след серклажа го спрях,доктора така каза,а и ме беше страх да се "бръкна",но от утре ще ми се наложи,че почвам пробиотична терапия,от всички антибиотици преди и след серклажа,флората ми е ...,ужасен доскомфорт изпитвам и докато чакам микробиологията ми да излезне ще си послагам малко лактобацили,поне ако не помогнат няма да навредят.

# 673
  • Стара Загора
Аз съм твърдо за утрогестана! Само док,който прави серклажа каза да слагам до 36 седмица, другите които ходя на консултация пък,че нямало смисъл. Наложи се 1 седмица да го пия през устата защото лекувах гъби с гиназол-резултата беше скъсяване на шийката с 8мм за 1 седмица. Та не ги слушах и си го слагах до 36 та.

# 674
Здравейте,знам,че не е редно да си разменяме рецепти,но някъде съм сложила моята.Изписаха ми таблетки сулбатамол ....но хубаво беше да запомня по колко.Има ли универсална схема при бременност?Не ми се иска да чакам до утре до прегледа,че си ме преболява.

Общи условия

Активация на акаунт