Лежащи мами - 37

• 52 450
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Ay se на мен ми спряха утрогестана вече седмица не го взимам. Магнерота още не взимам 3×2  и но шпа пия и хич не ми пука. Беб и слезнала в таза приготвя се направо режещи болки получавам докато вървя.Няма да издържа ако не пия нещо ..

# 646
Сега си 37гс нали? Значи след 36 спират утрогестана,но аз все пак мисля,че при всеки е индивидуално. Ще видим,малко остана Joy

# 647
  • Стара Загора
Да 37 ма казват че отг на 38ма ама не знам Grinning

# 648
  • София
Здравейте и от мен, влизам набързо да ви се похваля - вчера се роди Елена, 2710гр, 48см. И двете вече сме добре въпреки че аз имах малко усложнения след раждането. Всичко си заслужава накрая, момичета! Стискам палци на всяка една от вас Simple Smile))

# 649
Teedy честито!!! Много се радвам за вас. Нормално ли роди? В коя седмица беше? Да ви е жива и здрава и много да ви радва Heart Eyes

# 650
Здравейте, момичета Simple Smile и аз съм от лежащите мами от 17.12 до сега. Тогава прокървих. Оказа се, че имам субхориален хематом и малко отлепяне на плацентата. Биха ми инжекции но шпа, прегнил и преминах на домашно лечение с 3х2 но шпа, 2х2 утрогестан вагинално и 2х1 дуфастон и 1 т фолиева.Ходих на преглед преди седмица док каза, че всичко е ок -няма отлепване и хематома е претърпял обратно развитие. От тогава до момента ту ми се появява зацапване, ту спира.. Кафяво е, което малко ме успокоява ( защото на 16ти като прокървих беше алена кръв и силно като цикъл). На някоя от вас случвало ли се е да й зацапва няколко дни и да спре и след това отново... Ще се радвам да споделите опит. Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

Виждам, че повечето от вас са в по-напреднала седмица, аз съм в 10г.с.Simple Smile
Аз в 9-та седмица бях така. Полежах и се оправи положението. Пий вода, лежи си и само положителни мисли и всичко ще бъде наред!

# 651
Teedyto, честито! Да ви е жива и здрава малката дама! Щастливо детство й желая! Сега като гледам по седмичките, живот и здраве, е наред Orchidea, после съм аз, после е Ay-se и т. н.  smile3503   1stroller Най- важното, Господ да ни пази и всичко да бъде наред с нас и нашите бебчета! Прегръщам ви   Hug

# 652
Теди, честито и от мен!

# 653
  • София
Честито мама Теди, да ви е жива и здрава хубавата Елена.
Момичета от мен едно голямо БРАВО. Следя ви нали знаете.. още малко  Hug

# 654
Здравейте дами,аз преди малко се върнах от преглед,направиха запис на тоновете и всичко е ок. Док ми каза да стискам още 2 седмички,дай боже Praynig Наложи се да чакам док около 15-20мин.и получих адски болки от сядането,после докато лежах по гръб за тоновете също много ме боля ниско долу,но не бяха контракции слава богу а бебето вече натежава и конецът напряга. Другата седмица пак съм на  запис,още от сега мисля как ще издържа.

# 655
  • Варна
Ay-se, разбирам страховете ти, но приеми, че дори и да родиш сега, бебето ти вече е достатъчно голямо и няма да има никаква опасност за него! Дишай, зарадвай се, отдъхни си, изпий една чаша вино Simple Smile

# 656
Arven благодаря ти за окуражителните думи Hug. Вече не ме е страх,че ще се роди,но нали знаеш целта на всички мами е да си родим бебчетата близо до термин. Искам да питам вие усещате ли болки в канала като сядате или постоите на крака? До сега не ми се беше случвало,сега лежа и нямам болки,само като се обръщам в леглото ме поболява малко.

# 657
  • Стара Загора
Ayse само да ти кажа че.може и да си въобразяваш че напряга конеца щото мен като ме бъркаха за разкритие миналата седмица док каза,че даже не е впит конеца в шийката. И аз иначе имам такова чувство.

# 658
Ayse само да ти кажа че.може и да си въобразяваш че напряга конеца щото мен като ме бъркаха за разкритие миналата седмица док каза,че даже не е впит конеца в шийката. И аз иначе имам такова чувство.
Да,верно. Ти от няколко дена се оплакваш от режещи болки като ходиш. При мен са същите,режещи,но и като мръдна малко в леглото пак ме боли,и аз гледам по рядко да се обръщам от едната страна към другата. До днес не съм имала такива болки,затова съм малко шашната. Дано да изкарам новогодишната вечер вкъщи със семейството си. Пожелавам на всички весело посрещане на новата година bouquet

# 659
Момичета, влизам да ви пожелая весело посрещане на НГ и да се похваля, че снощи със спешно секцио се появиха моите близнаци - тя - 1550гр. , той 2050гр. На самостоятелно дишане са. Извървяхме много труден път тримата през последните три месеца, ще се справим и с това.

Общи условия

Активация на акаунт