Лежащи мами - 37

• 52 400
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Вече съм в държавната болница. Големите специалисти от Тракия не можаха да се справят с положението и ме прехвърлиха тук. Много по - доволна съм.

# 76
  • Стара Загора
Ясно всичко ще е наред АГ-то ако не сграда поне имат персонал  Hug Hug Hug

А само да те питам ти имаше ли серклаж?

# 77
Благодаря момичета...аз не бързам...имам търпение! Имайте и вие!

# 78
Вече съм в държавната болница. Големите специалисти от Тракия не можаха да се справят с положението и ме прехвърлиха тук. Много по - доволна съм.
Кой те следи сега в Аг-то ? Има ли док.който ти харесва като отношение? Аз може би там ще раждам за това питам. Като акушер харесвам Ася Найденова, друг никой не познавам там.

# 79
Здравейте момичета!
Да се включа и аз при вас. Бременна съм с близнаци в 20-та седмица, а от 2 седмици съм вкъщи на легло след направен серклаж, шийката не беше много скъсена, но според лекарката ми беше започнала да се отваря, освен това имах и кафяво зацапване. Искам да ви питам, колко време след серклажа ходите на първия си преглед за микрообиология? На мен ми казаха да отида около 5 седмици след серклажа, но ми се струва ужасно далече и много ме е страх от инфекции и т.н. По принцип другата седмица съм на ФМ, та поне ще си видя бебчетата дали са добре и да видим как е шийката. Днес пусках ПКК, СУЕ и ЦРП, както и стерилна урина. Левкоцитите са ми 10,6, при гранични стойности 10,5, а СУЕ е 33. Четох, че при бременност тези стойности са завишени, при вас как са? А ЦРП ми е 3,47, граничната стойност е до 5. Значи ли това, че към момента нямам налична инфекция?

# 80
Мисля,  че ти е още рано за инфекция,  те са ти влели антибиотик след серклажа. Аз съм със серклаж и все високи левкоцити бяха 18, 13 след аугументин,  нл не и в норма. Казаха,  че е нормално. Имам пуснати 3 микробиологии до 33гс и пак съм с гъбички. Слагам гелове,  свещички,  но си живеят гадините. Успокоявам се,  че бебока ще се ражда секцио и няма да мине през родовия канал и да се зарази.
При теб може и да е превантивна  мярка понеже бебоците са 2.Лежи си и вече по лек режим,  без тежести с много магнезии и утрогестан вагинално по 2 глобули на ден.

# 81
Здравейте момичета!
Да се включа и аз при вас. Бременна съм с близнаци в 20-та седмица, а от 2 седмици съм вкъщи на легло след направен серклаж, шийката не беше много скъсена, но според лекарката ми беше започнала да се отваря, освен това имах и кафяво зацапване. Искам да ви питам, колко време след серклажа ходите на първия си преглед за микрообиология? На мен ми казаха да отида около 5 седмици след серклажа, но ми се струва ужасно далече и много ме е страх от инфекции и т.н. По принцип другата седмица съм на ФМ, та поне ще си видя бебчетата дали са добре и да видим как е шийката. Днес пусках ПКК, СУЕ и ЦРП, както и стерилна урина. Левкоцитите са ми 10,6, при гранични стойности 10,5, а СУЕ е 33. Четох, че при бременност тези стойности са завишени, при вас как са? А ЦРП ми е 3,47, граничната стойност е до 5. Значи ли това, че към момента нямам налична инфекция?

Идеални са ти към момента изследванията. Бъди спокойна и си лежи.

# 82
Благодаря ви  Hug! То освен да лежа наистина, друго не ми остава.

# 83
  • Стара Загора
И според мен са ти идеални изследванията. Левкоцитите са нормални, за бременни стойностите са други. CRP също показва,че няма вътрешна инфекция.

И аз съм с шибаните гъби с кво ли не ги лекувах даже след последното лечение не съм пускала МБ.да.видя дали са изчезнали ама едва ли Grinning

Момичетата със серклаж- за секцио ли ви гласят? Не може ли.нормално раждане??

# 84
Лично аз, мисля да съм секцио, дано добутам до тогава  Praynig!
А да ви питам каква доза магнезий пиете? А съм на 3×2 магнерот и 1 прахче магнезиев диаспорал вечер. Обаче последните 4-5 дни, ужасно много започнаха да ме болят крайниците, особено краката. Забелязах, че болките се усилват нощем, когато изпия и диаспорала и магнерота. Това ме кара да се чудя дали не ми е много висока дозата  newsm78.

# 85
  • Стара Загора
Ами на мен ми е изписан магнерот 3×1
Обаче аз взимам повече 2×2 понякога повече зависи ако ми е некомфортно на тумбака. И магнезиев диаспорал взимам 1 понякога при нужда.
За болки в яйчниците май не се сещам да имам обаче.имам едни около влагалището ро-точно таза. Мисля,че от разтягането за 7 месец е нормално като че.ли
 Вие имате ли такива? А за раждането така искам да е нормално така се навих Sad

# 86
Разтрива ме всяка вечер, но облекчението е само по време на масажа, после дискомфорта се завръща с пълна сила. Следобед ще се обадя на док да я питам на какво може да се дължи, че направо е ужасно досадно вече.

# 87
Добро утро и от мен

Вчера ми беше първата среща с д-р Христов,много добри впечатления останах.И според него шийката ми е трагична.Не го попитах колко см. е ,но мисля ,че на ултразвуковата снимка пише 3.5см.Това е много малко нали?
Няма да се размина без серклаж,по разговора останах с впечатление ,че ще е абдоминален,защото другия почти няма за къде да се захване и няма да е много здрав.Ще се чуем след 2 дни за да ми каже какво е решил.
Момичета какви са вашите серклажи,има ли някой с абдоминален и успешен финал?Има ли нещо специално,което трябва да знам,освен пазенето от инфекции и леженето ?
Благодаря ви предварително

# 88
Момичета всички ли сте със серклаж или предстоящ такъв? Мен си ме държат на хапчета и системи от време на време и ми казват че не искат да ми правят,а може би вече е късно аз съм 20 седмица..

# 89
  • Стара Загора
Шийка 3.5см трагична???? Кажи му да се гръмне сори......
Аз съм с превантивен серклаж по МкДоналд и.на.мен не искаха да ми слагат но намерих лекар който ми го направи в 14 седмица още.

Общи условия

Активация на акаунт