ЛОНДОН - 9

• 129 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
https://www.londoneye.com/ от тук взех комбинираните билети.
между другото Окото е затворено за профилактика до утре.

# 121
Здравейте момичета, през май сме решили да посетим Лондон, ще имаме 4 дни, ще се върна да изчета темите назад и със сигурност ще имам въпроси, надявам се тук да намеря и отговорите.Купих билети, резервирах хотел до гара Виктория и първото ми питане е свързано със Easy Bus, като отида на сайта да резервирам билети ми дава две възможности- летище Станстет до Victoria national Express, другата възможност е Станстет - до Victoria Staion ABE коя да избера и каква е разликата?Благодаря ви предварително Simple Smile  Peace

# 122
Хайде и аз да се присъединя към въпроса на *Star*

Снощи ММ резервира трансфера ОТ и ЗА летището и на билетите за тръгването от Лондон пише:
CENTRAL LONDON /VICTORIA Victoria-National Express
Всъщност в мапс-а ми дава National Express  над Кенсингтон и парка, а аз всъщност май съм била в заблуда, че спирката, която тр, да намерим е в района на мертоспирка Виктория (под Бъкингамския дворец).
Ето това гледам от сайта на easybus  и единственото ми успокоение (за сега) е,  че  май има спирка на Виктория с National Express

http://www.easybus.com/images/London/bus-stops/EasyBus_Route_May2016.jpg

Моля някой да ми каже, къде да си чакаме автобуса, за да не си изпуснем полета (че дете ще ни чака  Laughing)

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 16:04 от Pukanka_

# 123
  • Варна
*Star*, Pukanka_ , предполагам ,че "Victoria national Express" означава ,че ще пътувате с автобус на "National Express " , а "Victoria Staion ABE" , означава че ще се пътува с бус / автобус на ABE / Airport Bus Express / . Спирката е една и съща Victoria Coach Station, това е като нашите автогари, където спират много автобуси от цялата страна. На билетите ви трябва да пише от коя стоянка в автогарата се хваща автобуса / някакъв номер трябва да има някъде по изпринтеният билет  / . Метроспирка Виктория / Victoria Underground Station/   е на около 400 метра от автогарата / Victoria Coach Station / . А метроспирката и гара Виктория са в една сграда. Потърсете ги в Гугъл Мапс-а и ще добиете представа.

Между другото миналата година от Лутън към Виктория автобуса на Нешънъл експрес имаше спирка близо до гарата/ метрото и след това и на автогарата.

# 124
 Peace Hug bouquet
Мерси за инфото!
Усетих се аз, че national Express е фирмата превозвач, но паниката ми надделя  Sad Whistling
Аз я видях  Coach Station и си живеех с мисълта, че сме там, но без да се замисля дори побързах да ви питам, че ако трябва да анулирам и да си сменим билетите, то да е на време  #Crazy

# 125
Моля да ме извините, че се намесвам отново с някакъв глуповат въпрос, но:
вече имаме резервирани отиване и връщане от Лутън към Лондон и обратно в сайта на easybus -
на посоките ми пише Baker Str National Expres и CENTRAL LONDON /VICTORIA Victoria-National Express по близо 2 лири посоката на човек.
 По указаната лилава линия
http://www.easybus.com/images/London/bus-stops/EasyBus_Route_May2016.jpg

Обаче, сега влизам в сайта на
http://www.nationalexpress.com/home.aspx
 и тук билета е с друга (по - висока цена)

Всъщност този National Expres ли тр. да търсим ,като обозначение на автобусите или easybus?  newsm78

# 126
Изибъс ползват автобуси на Нешънъл експрес, Гриинлайн и още някакви фирми които не помня, та отивате си на стоянката която пише на билета и чакате вашия рейс. Често ако има места, можете да вземете по-ранен рейс на същата компания. Във вашия случай - автобуси с надпис Нешънъл експрес

# 127
 Peace
Коя компания бихте ми препоръчали за трансфер от Baker street   към Лутън?

Четох в предишна тема, че автобуси на National express не са спирали на Baker street  в посока Лутън (подари липса на места, заети от гара Виктория).
Green line  дали е удачен вариант?
Теравижън също гледам, като вариант (те май са парт. с Green line)
Дали има някой, който да е правил тази посока на скоро , да даде съвет. bouquet

# 128
Аз ползвам Изибъс. Предварително си купувам билет. При купуването си пише на коя компания е автобуса /Greenline или National Express/.   Peace

# 129
Здравейте!

Препоръчайте ми евтин транспорт от Станстед до Манчестър. Колко пари ще ми излезе и колко време трае пътуването? Трябва ли по-рано да си купя билет за бус/влак или мога като кацна да си намеря на място? И въобще заслужава ли си като цена билет София-Лондон и после до Манчестър или е направо София-Манчестър ще е еднакво като цена?

# 130
  • София
Здравейте!

Препоръчайте ми евтин транспорт от Станстед до Манчестър. Колко пари ще ми излезе и колко време трае пътуването? Трябва ли по-рано да си купя билет за бус/влак или мога като кацна да си намеря на място? И въобще заслужава ли си като цена билет София-Лондон и после до Манчестър или е направо София-Манчестър ще е еднакво като цена?
Райън еър имат полети до Ливърпул. От там до Манчестър е много по-близо и респективно по-евтино.

# 131
  • Бургас
Здравейте!

Райън еър имат полети до Ливърпул. От там до Манчестър е много по-близо и респективно по-евтино.

+1

Ние бяхме в Манчестър и си взехме влак до Ливърпул и обратно. На често са и цените са приемливи. Така ще видите и Ливърпул - на мен много ми хареса града и атмосферата. Ние бяхме в събота и имаше много хора и партита по улиците - хенпартита, т.е. кокошките с техните момински партита. Срам ме да напиша с какви украси по главите, по тялото и т.н. бяха. Ама не е само това в Ливърпул. Доковете, Бийтълс и много, много.

# 132
Здравейте!

Зависи за кои дати гледате да пътувате и гоните ли време за пристигане в Манчестър.

# 133
Ако няма да седите в Лондон може би не е добре да си губите времето с рейса. Ако все пак решите да ползвате автобус вижте Мегабъс. Ползвахме ги до Манчестър с билети за по 5-6 паунда в посока.
Вадят се дати,  часове,  цените,  смята се и се преценява.

# 134
Мерси. Не бях обърнал внимание на фактът за политите на райън еър до Ливърпул.
  Целта на пътуването ми до Манчестър е да гледам мач на Юнайтед там и мислех да остана единствено вечерта след мачът в града, най-много 2 нощувки. Датата на мачът е 3 март.
  Идеята е да пристигна в Манчестър или предният ден преди мачът, или в същият по обяд - до 13:00, тъй като мачът започва в 14:30 местно време и да имам поне час-час и половина да стигна до стадиона. Даже ако има удобен полет бих си тръгнал и веднага след мачът, но няма такива.
  Разглеждах изи джет, които летят директно, но в момента цените са 160евро и то летене е на 2ри март с връщане 5 март, което е 3 нощувки и са ми много.
 Има и алтернативи на изи джет, които пак са към 400-500лв., но там са с прекачване, разправии и дълги полети.

Общи условия

Активация на акаунт