Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 74 518
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
jasmin2008, това обаче беше преди седмица --> София, Дружба-2. Дори на картончето ми пишеше книжка, но те ми дадоха плюшено. Вече го подарих.  Peace После се пробвах и в играта на сайта, но ще чакам да изкарат списък от 27ми.

# 166
Извинявам се за невежеството, но можете ли да ми отговорите каква е всъщност играта с вафли Хипер и бисквити Престиж?

# 167
# 168
# 169
  • sofia
Няма ли някои спечелил едно ховърбордче от спаркса, да не мамят нещо,  все малки награди 😁

# 170
Аз и малки награди с билети от спаркса нямам #Cussing out

# 171
Може ли линк за Бондюел,че нещо не намирам печелившите?  Blush bouquet

# 172
  • Телиш/Плевен
Може ли линк за Бондюел,че нещо не намирам печелившите?  Blush bouquet
http://bonduelleadventurers.bg/
Горе вдясно има „Победители“. Hug

# 173
 Hug Благодаря,но ме няма.

# 174
Много ме е яд на тези от Милка. #Cussing out
Имах да регистрирам още 2 кода за лаптоп, регнах един преди малко и се започна 1 за раница, 3 за пуф и т.н. Crossing Arms
Дотук съм писна ми.
Сигурна съм, че бяха два кода.
А и вече си имам пуф,
Скрит текст:
мм не издържа да мъкна шоколади у дома, та взе че ми купи. Joy

# 175
  • София
Записвам се с две малки наградки - чаша от Троя и 1,5 кг Hill's Prescription Diet t/d за котарака Simple Smile

# 176
  • София
Записвам се с две малки наградки - чаша от Троя и 1,5 кг Hill's Prescription Diet t/d за котарака Simple Smile
Честито! Имам смътен спомен, че и аз участвах в нещо на Хил'с без покупка. Ако наградата е повече от една, би ли споделила къде са обявени печелившите?

# 177
Много ме е яд на тези от Милка. #Cussing out
Имах да регистрирам още 2 кода за лаптоп, регнах един преди малко и се започна 1 за раница, 3 за пуф и т.н. Crossing Arms
Дотук съм писна ми.
Сигурна съм, че бяха два кода.
А и вече си имам пуф,
Скрит текст:
мм не издържа да мъкна шоколади у дома, та взе че ми купи. Joy

Кажи му, че искаш и лаптоп  Joy

# 178
  • София
Тaня67 Видях реклама във FB, попълних акнетата и след 4 дни ми пратиха храната по Спиди.  Вероятно след това ще трябва да дам ревю как се е отразила на котарака. Аз обмислях другият месец да водя г-на при вет-а да му чистят зъбният камък, но сега ще опитам с храната. Съмняваме, че ще помогне, но да видим .... ако не отиваме на лекар.

# 179
  • София
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт