Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 159
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • при късмета
На мен само ми се налага да излизам и влизам в спаркса за опита. Иначе го имам. Но пък не следя дали дава 25 точки, само известията горе

# 736
  • Велико Търново
Относно Бондюел,в правилата пише да им пратя потвърдителен имейл ако съм спечелила. Чудя се дали да си пиша адреса за доставка на наградата или като пратя някакъв си имейл те ще се свържат допълнително?

# 737
  • при късмета
Попадна ми това
http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/11/specheli-nagradi-aktivia-billa.html
Аз не ползвам Активия, но тук мисля, че имаше фенове

# 738
Благодаря Ви!
Желая на всички ви да спечелите желаните награди.
Преди и аз играех много и печелех малки награди, но често, но веднъж в Кауфланд вземайки си поредната спечелена тениска и една от жените на информация ми каза, че май много печеля и оттогава край, от никъде нищо и вече се включвам от време на време  и то в томболи и мнооого рядко печеля нещо.

# 739
Получих смс от Еконт да очаквам доставка, разнасят билетите от "Маша и мечока" изглежда. НО! доставката са я пуснали за моя сметка  Confused

# 740
И на мен ми пратиха смс, и дължа 6.30 лв  Shocked Това ако е подарък...... веднъж и аз да спечеля нещо и се оказа че трябва и да плащам  Naughty

# 741
  • у нас
Получих смс от Еконт да очаквам доставка, разнасят билетите от "Маша и мечока" изглежда. НО! доставката са я пуснали за моя сметка  Confused

Shocked Е, защо. Не е редно да е така. Колко ти искат за доставката?  Пиши на тези, на които прати данните за доставката.

# 742
Писах им, като ми отговорят ще кажа  Simple Smile

# 743
Оказва се, че не печеля нищо от Зева. Трябвало един продукт да е над 0,85лв, а на мен крайната сума ми е за толкова  ooooh! Само дето се радвах напразно  #Crazy
От Билка още няма имейл, изобщоооо .. Страхотно начало на деня  Crossing Arms

# 744
  • у нас
Току- що си погледнах телефона си и аз съм получила смс. И аз дължа 6,30 лв за доставка.  Shocked
Какъв е този подарък дето ще го плащам? До нас имам Еконт и щеше да ми излезе по-евтино.  Naughty

# 745
Качили са нови печеливши на Бондюел. Мен ме няма...

# 746
  • у нас
Писах им, като ми отговорят ще кажа  Simple Smile

И аз им писах.

# 747
И аз дължа 6,30 за доставка и усмивка.Писах им току що,че за пръв път печеля нещо,за което трябва да си плащам.Няма да ги върна,но не е справедливо

# 748
Аз съм плащала 8 лв за доставка на едни списания, които спечелих (струваха към 50 лв и бяха тежки - затова доставката е по-скъпа). Обаче си знаех предварително - организаторите ми писаха и ми предложиха да ми изпратят виртуални броеве, но аз още съм малко консервативна и исках да си ги имам на рафт.  Embarassed

Престиж имат анкета на страницата им във фейса - какви награди искаме да има в следващите игри на вафли Троя - има 3 категории - без ограничение на цената, ограничение до 150 лв и до 20 лв. Отдолу има поле да им кажеш още нещо (по избор  Grinning ). Написах им, дано да вземат предложенията ми предвид  Simple Smile

# 749

Общи условия

Активация на акаунт