Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 175
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Под Слънцето
на единия профил/ моя си/  няма как да регвам нови кодове.. лимита замина преди месеци

другия, който направихме за  екскурзията и поддържам  с бели капачки / всеки ден мин. 5/ не ми пуска  бонуса.. нямам отговор още какво се случва. иначе си регистрира участие за награда, спешъл  точки и кодове отделно си получавам 100те точки..

нямам идея, ама утре ще се занимавам..

# 721
И аз тая малка надежда още да спаркса. Успях да купя по един билет за слушалките и борда. На мен през телефона не ми дава бонус, но през компа да. През телефона ако се излъже да даде, току си ги прибере по някое време и после пак ми ги отчита. Странна работа.

# 722
Честито на детето, Г Костадинова! Дано все така да й върви Simple Smile
Аз също не мога да се оплача. Преди малко се прибрах от работа, минах през Кауфланд и видях, че вече има бисквити от промоционалните и то на промоция. Взех само една. Това са първите ми регистрирани бисквити и... кана Брита Grinning
Много съм щастлива! А от вчера имам 10лв от лотарията, но ако сметна, колко съм дала преди това за билети-хич не съм на печалба хахаха

Наистина вече разнасят Памперса Simple Smile  

# 723
Ако бяхте следили темата   Naughty щяхте да знаете, че за да ви даде дневния бонус от Спаркса
трябва да излезете от профила си и пак да влезнете ... Hug

# 724
  • София
Ако бяхте следили темата   Naughty щяхте да знаете, че за да ви даде дневния бонус от Спаркса
трябва да излезете от профила си и пак да влезнете ... Hug

Дори и така някой път не пуска  newsm78

# 725
  • Под Слънцето
ако беше прочела, щеше да  знаеш,че съм рестартирала компютъра, трия бисквити и ежедневно трия хеша със спецчистачка ...

# 726
  • при късмета
На мен само в изход/вход ми даваше бонуса, без да трия бисквитки и кеш.
Преди бяха по 2 известия по този начин, сега се нормализираха нещата, пак си е едно

# 727
  • Под Слънцето
Не знам. Току що рестартирах компютъра. Влезнах в спаркса- пак нямам бонус.
Пробвах преди това от лаптопа и телефона. Не  пуска и толкоз.

Имам отговор от тях- били направили проверка и всичко било в ред. Отговорих им да не правят фиктивни проверки, а да проверят какво се случва наистина.

# 728
  • Пловдив
Не знам. Току що рестартирах компютъра. Влезнах в спаркса- пак нямам бонус.
Пробвах преди това от лаптопа и телефона. Не  пуска и толкоз.

Имам отговор от тях- били направили проверка и всичко било в ред. Отговорих им да не правят фиктивни проверки, а да проверят какво се случва наистина.

Пробва ли да влезеш през друг браузър?

# 729
Регистрирах 4 кода на Милка току що и след всеки ми изписва че ми трябват още 1 за раница и три за лаптоп.....  newsm78

# 730
При мен няма нужда от влизане/излизане, чистене на бисквитки и т.н., стоя си логната в профила си и всеки ден си имам бонуса, без да правя нищо, като например да въвеждам кодове.

Иначе от никъде нищо, още си чакам барбарона от Куинс, 2 седмици минаха, никакъв го няма, казаха ми да бъда търпелива  Rolling Eyes

# 731
При мен няма нужда от влизане/излизане, чистене на бисквитки и т.н., стоя си логната в профила си и всеки ден си имам бонуса, без да правя нищо, като например да въвеждам кодове.

Иначе от никъде нищо, още си чакам барбарона от Куинс, 2 седмици минаха, никакъв го няма, казаха ми да бъда търпелива  Rolling Eyes

Барбароните от Куинс ги пращат бързо, куриерите ги бавят. Моят го спечелих на 24, а на 31 са ми го изпратили. Друг е въпроса, че ми го доставиха на 3.11 Simple Smile

# 732
  • I want it all and I want it now.
Аз много искам барбарон от Куинс , но засега няма  Laughing

# 733
  • Под Слънцето
Петя211, да, пробвах. С ИЕ. Основно ползвам хром от както излезе- не помня колко години вече. Пробвах и с Макстон - него го имам на лаптопа. Пробвах и през Лумия - иос.. ми.. няма ми дневния бонус вече 3 дена. На двата профила. Само си ми дава бонуса от капачките на единия и толкоз

# 734
С Mysparx и аз съм в недоумение:
имах 345точки кредит и съм сигурна в това, след като спечелих слушалки няколко дни не знам защо бяха 245, но всеки ден ми даваше бонус постоянство. Днес влизам точките пак са 345, но нямам бонус - а не съм регистрирала никакви кодове! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт