Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 169
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
И на мен не са ми звънели - само 2 имейла за 2 чаши и това е. Предполагам, че ще стане след края на играта.
Милка имат игра с дневни награди шоколади на страницата им във фейса. Само 5 човека на ден ще печелят - вижда ми се малко и не мисля да участвам всеки ден (трябва да се качи семейна снимка).

# 691
Да споделя ,че да ми олекне  Laughing -не печеля нищо от никъде!   Crossing Arms НО забелязах в списъка на Троя за кафе машините един под друг еднакви телефони с разлика само в кода на оператора. И кодовете са от една партида.  newsm78 Нещо съмнително ми изглежда всичко това.  Искам и аз награди. МРЪН    Laughing

# 692
Дъщеря ми спечели лаптоп от играта на Милка. Все още не мога да повярвам. Като видя, че има игра и искаше да и купя 5 шоколада, но аз се заинатих, че нищо не сме печелили от предните две игри и няма да купя. Детето не си харчело всичките джобни дето и давам и днес в магазина ги извади и си купи 5 шоколада и ето на. Вече го заявихме и сега няма търпение да дойде до Коледа. Това щеше да е подаръкът за празниците, но тя с упоритост си го спечели сама.
Успех на всички!

# 693
  • sofia
Дъщеря ми спечели лаптоп от играта на Милка. Все още не мога да повярвам. Като видя, че има игра и искаше да и купя 5 шоколада, но аз се заинатих, че нищо не сме печелили от предните две игри и няма да купя. Детето не си харчело всичките джобни дето и давам и днес в магазина ги извади и си купи 5 шоколада и ето на. Вече го заявихме и сега няма търпение да дойде до Коледа. Това щеше да е подаръкът за празниците, но тя с упоритост си го спечели сама.
Успех на всички!
О, честито да Ви е!!!! Много хубаво!!! Това е похвално как не се е отказало детето, със здраве да си му се радва!!!

# 694
Успех на всички!
Ей това е за мен смисълът на игрите
Да й е честито  Hug

# 695
Писах на Бондюел кога ще обявят печелившите и ми отговориха:
"Да, очаквайте съвсем скоро и последните печеливши от играта."

# 696
  • София
Писах на Бондюел кога ще обявят печелившите и ми отговориха:
"Да, очаквайте съвсем скоро и последните печеливши от играта."
Добавили са печеливши и пак за една седмица липсват:)

# 697
  • Варна
Не мога да намеря играта на Бондюел, може ли линк! Praynig

# 698
# 699
  • Телиш/Плевен
Не мога да намеря играта на Бондюел, може ли линк! Praynig
http://bonduelleadventurers.bg/
Писали сме заедно с Ивекс. Hug

Г. Костадинова, страхотна история, браво за големия късмет на дъщеря ти! Heart Eyes

# 700
Донесоха ми пуфа уж спечелен от Куинс пък на Теди.Огромен е заема ми и без това малкото място в хола май напразно му се радвах.

# 701
  • Варна
Благодаря, Ивекс и Лале в дъжда! Hug Няма ме  Sad.

Г. Костадинова
, браво на детето! Това се казва късмет! Дано все така да й върви!

# 702
И мен ме няма, продават ли се някъде тези играчки, четох по-назад за играта, но не ми се занимава.

# 703

Аз миналата седмица спечелих ховърборд и ми се обадиха,че утре ще ми го доставят...
Цитат
С колко билета участвахте?

# 704
  • Под Слънцето
За ония прословути термочаши на Нескафе, за които качвахме снимки за гифтчета и за които получихме мейли да чакаме обаждане, на някой да са звънели?

Искам днес награда - веднага, мрън!  Laughing

Аз , понеже си ме знаете... , си получих 1вата чаша без звъненета и разни други.. Просто им напълних пощата със скрийшотове , във ФБ също.

Поемс, страхотна изненада!  Къв цвят са?

Общи условия

Активация на акаунт