"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 489
  • 791
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
За източването на касата.

Ама в тази болница близалки раздават. Аз на поне един лист се разписвам, а тука...

# 211
Всичко ми харесва в серияла без тези реклами....  Толкова е досадно и ненужно. То не беше умкалор, интимохелп,  сега и това.

# 212
  • София

Докато не видя как им вземат пръстов отпечатък-няма да се успокоя.  Naughty Laughing

# 213
Моля да ми припомните.Когато Жени занесе материал за  ДНК експертиза,на кои 3ма беше? На Василев,неин и Генадиев или и на Генадиев младши 

# 214
  • София
Моля да ми припомните.Когато Жени занесе материал за  ДНК експертиза,на кои 3ма беше? На Василев,неин и Генадиев или и на Генадиев младши 

Неин,на Александър и на Калин. Peace

Доктор Садо-Мазов Grinning

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 21:33 от sea.sea

# 215
Доктор Садо-Мазов  Joy Joy Joy

# 216
  • Sofia
Хахаха!
Садо-Мазов!!!! Върха!

# 217
Нещо не видях. Къде оперираха жената? И как не са видя при прегледа бебе в 28 г.с., да не е в 2-3 бе ooooh! Винаги, винаги, съм се чудила как жените не разбират, че са бременни. Това е абсурдно.

# 218
Калин и Наталия сгаджосали ли са се? Откъде сега тази дълбока връзка...

Камбуров явно наистина е получил инсулт и явно затова има нужда от специални грижи.

# 219
Нещо не видях. Къде оперираха жената? И как не са видя при прегледа бебе в 28 г.с., да не е в 2-3 бе ooooh! Винаги, винаги, съм се чудила как жените не разбират, че са бременни. Това е абсурдно.

Това беше някакъв абсурд  Laughing

# 220
Бебето било в корема, а не в матката. Василев спомена, че го вижда под черния дроб (един вид при ехографския преглед се е криело зад дроба и затова не са го видели). Голяма дивотия!

# 221
То бебето е тоооооолко малко
Скрит текст:

# 222
  • София
Пеци е отвратителен.  Mr. Green

# 223
То бебето е тоооооолко малко
Скрит текст:

Това са незначителни подробности.  Joy

# 224
За източването на касата.

Ама в тази болница близалки раздават. Аз на поне един лист се разписвам, а тука...
Това е частна болница - плащаш на касата и нищо не подписваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт