"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 491
  • 791
  •   1
Отговори
# 435
Жени днес уби рибата - как само  врещеше - Биляна-а-а- , Александър е мой син  , мой и на Генадиев !Няма Даун в рода си !

# 436
  • Варна
Да ѝ е честито, мъжа смени, от свекърва не се отърва.
Има си известни плюсове сигурно и тази ситуация Simple Smile

# 437
  • Варна
Много ме зарадва Жекова... Биби много се вживя със сълзите и аз си поплаках..
Темата за Даун е много добре представена
Жени пак се оплеска
Др. Седмица ще видим какво ще стане с Калинчо
Да видим Биби дали ше каже на Сашко... Кои са родителите му..
✌😂

# 438
Много добра игра на Биляна, повярвах й.  Peace

# 439
Много беше добър епизода според мен. Браво на Биляна, такива истински сълзи във филм не бях гледала отдавна.

# 440
  • There I was on a July morning
Много ме зарадва Жекова... Биби много се вживя със сълзите и аз си поплаках..
Темата за Даун е много добре представена
Жени пак се оплеска
Др. Седмица ще видим какво ще стане с Калинчо
Да видим Биби дали ше каже на Сашко... Кои са родителите му..
✌😂
И аз си поплаках Cry
Много хубав епизод представиха и актьорите бяха на ниво.
Очаквам Биби да каже и на Сашко, ако не в следващия епизод, то до края на втори сезон ще разберат истината.

# 441
И Биляна отново си има за свекърва Жени Mr. Green

Няма отърване.  Laughing

# 442
  • Варна
Крайно време беше да направят поне една серия като хората.. Интересно  беше. Това е реалността

# 443
Може ли пък Сашко хабер да е нямал за собствената си леля, не са го домислили това.

# 444
  • София
Дано Биби да каже на Сашето най-накрая,че много се проточи тази тайна...

# 445
  • Варна
Може ли пък Сашко хабер да е нямал за собствената си леля, не са го домислили това.

Може би са имали  предвид че е била с даун и е починала в ранна възраст а и отношенията с баща  му нали не са били хубави... ✌☺

# 446
  • There I was on a July morning
Момичета, изпуснах промото за следващия епизод. Какво дадоха, че да не го мисля чак до вторник?  Praynig

# 447
  • Анкх-Морпорк
Възможно е Сашо да не е знаел, бащата каза, че тя е починала, много вероятно е и да е била оставена в дом, било е честа практика.
Даун синдром е генетичен дефект, но не е наследствена болест.
Получава се случайно при разпределението на хромозомите в половите клетки, а не е рецесивен ген, който се носи скрито поколения наред и се проявява, когато се срещнат такива гени от двамата родители.
Хората с Даун така или иначе не могат да имат деца, че да го предадат наследствено.
Освен това при отглеждане в семейна среда те проговарят, развиват се - може да напредват по-бавно от другите деца, но се справят с много задачи, в училище се научават да четат и пишат.
Риск за живота има само когато е засегнато сърцето, но при съвременната медицина може да се оперират различни сърдечни дефекти. В някои случаи се налага прием на хормони за щитовидната жлеза.
Майката на детенцето знаеше повече от всички "дипломирани" лекари в сериала - малко срамно ми се вижда за лекарската професия. Ами да вземат да прочетат. Ако търсеха повод да разкрият истината за разменените деца, можеше да сложат някоя наистина наследствена болест.

# 448
  • Разпиляна във въображението
Аз пък мисля, че Калин страда и заради това поведението му е такова. Може пък да е искал някой да го набие, реагира рязко на дядото, ама и последният седна и започна да говори, да пита и разпитва и т.н. Даже помислих, че е пиян, изглеждаше раздърпан. Калин бе в особено състояние и реагира остро. Лично аз не съм такава. Сигурно ще се усмихвам, отговарям едносрично, но мислено ще искам просто да ме оставят на мира.

Биляна ми хареса. Момиченцето също, наистина слънчеви деца. Историята беше поднесена добре, въпреки че според мен си личеше опита да се предостави информация за Даун. Това ме накара да си припомня, че преди доста години имаме един американски сериал за момче със синдрома и много ми харесваше.

# 449
Толкова предсказуеми са тези сценаристи  ooooh!

А Каварджикова все по-зле играе, не й се отдава тая роля  Peace

И как изкрещя на Биляна, че е майка на Алекс, намери най-удобният момент  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт