"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 486
  • 791
  •   1
Отговори
# 690

Добре че този път използваха истинско бебе. Simple Smile
Да, бебето е поне на 3-4 месеца, толкова ли минаха. Shocked

Биляна май,май ще загуби бебето newsm78
Да, бее, прекаляват с драмата, то бива, бива, уффф.... ooooh!

# 691
  • Разпиляна във въображението
Тази вечер като цяло  Confused  Калинко пак кефи, но това си е всяка серия вече. Ако Биби загуби бебчо ще е заради стреса. Като нищо ще обвини Жениту...

Я разкажете на Пецо и парите. Началото нещо го изпуснах Praynig

# 692
  • Там,където се събуждам щастлива.

Интелигентна е!

# 693
  • София
Тази вечер като цяло  Confused  Калинко пак кефи, но това си е всяка серия вече. Ако Биби загуби бебчо ще е заради стреса. Като нищо ще обвини Жениту...

Я разкажете на Пецо и парите. Началото нещо го изпуснах Praynig

Виолета каза,че ще му прехвърли всички сметки и че ще се разведат, за да не остане тя без нищо един ден. Laughing

# 694
  • София
Установих, че болница "Св. Кирил " източва здравната каса. На нито един пациент не му взеха пръстови отпечатъци!

# 695
  • София
Установих, че болница "Св. Кирил " източва здравната каса. На нито един пациент не му взеха пръстови отпечатъци!

Те нали сега ще ги отменят. Laughing

# 696
Здравейте,  ако може бих искала да се включа в разгора за филма.Ще се представя аз съм Ани Иванова от град Габрово . На 25 години ,женена и имам две момиченца близначки на 1 и 8 м .  Още не съм изгледала епизода от тази вечер ,но утре ще пиша като го изгледам .Лека нощ на всички .

# 697
Странно ми беше, когато донесоха противоотровата за пациента, ухапан от змия. Ненева я внесе в една спринцовка, ма никой не попита, тва какво е, друснаха му я и айде. Кръвно се нормализира, сичко беше на шест.  Rolling Eyes
Продължавам тъпо и упорито да гледам, въпреки многото недомислици.

# 698

Те нали сега ще ги отменят. Laughing

Предвид сблъсъкът ми с тази глупост ще кажа, че ако вкарат пръстовите отпечатъци, то вземането им ще се проточи в поне два епизода...

# 699
  • София
Все по-плитък сценарий. Колко серии остават?
Буковска е много по-хубава без онова грозно ярко червено червило. С розово е много по-красива.

# 700
Биляна май,май ще загуби бебето newsm78
Споко! Ще има хепи енд Wink
Бебето на Пеци стана на половин година, а дъщеря му още корем няма..... Rolling Eyes

# 701
  • София
Дария Симеонова беше участник в предаването "Аз обичам България" и се представи много добре, така че съм съгласна с твърдението, че е младо и интелигентно момиче!

# 702
Колко щеше да й отива главната роля...

# 703
  • Разпиляна във въображението
Колко щеше да й отива главната роля...

Но на Радина й липсва живеца да играе жена предлагаща се на мъж, друсаща се и изобщо да има живот в нея

# 704
Виолетка сама даде на Петър оръжието, с което той да я унищожи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт