"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 486
  • 791
  •   1
Отговори
# 720
Нещо много се вживяхте ми се струва. Пецан не е цвете за миисане, но пък това е сериал, за бога!

# 721
Буковска каза в интервю ,че нейната героиня ,ще излезе скрита лимонка ,което според мен ,няма да останат така нещата .Най -вероярно Петър и Стилянова ще си намерят майстора не сега ,а на по късен етап .Мъжете стават много глупави когато се влюбят в жена ,заради нея са способни на всичко .Мисля,че беше в предаването Култ .

# 722
И аз много се смях на реакцията на Генадиев за змията-"коя"  hahaha Струва ми се, че актьорът направи неволна грешка при произнасянето на репликите, но са решили да остане така, защото се получи свежо наистина.  Simple Smile

# 723
  • София
Нещо много се вживяхте ми се струва. Пецан не е цвете за миисане, но пък това е сериал, за бога!
Именно, сериал е. Значи на Пецко всичко трябва да му се прости, щото има малко бебе и е влюбен, а Виолета сама да е отговорна за общите им зулуми. Как ли не. В живота вярно, може и да стане, но поне тук да си получи и Дон Жуана заслуженото, за всичките мизерии.

# 724
когато направиха аборта за сляпото бебе, сякаш Стилянова не е виновницата за смъртта на родилката /забравиха за този случай май/  Crazy...
Жената почина ли тогава? Аз останах с впечатлението, че само бебето махнаха... Е как им се размина  doh
Изобщо само им се разминава на тия доктори.

# 725
Нееее, сляпото бебе и родилката са отделни случаи. Става въпрос за родилката, която Василев закърпваше после и почина. Но той се опитваше да оправи поразиите причинени от Стилянова  Peace.
На мен Стилянова като герой изобщо не ми харесва - стажантка, която се набута при доцент, за който се знае, че има слаб ангел, записите, които правеше нееднократно... и др. неща имаше, то не са едно и две  Confused. Но някакси нея се опитват едва ли не да ни я представят, че е от добрите персонажи, а тя всъщност не е  Rolling Eyes

# 726
  • Разпиляна във въображението
Вина за родилката имаше и Генадиев. А самият Генадиев трябва да си понесе вината и за съвместната работа с Виолета и съпруг Peace

# 727
Ооо, ама разбира се - за Генадиев няма две мнения. Аз лично просто се издразних, на това, че Стилянова ни я представят за добричка, а тя съвсем не е такава. За случая тя и Генадиев са виновните, като тя - повече. А за другите далавери, не трябва някой от тримата /Генадиев, Виолета и Пецан/ да излиза чист. И тримата са еднакво виновни, нищо че основно Виолета вършеше мръсната работа.

Сега се сетих, че имаше и един случай /не го помня с подробности/, но Генадиев и Стилянова правиха някаква манипулация, за която после му се отплатиха с "торбичка". Той я даде за добре свършената работа на Стилянова и тя в присъствието на Пецан я отвори и в нея имаше пари. По негов съвет и двамата си замълчаха за парите  Crazy

# 728
Нееее, сляпото бебе и родилката са отделни случаи. Става въпрос за родилката, която Василев закърпваше после и почина. Но той се опитваше да оправи поразиите причинени от Стилянова  Peace.
На мен Стилянова като герой изобщо не ми харесва - стажантка, която се набута при доцент, за който се знае, че има слаб ангел, записите, които правеше нееднократно... и др. неща имаше, то не са едно и две  Confused. Но някакси нея се опитват едва ли не да ни я представят, че е от добрите персонажи, а тя всъщност не е  Rolling Eyes
Съгласна съм и на мен Галя не ми е симпатична и си мисля ,че всичко е заради нея,което се случи. Още повече ,че там където ти е работа ,не обичам да се слагат и други работи. Още от началото ,когато настояваше Захариев да напусне жена си едва ли не насила ми направи много лошо впечатление.

# 729
Големи обещания за втори сезон бяха,, развръзки, а дотук е пълна боза, така че въобще не им вярвам какво говорят на интервютата

Миро и той откъде се появи пак от нищото? ooooh!

# 730
  • София
Ехо, който е женен - да си опича акъла. Стилянова беше в правото си да иска Пеци да се разведе, тя е свободната, а не той. Като не иска драми - да си е хванал някоя семейна, за да са наравно.
Наистина много се вживявате, да не би в реалността някои хора да не излизат чисти от най-големите лайна?
Това, че Господ ще го накаже е най-голямата заблуда, но на хората това им остава за утешение от несправедливостите.

# 731
Аз не обичам такива жени ,които се натискат насила ,вярно ,че той преспа с нея , ама това дава ли право на жената да се натиска и да настоява да се разведе ? Не мисля .Едно дете случайно направено и вече трябва са иска и да учаква да се разведе не мисля .Той ако толкова я искаше щеше да се разведе без тя да настоява каквото и да било.

# 732
  • София
Който го е страх от мечки...
И двамата е трябвало да се пазят, ама пусти акъл... Но мъжът повече, защото винаги могат да му извъртят номер.

А забравихте ли, че Виолета 2 пъти опитва да я убие? Или пазенето на семейството допуска това?

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:55 от Cuckoo

# 733
Явно все пак Петър и Стилянова ще станат семейство ,ама някак не ми се вярва Захариева да излезе толкова тъпичка и да им даде всичките си пари и се надявам това да не се случи .

# 734
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Би било интересно Галя и Пеци да са се разбрали и това тяхното да е преструвка, за да изиграят Виолета.
И аз мисля така ,Галя не се е върнала само заради специализацията си ,ще се включи в плана на Петър няма начин.Но от друга страна си мисля ,че Виолета ще се досети и на по късен етап ще ги изиграе и двамата и нищо няма да получат.

Виолетка нЕма да си остави магарето в калта....вЕрвайте ми!  smile3521
    Сигурно нещо пак цъка в главичката и, че тя непрекъснато
    някаква гадорийка измисля как да претвори....Няма да се даде
    толкова лесно тя. Ще е измислила нещо велико пак.   smile3503

В промото видях ,че утре и Гъмов ще се изживява като пациент.Толкова ли актьори няма ,че все едни и същи въртят.

anitaxx   може пък след всичко да е дошъл  ред и
    на темата за алкохолно зависимите... hahaha
    Кой по-добре от Гъмов  ще изиграе таЙзи роля   newsm78   
    Ми то момчето е родено за нея... лепне му от вуле  tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт