"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 486
  • 791
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Сашо сам "открадна" Биляна от друга връзка, каквато и да е била. Сега му се връща подозрението. И все пак, ако беше мъж на място щеше да отиде и да седне при тях. Те не говориха нищо чак толкова лично в онзи момент. Връзката им се превръща във втора подобна на Биляна - обърнат гръб, изморен, документи, премълчавания.

Сюжетът Евгения-общината-болницата. Жената е разочарована и най-накрая е наддала ухо към обвиненията срещу мъжа й. Преди сляпо го защитаваше. Сега не. Дори може не тя да е предизвикала акредитацията. Генадиев назначи Мазов с цел да вдигне нивото на болницата. Общинарят отдавна е вдигнал мерника на професора. Просто нещата съвпадат. А и Женито не е виновна, че мъжът е мошеник.

Това че живеят заедно Генадиеви си го обяснявам с нерешителността на съпругата. Ако го напусне ще трябва да отговаря на въпросите на Калин, а и снощи се видя, че няма смелост. Калин опита отново и пред двамата.

И да си защитя любимеца - какво дундуркане на Калин. Отишъл при родителите си и попитал за вечеря. Голяма работа. Видя се, че може да си готви. Мисля, че просто отиде да им снесе новината Simple Smile

# 76
  • гр.Пловдив
аз си мисля, че това със съдията може да бъде използвано в защита на Генадиев,-старши. Та нали заради него оперираха в забранената зала.

# 77
Както е модерно и толерантно  напоследък , може да очакваме  транссексуален мъж , който  ще си поиска  обратно  някоя от карантиите   , за да роди бебе  от транссексуалната си жена . Не са ни давали и такава операция , много  са изостанали , в САЩ  тази  "процедура" вече се поемала  по  здравната им каса  ooooh!

# 78
И според мен сцената със съдията не беше случайна. Той на няколко пъти повтори на какъв пост е, а после каза на Биляна, че ако има нужда от юридическа помощ, може да го потърси. Вероятно ще е нещо във връзка с евтаназията. И ще се навърже с втория случай, когато тя според мен беше готова да го направи отново.

# 79
Записче

Къде в промото са показали ,че Бибето е бременна?

Нека поне днес серията да е по-добре. Лично на мен Галя няма да ми липсва,защото техния сюжет ми е доста скучен. Искам развитие с Калин и Наталия.

# 80
  • somewhere near the sea
Къде в промото са показали ,че Бибето е бременна?
Дадоха я да държи тест с две чертички.

Я ми припомнете: Биляна разбра ли защо Алекс се отказа временно от любовта им(в първи сезон)? Калин разбра за евтаназията и изнудваше Алекс да напусне Биляна. После нещата дойдоха по местата си- записът изчезна. Но Биляна разбра ли? Защото ако не е разбрала, само тогава е логично тя да иска да споделя неволите си само с Калин, а да не ѝ се говори с мъжа ѝ. И оттам да идват нелепиците и съмненията.

Искаме да гледаме Жековааааа. Може би Марта трябваше да е Жени.  Thinking

# 81
Евгения е много антипатична в тази роля и с тая игра...  ooooh! Дразни много.
Биляна не разбирам за какво се държи така с Калин? newsm78 След всичко,сега изведнъж приятелчета,че сокче пият,че му споделя.  Thinking Глупаво е и Алекс с право се цупи. Все пак тя е негова съпруга вече и не мисля,че е ок това поведения спрямо Калин.  Stop
Аз харесвам Галя и ми се ще да има развитие там.
Мазов май също ще стане анти-герой. Играе някакви игри. Thinking

# 82
  • София
Ето го промото за довечера.

# 83
  • Разпиляна във въображението
Marsia, Биляна разбра, мисля че Наталия й каза, и тя изтри записа.

# 84
На мен ли ми се стори,че Галя се връща?

# 85
Една посредствена индийска или турска актриса играе по-добре от Жени и Боряна, колкото и да съм против тези сериали, не мога да не го призная

# 86
# 87
На какъв пост е Евгения в Общината,че предизвиква проверки? И наистина,къде изчезна Жекова? Убегнало ми е.

# 88
  • София
В отпуска била. Професорът го спомена в една от предишните серии при разговор с Ненева.
За Евгения май не е ясно какъв пост заема.

# 89
  • somewhere near the sea
Marsia, Биляна разбра, мисля че Наталия й каза, и тя изтри записа.
Да, беееее ooooh! Точно така беше!!! Офф, изтрещях и аз ooooh!

newsm18 newsm18Искам Марта в главна роля newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт