"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 491
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
http://www.blitz.bg/article/46247

Ако може да се вярва на този сайт,това интервю ми затвърди мнението,че "Жени" е ку-ку.

Бих ти препоръчала на този сайт да нямаш вяра. Жълт, та жълт.

# 196
  • Велико Търново
Да,категорично,ама ми е мисълта дали е давала интервю,в което да каже,че за едната си беменност разбрала в петия,а за другата в  седмият месец.  Sunglasses

# 197
 Laughing Ако караш  "цветна бременност"  и нямаш  обичайните симптоми повръщане , лакомия , сънливост , понякога  може  трудно да се усетиш . А има и доста небрежни жени , които не си следят  ежемесечните дати , но чак пък  7-ми месец  Thinking

# 198
  • Разпиляна във въображението
Това с 4 месеца бива Peace

# 199
  • София
Е,жив е Камбуров.  Laughing

# 200
  • София
Ама кой умря?

# 201
Някакъв лекар, който не са давали

# 202
  • Разпиляна във въображението

Някакъв неизвестен

# 203
  • София
Еха Камбуров е жив, а Жени е много силна  #Crazy

# 204
Наистина са минали 4 месеца Wink

# 205
Ако Камбуров е жив, каква беше тази дивотия в края на миналия епизод? Имам чувството, че аз се побърквам вече:)

# 206
  • София
Ако Камбуров е жив, каква беше тази дивотия в края на миналия епизод? Имам чувството, че аз се побърквам вече:)

Може да е получил инфаркт или инсулт.

# 207
  • София
Надявам се Пецан да си получи заслуженото, щото той заедно с Виолетка участваше в схемите с продаваните бебета. Сега я натопи, мръсник. И мръсника да е по наказан от нея.Дано.

# 208
  • София
Надявам се Пецан да си получи заслуженото, щото той заедно с Виолетка участваше в схемите с продаваните бебета. Сега я натопи, мръсник. И мръсника да е по наказан от нея.Дано.

Той не я ли топи за други неща,за бебета издавал ли е нещо? newsm78

Е,Кръстева вече само в реклами участва.  Laughing

# 209
Тези реклами в сюжета от по пет минути са ужасяващи ! Чак на мен ми става неудобно

Общи условия

Активация на акаунт