"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 12

• 88 486
  • 791
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ей, като започна да рецитира пациентката на Захариев, веднага ми стана ясно, че ще е реклама.  Доста нескопосана естествено.  Tired

И аз така, а сега и лабораторията ЛИ-НА. Peace

# 751
Лина, на която никой не вярва Mr. Green

# 752
Лина, на която никой не вярва Mr. Green

Оф, сега и реклама на Лина, като че ли другите лаборатории нямат такава услуга. Даже посещението в дома е по-евтино

# 753
  • София
Това май е епизодът с най-много реклами. Laughing

# 754
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Г-н Милошев,извеждането на пациент-гангстер от болничната стая, за да не го ''повторят''  убийците, вече сме го гледАлЕ в ''Кръстникът''......Де гиди плагиати!!!!! Mr. Green

# 755
Г-н Милошев,извеждането на пациент-гангстер от болничната стая, за да не го ''повторят''  убийците, вече сме го гледАлЕ в ''Кръстникът''......Де гиди плагиати!!!!! Mr. Green
И мъжът ми се сети, аз не съм гледала Кръстникът  Laughing

# 756
Ся и Гъмов ли ви отвращава?

Същото щях да кажа  Joy Появи се Ернестина - гадна е, мазна, не знам каква още. Биляна не харесвате, Александър не харесвате, Стилянова,  сега и Гъмов. Нямам обяснение на какво се дължи чак такъв хейт както е модерно да се казва.

Това с противоотровата беше тъпо,  факт. И рекламите не ме кефят,много са не н място

# 757
Ми Калин ни кефи Wink

# 758
А Бибето Тъпото къде тръгна, като уж щеше да чака Сашо вкъщи.

# 759
  • София
 Joy Joy Joy Мазооов Animal Pig Animal Pig Animal Pig

# 760
  • Sofia
Мазов ми е като хибрид между доктор Хаус и бай Ганьо  Mr. Green.

# 761
Хм май май Билянка ще загуби бебето при толкова висене с кръвоизлив, не се сети поне на легне... но в момент на паника и уплах е така.

# 762
Мазов и Лооора ми харесаха.
Ама това с Биляна ми идва прекалено много.Мисля,обаче че все пак ще спасят детето.Иначе какъв би бил смисълът навсякъде да тръбят ,че Биби и Сашо ще имат дете.Визирам Апостолова.

# 763
Хм май май Билянка ще загуби бебето при толкова висене с кръвоизлив, не се сети поне на легне... но в момент на паника и уплах е така.

Все си мисля, че това е сън.

# 764

Иначе,мисля че сега с тези изследвания Сашо ще разбере ,че Янко не му е баща.

Общи условия

Активация на акаунт