Искам да кажа ... (93)

• 58 279
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Зузи, много са ти хубави щерките и като мънички и като пораснали.

Направо са си красиви, не хубавки, симпатични и т.н., красавици с много интелигентно излъчване  Heart Eyes

# 226
  • Бургас
Моите не си приличат особено. Пък аз така се надявах да са като две капки вода и да ги обличам еднакво. Хахава работа  Whistling

# 227
  • Някъде там
Лина ще ги покажеш ли моля  Heart Eyes
А моите до скоро се обличаха еднакво и сами го искаха но вече сме тийнове ..трябва да сме различни.
Благодаря ви bouquet
Акаша пуканката я виждам само като мъничка. Heart Eyes втората снимка не ми се отваря.

# 228
И на мен втората не ми се отваря.

# 229
  • някъде ... тук ...
Довечера ще трябва да снимам някоя хартиена снимка, за да ви покажа моите диваци като бебета Simple Smile

И аз не виждам втората снимка на Акаша.

# 230
http://prikachi.com/images/245/8945245G.jpg
Еми освен и аз да покажа Тото. Тамън Даун да реши ще го взима ли последно  Laughing

# 231
  • Бургас
Заповядай, Зузанка

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 16:35 от lina_bs

# 232
Тамън ми е Бела. такива най-ги обичам, след 12 години ще ме разбереш  Mr. Green.

# 233
  • София
ма как си раздавате децата. мойто за нищо не го давам Wink Laughing

хубави дечица Heart Eyes

# 234
Aх, какви чудни деца сте показали! Напълнихте ми сърчицето!!!! Hug

Аз си мечтая за синеоко бебенце, че моя човек е с най-красивите, небесно сини очи на света, майка ми също, аз съм с пъстри, по-скоро зелени..  Heart Eyes Искам да е малко, синеоко и дебело! И да го гушкам и целувам постоянно!! Ох, тая тема не е за мен, постоянно рева напоследък (основно от прекалена емоционалност и радост, не от нещо лошо) и покрай историите ви така съм се отприщила...  Blush

Довечера занимаваме на Пампорово, дано е красиво, есенно и шарено, да не са изпопадали всички листа и красотии!

# 235
Бартер бе, кво толкова  Mr. Green. Бела ще мъкне пубера по разни неподходящи места, а аз ще си запълня бебелипсата и като ни накипи, пак ги разменяме. Безценен опит и за нас и за децата Simple Smile.

# 236
Бартер бе, кво толкова  Mr. Green. Бела ще мъкне пубера по разни неподходящи места, а аз ще си запълня бебелипсата и като ни накипи, пак ги разменяме. Безценен опит и за нас и за децата Simple Smile.
Абсолютно! Всички са доволни  Joy

# 237
  • В Космоса
Ох, от вчера се мъча с Гугъл Драйв. Наякой наясно ли е мога ли да показвам директно като снимка тук. Явно не става, щом не се вижда втората. А така с линк става ли?

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 22:07 от Акаша

# 238
  • Бургас
Не, не става.
Аз директно от ФБ пускам

# 239

Зузанка, много са хубави девойките както ти им казваш!
Умеят и да позират обаче!
Акаша пуканката я виждам, но втората снимка не ми се отваря.
Мислех, че при мен е проблем, но явно не е щом и при други не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт