Искам да кажа ... (93)

• 58 294
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Heart Eyes Прекрасни деца!!! Вълнуващи истории!!! Чак ме хвана срам с моите гардеробни драми. Мечтая си.. и на мен да ми се случи. Вече сякаш съм готова. Дай Боже.

Захир, то на мен вече ми се прищя трето, та на теб ли  Heart Eyes

От сутринта съм притихнала и ви чета, направо....както каза някой все едно сме на кафе с приятелки, много, много приятно  Crazy

Моите са Никол и Рая  Mr. Green на двете си баби  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 12:39 от raja_nikol

# 211
Снощи покрай темата до 11 ч. разглеждахме стари снимки с детето, от бебешкия му период, той не можа да се познае. Посмяхме се хубаво. Много смешно бебе е бил, като дебел китаец пънкар е на някои снимки.

Скрит текст:

Намерих си и няколко снимки от края на бременността, изглеждам така все едно съм мушнала топка под дрехите.

Гена като спомена Николай Урумов се сетих за Ще те чакам. Една от малкото песни, които винаги ме хващат за гърлото.

Имам да пиша някакво резюме, професионално, в което да се нахваля колко добър професионалист съм. Много ми е трудно. Минимумът е 200 думи, запецнах на 185 и не мога да измисля нищо повече.

Стиснати палци на всички, които имат нужда.

# 212
Лято, може да е за добро, този е най- хубав от всички апартаменти  Heart Eyes

Другият месец сме на Жена ми се казва Борис, четох че бил много хубав.

Благородният испанец с Рачков обаче е постановката, от която излязохме с мускулна треска от смях всички

# 213
  • Някъде там
Флорче много е сладък Heart Eyes,обаче наистина на китайче малко прилича.
Не съм ходила на театър много отдавна,ще вземете да ме запалите. Rolling Eyes
Изобщо не ми се работи...личи си нали,само тук вися. Grinning Laughing

# 214
Флорче  Heart Eyes
Като сме на постановки - горещо препоръчвам Бел Ами. Значи така съм се смяла, че чак ми беше неудобно,  защото бях на първия ред и буквално избухвах в на актьорите лицата. Калин Врачански, Геро и Луиза Григорова участват и бяха блестящи

# 215
И на мен ми предложиха да ходим на "Жена ми се казва Борис". Ще помисля, определено ми се ходи.
Флорче, много сладък.

# 216
  • Телиш/Плевен
Прекрасни деца! Heart Eyes

Снощи и аз преглеждах снимки на щерката и все едно гледам друго бебе. Joy Като се роди, толкова ѝ се радвах и си виках, че е много красива, но сега като гледам снимките, не ми се вижда толкова красива. Една такава плешива... Joy Понеже вчера стана дума за темата за имената, която съм пускала, та си я намерих и прочетох. Там има снимки на дъщеря ми като бебе, ако на някого му е интересно - клик.

# 217
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята история с бебето ми, вече детенце- забременях на 33 планирано и желано и от двамата. Сега, като се замисля, може би беше по добре да стане малко по-рано, преди 30-тата ми годишнина, но тогава ми дойде музата и се "накумих".
Лека бременнност, работих до 45-те дни болничен преди термин, пътувахме из България, Цари Мали Град, Куршунски водопади, пещери, катерихме се по Перперикон в една жега август месец, ходихме до Гърция на море, минахме на връщане през Златоград...
  Мислех да раждам нормално, в 9-ти месец гледах серии на "Такъв е живота" от Шейново, натуралистични клипчета на раждане, тренирах дишане, абе бях готова и само чаках да дойде момента!
В 36 седмица проблем с тоновете, наблюдение в Патологията, но ми се размина скалпела. Ревах като магаре на 23 декември следобяд, защото само аз останах в стаята, не ме пускат у дома. Лекарите от които зависи да дадат разрешение израждат бебета, заети са, и аз вися като паяк из коридора. Даже се накарах на една лекарка, която реши, че се случва нещо с бебето ми, и явно затова плача.
  Дойде ММ на свиждане, тръгна си, разрешиха ми да си ходя за Коледа и той милия се върна да ме вземе.
Коледа мина и замина, месихме питки, баници, беше хубаво, ние чакаме. Мина и Нова година, отникъде нищо, ходя на записи, доплери, бебето високо горе, плацентата старее, но рогатото се запънало и не ще да излиза.
 И в 41 седмица ме оперираха от бебе, за съжаление не съм усетила какво е да раждам, нямах контракции, изтичане на води, нищо! По време на секциото колабирах, губя съзнание, и викам на анестезиолога до главата ми, които също се притесни " Зарежи ме мен, вадете бързо бебето", тя не остана доволна и ми се накара  Grinning
 Както и да е, свестиха ме, показаха ми го, голям, красив, розов и тъмно рус, 3,750 кг. се "роди".
  След това реанимация, спах там,  бързо раздвижване, преместиха ме във Вип-а , ха ха, това става преди обяд, аз стоя в коридора и треперя къде ми е детето, чаках поне час в коридора, като сестрата отвори асансьора, се втурнах и буквално и дръпнах количката с него, познах си го веднага.
 Не знам дали бих се навила на второ, проблеми с кърменето, проблеми с детето, ходене по специалисти, рехабилитатори, и за капак се сдобих с хормонални проблеми! Но не съжалявам и си го обичам страшно много. Не беше "любов от пръв поглед" ,но постепенно го заобичах и сега като тръгна на ясла, страдам, и се чувствам ужасно!

# 218
  • София
Хахаха, моята бременност може ли да стане повод за още много в темата  Laughing

Като гледам как сте се разнежили, направо сте сготвени повечето Wink

Аз сънувах, че усещам бебето Heart Eyes Риткаше и се въртеше. Нямам търпение вече Hug

# 219
Мойто милинко се роди рано, та рано. 32 седмица, кило и четиристотин. Аз с два тромба в крака. 20 дни след секциото я вадят от кувьоза. Щастлива че ще я гушна за първи път, айде трети път се запушвам. Лежим и двете в болница. Аз отново не знам дали ще оживея. Тя с хиляди усложнения след раждането. Ма мина. Сега е на три и половина. Здрава и права.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 13:30 от sigma

# 220
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
sigma, браво на вас. Малката е сладурка, а бащата на Катерина е време да вземе пушка. Очертава се голяма хубавица  Heart Eyes

# 221
  • някъде ... тук ...
Големи сладури сте показали Hug

Белинде, що да не Laughing
Скрит текст:
Преди 2 седмици една приятелка роди трето (тия дни навършва 39). Децата ни са набори и израснаха заедно. Много и се зарадвах като каза, че е бременна. Тогава нещо ме жегна, че винаги сме говорили, че ще имаме по три, а аз изпуснах влака с третото.  

Селесте, лека бременност Hug

...Идея имате ли какво да сготвя с свинско месо(плешка). Rolling Eyes
....
Празена яхния със свинско?

# 222
  • Някъде там
Прекрасни дечица.. Heart Eyes Heart Eyes Темата стана толкова прекрасна и толкова пълна.. Heart Eyes
ето ги моите като по мънички колко си приличаха.Сега са по различни.
Елит благодаря за идеята bouquet но вече харесах ето това.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … v.136811127,d.bGs

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 19:00 от Зузанка

# 223
Зузи, много са ти хубави щерките и като мънички и като пораснали.

# 224
  • В Космоса
Страхотни бебета и деца! bouquet

Ето и моята пуканка каква беше

и каква стана

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 22:07 от Акаша

Общи условия

Активация на акаунт