Искам да кажа ... (93)

• 58 303
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
selleste, добре дошла!
Имаше си нужда темата от едно бебе, което да чакаме заедно.Другите само се ослушват!  Naughty

# 196
Бърди, напоследък няколко пъти ми се случи и аз като теб се чудя какво ме засяга и защо се терзая, ама на, патка съм. Ще мине и твоята  Hug

# 197
  • София
Бърди, напоследък няколко пъти ми се случи и аз като теб се чудя какво ме засяга и защо се терзая, ама на, патка съм. Ще мине и твоята  Hug

Hug

# 198
  • Бургас
Благодаря за посрещането! Уютно е при вас, наистина.
Понеже Гена спомена за театър, да кажа, че последно гледах Спанак с картофи. Мър мисля го цитира скоро, с Ю.Вергов, З. Бахаров и Вл. Карамазов. Постановката забавна, но половината реплики на последните двама не ги разбирах. Озвучение ли, дикция ли, що ли...
Аз съм със семейството в София и прибирайки се към Бургас, решихме да си улесним малко пътя със спиране някъде по средата. В крайна сметка се отправяме към Троян. Та не само че не го улесняваме, ами и доста се отдалечаваме май от целта. Ако има нещо, което да не пропуснем в рамките на два дни, сега е моментът да кажете.Хубав ден на всички ви!

# 199
Еха, ново бебе, съвсем по темата Simple Smile.

Бърди, много е гадно. И аз се впрягам повече от необходимото понякога, но ще мине. Опитай се да не го преиграваш в главата си отново и отново.

# 200
  • Телиш/Плевен
Лаленце, лъвицата във варненската зоологическа градина се казваше Елица. Аз не можах да ползвам хубавото име, но е дошло при теб. (Лъвът се казваше Явор и е наличен.)
Ооо, Светалчо, колко се радвам, че съм „част“ от тази история. Heart Eyes Hug
Явор ми е сред любимите мъжки имена. Heart Eyes Всъщност аз харесвам повечето имена, които празнуват на Цветница и се радвам, че ММ размисли и нашата дъщеричка също празнува на този прекрасен празник.

selleste, лека бременност ти желая! Hug

# 201
Добро утро!
Мария, синът ни се роди със сърдечен проблем, рядко срещан и в НКБ ни развеждаха като мечка на синджир, за да го гледат.
Поради спецификата на проблема, му даваха по, малко от 10% шанс за оцеляване при оперативна намеса. Засега такава не се налага.
Много прегръдки за Търкалета и теб! Hug
Ние имаме проблем с апартамента. След едноседмично чакане, вчера брокерката казала на съпруга ми, че собственикът не искал деца Tired. Ужасно непрофесионално отношение. Цяла седмица се кри като мишка, не връщала обажданията и вчера я хванал на къс пас с колега чех и ни попари с новината.
Сега съм харесала друго жилище, но и там имаме спънки  много искам нещата вече да се случат.

# 202
Добро утро!
Стейси,  честит парцел!
Лято, успех с апартамента!
Болните да оздравяват  Hug
На изнервените да им минава бързо!

Спанак с картофи гледахме пролетта.  Уникално забавна пиеса. В началото на месеца гледахме и Арт, също много ми хареса.

Някой с опит с КЗП? На 11.10 подадох сигнал и още нищо...

# 203
  • Бургас
selleste, ти в Бургас ли живееш?

Лято, тия пък що така с лошото?!? Какво им пречат децата? Да не се притесняват,че сте чужденци,пък да замазват с децата?

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 09:10 от lina_bs

# 204
  • Телиш/Плевен
Лято, не можах да разгледам предишните апартаменти, че през телефон/таблет ми беше малко зор отварянето на няколко страници, но този ми изглежда много добре. Hug Дано този път преодолеете спънките и ви се наредят нещата! Praynig Аз, честно казано, даже очаквах, че ще пишеш, че вече си имате апартамент, а то какъв гаден номер са ви скроили. Confused Но нали знаеш как казват хората - всяко зло за добро. Ще откриете вашето място, само дано е скоро. Hug

# 205
Лято, много ме разчуства историята ти. Надявам се синът ти да е добре сега.
selleste, добре дошла и лека бременност.

# 206

Спанак с картофи гледахме пролетта.  Уникално забавна пиеса. В началото на месеца гледахме и Арт, също много ми хареса.

Заплюли сме си няколко постановки, Спанака е в началото на списъка. За съжаление ще сме в София само 2-3 дни преди Коледа, с нетърпение чакам да видя програмите на театрите за декември, дано имаме късмет да видим нещо наистина добро.

# 207
  • Някъде там
Добро утро.И ние мислим за неделя да посетим новия мол.
Селесте, лека и безпроблемна бременност.
Лято дано ви се получат нещата. Peace
Днес времето е ужасно.Усещам някакво напрежение,някакво чувство че нещо ще се случи..нервно ми е... Rolling Eyes

# 208
Лято, този апартамент най ми харесва. 
Нали знаеш - всяко зло за добро. Щом не сте взели предния, значи не е бил за вас  Peace

Тази тема не трябваше да е с номер, а "Искам да кажа - специално издание"
Баба ми навремето казваше - колкото хора, толкова съдби.
А на мен темата ми идва по поръчка
Скрит текст:
Минавам през труден период, надявам се всичко да е наред и другата седмица да съм добре. Стиснете палци за мен в понеделник  Praynig

Абе мноу сте сладки  Hug

# 209
  • Някъде там
Rumi  Praynig Heart Eyes Hug
Идея имате ли какво да сготвя с свинско месо(плешка). Rolling Eyes
Като говорим за деца и бебета,родиха се много малки и много паднаха след раждането по 1.400 бяха но от изкуственото мляко качваха по 1-1.800 на месец и бяха дунди.до 3 години имаха бузки.
Така ми липсват сега тези бузки за мачкане. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 19:00 от Зузанка

Общи условия

Активация на акаунт