Искам да кажа ... (93)

• 58 234
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Добрутру..)))
Аз съм като нова днес. Явно в целодневното лежане е лекът.
За сметка на това - ММ още отказва са стане от леглото - явно вчерашното домакинстване го е изтощило.. Joy
И днес ще го изкарам лежерно, довечера ще е тежко - синът ми си е поканил приятел да спи у нас и ще е бойно поле..))

# 451
  • Ямбол
И Акаша е от Ямбол, но живее в София.

# 452
Аз съм софийско келеме с корени от Варна, Трявна и Пазарджик.

# 453
Лале, съвсем сериозно. Simple Smile Да вземем да си направим една среща тогава двенките. Simple Smile

Аз много рядко обръщам внимание на това кой от къде е и всякакви подробности за личният му живот.
За разлика от много други съфорумки, които помнят кой, какво написал от преди 3-5-7години.
Не го разбирам това. Или имат изключителна памет, или няма какво друго да правят и това им е единственото занимание.

# 454
А аз съм от Казанлък- Долината на розите и тракийските царе (и Калашниците 😂), но от 10-на години съм Софиянка в повече, отскоро и с лична карта със Софийски адрес.

# 455
Някой наскоро да си е купувал хубава чанта от естествена кожа?
Трябва ми средна големина, за предпочитане мека (т.е. да не стои твърда като куфар).
Ако може да се види и поръча онлайн, още по-добре.

# 456
Сесил, аз също си търся. Гледах в Амазон, но така и не съм се наканила да купя.

# 457
Лале, съвсем сериозно. Simple Smile Да вземем да си направим една среща тогава двенките. Simple Smile

Аз много рядко обръщам внимание на това кой от къде е и всякакви подробности за личният му живот.
За разлика от много други съфорумки, които помнят кой, какво написал от преди 3-5-7години.
Не го разбирам това. Или имат изключителна памет, или няма какво друго да правят и това им е единственото занимание.

Аз помня много неща, но не е избирателно. Просто някои ми се набиват. Имам "фотографска" памет и помня всякакви ненужни неща, а важните, не винаги  Embarassed.

# 458
Лято, аз гледах в zalando.co.uk и сигурно от там ще поръчам.

# 459
Лале и Сесил са от Плевен;
Алечка от В. Търново;
Марипоса и Ивъл-от Варна ,както и светалчо-родом е от там
Лина,Селесте,Ванини-от Бургас;
Янтра, Белла-от Пловдив
Зузанка от Пазарджик
Лиляна-от Ямбол
...признавайте си другите  Laughing

София Simple Smile

# 460
Софиянче. Обаче имам 12 г във Варна. Crossing Arms

# 461
  • Бургас
И Екатерина е от Бургас

# 462
  • тук-там
Скрит текст:
Жаки, значи ресторантът е Мобидик. Магазините не работят. В града нямало какво да се види днес, само на язовира и Перперикон, ако ви се ходи Simple Smile
Извинявам се, че се намесвам, но си мисля че, може би, става въпрос за така нашумелия, покрай предаването на шеф Манчев,  Кораб ресторант "Емона" .

Скрит текст:

Всички са на едно място! Като не в единия в другия. Емона май е по-добре.

# 463
  • До морето
Гена е от Добрич Simple Smile
Екатерина от Бургас
Тонка е родом от Видин или Враца
Рая -Никол от Разград
Антигона от Шумен. Тя къде изчезна?

# 464
Гена е от Добрич Simple Smile
Екатерина от Бургас
Тонка е родом от Видин или Враца
Рая -Никол от Разград
Антигона от Шумен. Тя къде изчезна?

Сватята е от Видин  Grinning. Бърди е от Пазарджик май, но живее в София, а и Мария е от този край.

Общи условия

Активация на акаунт