Искам да кажа ... (93)

• 58 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро!  Mr. Green
Аз и Янтрето сме натурализирани пловдивчанки. Тя е от Габрово, а аз от Трън  bowuu раждана в София. Алооооуууу на личната ми карта пише София  Joy

# 466
Добро утро!  Mr. Green
Аз и Янтрето сме натурализирани пловдивчанки. Тя е от Габрово, а аз от Трън  bowuu раждана в София. Алооооуууу на личната ми карта пише София  Joy

И на моята, но ще я сменя догодина с Трявна  Mr. Green

# 467
Добро утро!  Mr. Green

И на моята, но ще я сменя догодина с Трявна  Mr. Green
Даун, не мога да си сменя месторождението  Laughing . Обаче ако можех щях! Всеки път като си вадя свидетелство за съдимост се изнервям. Първо, че го бавят и второ, се започва ауууу София...тц,тц,тц...ама защо там? А защо се преместихте? Аааа само сте раждана там...а защо?  Shocked

# 468
Обезкуражи ме, а така се майтапехме с чичо, че от столичанка ще стана Тревненка.

# 469
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гена, браво - много пригледно.
Аз съм имам добра памет, но съм разсеяна и никога не забелязвам  и не запомням неща извън самия човек. Никога не мога да кажа, примерно,  кой с какво е бил облечен или какъв им е килимът вкъщи. Гледам човека в очите и не ме интересува нищо друго, освен това, което виждам през тях.

Искам да кажа на Зузанка, че много ме трогна историята на любовта между нея и баща й. Между бащите и дъщерите има специална връзка и аз се чувствам ощетена от съдбата, че рано я загубих.

Искам да кажа също, че когато историите са искрени и лични и са написани със сърцето, думите сами се подреждат и няма начин да не развълнуват и докоснат този, който чете.

Отивам в Банкя, да си зазимявам цветята, дано не съм закъсняла.

# 470
Интересно, по едно време бях решила, че всички тук са от Пловдив или Бургас  Laughing

Аз съм от София, нямам си нито село, нито друг град.
Родът ни произходжа от Велико Търново, но отдавна няма представители и там, разклоненията му са се пръснали из цяла България и по света. Имаме си родословно дърво, правим си срещи понякога, но събирането е много трудно. За последно се събирахме да празнуваме 90 годишнината на един дядо, получи се доста голямо и мило тържество.

Имам сантименти към доста градове, и изобщо много обичам да пътувам из страната, особено на места, където съм ходила - да отчитам разликите - и в градовете, и в хората. "Заплюла" съм си няколко градчета и селца, където да се преместя след пенсия. Обаче, доколкото се познавам, няма да го направя. Да си мисля за това като някаква форма на релакс ми е ОК, но съм си градско дете, и като забием по чукарите, някъде къмто двадесетия ден започва да ми липсва градския шум и суета  Embarassed

# 471
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бърдс, ти си като мъжа ми. Joy Той не може да понася село и нищо, свързано с него. Дори в Банкя му писва и казва, давай да си отидем за малко в София, да видя хора и да ми замирише на изгорели газове. Joy Joy
Аз обичам преживявания на село, макар да съм си и аз градско дете и никога да не съм имала село, защото едната ми баба, която е от село, почина рано и съм ходила само два пъти там като малка, защото селото е мнооого далече от Варна. А другата ми баба си беше гражданка, коренячка.

# 472
  • В Космоса
Много обичам мама. Не се караме, не си повишаваме тон, не си говорим на въпреки, нищо. Само в един период от тийнейджърството ми я правих на луда калинка, за което съжалявам много.
След малко ще я изпращам към Ямбол ( Защо регистрационният номер на МПС на Ямбол започва с "У"? Защото сме Ут Ямбол.  Mr. Green).
Снощи се отчетохме в два бара. Party На втория пътьом се отбихме. Бяхме тръгнали да си ходим, но дочухме от наЩа музика и откарахме още час - два. Срещнахме и любими изпълнители. Поотровихме ги (фенски занимавки), ще извиняват! Embarassed

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 13:44 от Акаша

# 473
Срамувам се - прочетох фРенски занимавки и си мисля, леле как се хвалят хората ☺😆😊

# 474
  • В Космоса
Въх, Коте... Embarassed

# 475
  • Бургас
И ние нямахме село. Живеехме с едните ми баба и дядо, другите бях през един булевард. Много ми беше мъчно лятото, че оставахме сами с брат ми и затова исках да се омъжа за кравар и да имам село ooooh! Мина ми по някое време меракът

# 476
  • До морето
Сладурка  Joy Joy Joy

# 477
Гена е от Добрич Simple Smile
Екатерина от Бургас
Тонка е родом от Видин или Враца
Рая -Никол от Разград
Антигона от Шумен. Тя къде изчезна?

Сватята е от Видин  Grinning. Бърди е от Пазарджик май, но живее в София, а и Мария е от този край.
Ако става въпрос за мен, не съм от там.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 20:42 от mariat

# 478
Гена е от Добрич Simple Smile
Екатерина от Бургас
Тонка е родом от Видин или Враца
Рая -Никол от Разград
Антигона от Шумен. Тя къде изчезна?
Сватята е от Видин  Grinning. Бърди е от Пазарджик май, но живее в София, а и Мария е от този край.
Ако става въпрос за мен, не съм от там.
Май за Тонка иде реч.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 00:55 от vasq_5

# 479
И ние нямахме село. Живеехме с едните ми баба и дядо, другите бях през един булевард. Много ми беше мъчно лятото, че оставахме сами с брат ми и затова исках да се омъжа за кравар и да имам село ooooh! Мина ми по някое време меракът
Mr. Green
Аз си взех селянин. Той дори не е баш селянин, ами от къра на селото Flutter.
Майка ми все ме съветваше да си взема гражданин, от Кършиака Laughing, ама колко ми беше хубаво, когато решихме да си садим царевица в двора, той, селянинът, хвана мотиката и направи 2 вади, наслагахме зрънцата и после той ги поля. Та, не съжалявам, че не е гражданин. Hug

Общи условия

Активация на акаунт