Искам да кажа ... (93)

• 58 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Ще оплакнем ли и ние очи?
Честито!
Кога отивате?

# 616
Лятоооо! Честото!!!! Много шастливи мигове там ви желая.

# 617
  • Пловдив
Мъжа иска да взема черната котка с мен, днес били много актуални, с тайната мисъл "дано го загуби".

# 618
  • В Космоса
Е, в карйна сметка оправихме работата. Излязоха с баща си навън, почерпила един съсед с нейните лакомства, той ѝ дал парички и извикал и дъщеря си да слезе и да ѝ даде и тя паричка в замяна на лакомства. Имам и свестни люде!Тези дечица, бе! Направо ми се скъса сърцето като хлипаше, защо не идват, защо не отварят...

# 619
Лято, честито! Пожелавам ви само щастие в новия дом и на новото място! Hug

# 620
Днес случайно ви намерих и ще си позволя да се намъкна при вас  Flutter прочетох само половината тема, но определено утре ще си довърша другата. Стана ми страшно мило от историите ви! Аз все още нямам деца, но се надявам съвсем скоро това да да се случи, искам го и се чувствам готова и трябва да ви кажа, че непрекъснато имам терзания относно това, за което говорите-кога настъпва любовта и т.н. И понеже напоследък нямам близки приятелки, с които да говоря по тези теми, четенето на вашите откривения, ме накара да се почувствам по-спокойна и да приема мислите и чувствата си за нормални Wink
Няма да казвам колко и какви деца искам, защото съм суеверна. Моля се само Господ да е благосклонен към нас  baby_neutral

# 621
  • Пловдив
Какво превратно мнение създаваме. Ние тук не говорим само за деца.

# 622
Е добре де..но така сте започнали темата все пак. И нали е "искам да кажа", аз пък това исках да кажа  Simple Smile

# 623
Лято, честитооо!Щастие и хармония ви желая в новото жилище Grinning

# 624
  • Пловдив
Е добре де..но така сте започнали темата все пак. И нали е "искам да кажа", аз пък това исках да кажа  Simple Smile
Така сме започнали тази. Темата е периодична. Иначе добре си дошла.

# 625
  • Sofia
Янтрее,не се помотвай,ами се дегизирай и сакън да не потурчиш нейде Въглен  Naughty.И да се изфотате с белла,че да ви завидим  Whistling.
Лято,честито! Да имате много хубави мигове на новото място съвсем скоро!  Hug
Полиии,добре си дошла  Hug!

# 626
  • Бургас
Лято, честито! Да си го напълните със щастие!
Марипоса, ужасна трагедия. Много съжалявам!
На Янтра и Бела щура вечер пожелавам. Аз вече съм в легнало положение и с топ не могат да ме помръднат.
В нашия вход са 7-8 дечица,но никое не очаквам да мине. Имаме един сладък шкаф, в който все се намира нещо. Та ако някое все пак реши, няма да го върна с празни ръце.

# 627
  • В Космоса
Добре дошла, Полиии!  Hug

Лято, честито! bouquet

# 628
  • Пловдив
В нашия вход деца няма. Моите и едно бебе. Толкоз за 24 апартамента. Входа се заключва, та никой няма да мине.

Лято - без снимки не вярвам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Въглен никъде няма да ходи, той ще си спи на дивана.

# 629
Янтра, ако взимаш Въглен ще трябва да вземеш и метла и да нарисуваш бенка с косми. Иначе костюма няма да е пълен.

Общи условия

Активация на акаунт