Искам да кажа ... (93)

• 58 212
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Янтра, ако взимаш Въглен ще трябва да вземеш и метла и да нарисуваш бенка с косми. Иначе костюма няма да е пълен.
Мхм, не мога аз да нося отговорност за добитъци.

# 631
  • В Космоса
Ето я моята вещичка:

И тук разстроена, на излизане:

И аз да не остана назад - дяволица. baby_neutral

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 12:49 от Акаша

# 632
  • Sofia
Акаша,много, много ти е прекрасна вещичката. Веднага я почерпвам  Heart Eyes.И ти го докарваш на дяволица-хубавица  Flutter

# 633
  • Бургас
Мина нашето парти. Героините вече спят Wink

Не ми пречи празнуването на Хелоуин. Децата са щастливи и това ми е достатъчно. При нас никой не минава. Във входа само ние сме с деца. Другите са с внуци Simple Smile

# 634
Вещица Акашова много джиджена!
Лина, как ги легна толкова рано тез деца? Нашите си лягат след нас, особено когато не са на училище.

# 635
  • Бургас
Ами те по принцип лягат рано, ама и стават рано. Но,аз предпочитам да е така. По-удобно ми е

# 636
  • Телиш/Плевен
Лято, видя ли, че ще се наредят нещата? Hug Много, много се радвам за вас! Само щастливи мигове да имате в апартамента. Heart Eyes

Малката Акаша е прекрасна, както винаги! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 637
  • Бургас
При нас минаха деца чак сега. Тъкмо щяхме да лягаме. Добре че от децата останаха някакви бонбони,че трябваше да им давам боб с наденица  Laughing

Малката Акаша :*

# 638
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лято, честито!
Да сте много щастливи там!

Добре дошла на Поли, дано ти хареса при нас!

Акашка, така са децата, чувствителни. Колко му е да разстроиш едно дете, колко му е да го направиш щастливо.
На нас ни се наложи да излезем към 19 ч. и се прибрахме след един час и изглежда децата бяха минали през нашия блок, защото се оттичаха надолу по стълбите - много симпатични деца, повечето изцяло маскирани, но имаше и младеж, на който единствено един меч в ръката му показваше принадлежността към маскираните. Малко се поразочаровах, че изпуснах хлапета, щях да се посгрея малко на огъня на тяхното настроение.
И по едно време дзърррррр!
Отварям. Едно единствено малко хлапе, момченце, с огромни черни очи и черни къдри, които се подават изпод някаква черна кърпа, а на устата също има черна кърпа.
- Лакомство или номер? - казва хлапето съвсем сериозно и кокори очите.
- Ами аз имам лакомство, казвам, но ако си приготвил номер и искаш да го покажеш, давай първо номера. Ти защо си сам?
- Защото приятелите ме изоставиха, но аз реших да продължа сам.
- Сега какво?
- Лакомството, че бързам. - И ми показва пълен плик с разни неща, да слагам направо там. Аз влизам да взема лакомствата, обаче се сещам, че сутринта правих ябълков сладкиш и го питам: А искаш ли и домашен сладкиш?
- Може - казва той, напълно сериозен- но ми го увиийте в салфетка.
Увивам едно парче, но след като напъхвам лакомствата в торбата, му поднасям с подноса да си вземе едно за из път с неговата ръка. И го попитах:
- Извинявай за невежеството ми, но не можах да позная като какво си се маскирал...
- Аз съм нинджа - каза той все така сериозно, захапа сладкиша и си тръгна.
- Обещай ми, че ще дойдеш и догодина! - извиках след него.
Та така, един малък сериозен черен нинджа беше моят Хелоуин.

Да си призная ли сега, че като го видях с кърпата на устата в началото, си помислих, че майка му го е увила, за да го предпази от вируси newsm78
Изглежда, че вече имам нещо сбъркано в мисленето...

# 639
Акаше, много сладка вещичка Heart Eyes И моята беше в такава роля, още от сутринта се курдисахме с костюма, баба и и направи и малка метличка, много щастлива беше:) Около нас няма деца, но в хотела имаше и са изкарали много весело. Децата да се радват, аз нямам отношение към Хелоуин.

Поли, добре дошла.

Зверски ме боли глава, цял ден.

# 640
Благодаря ви, не остана, а мен започна да ме стяга под лъжичката. Огромна промяна ще е това за мен. Започвам да правя списъци наум кои неща да взем, кои да пратя с куриер, както остава да свърша до заминаването - по-малко от 20 дена по план.
Скрит текст:
Хол:
От от др страна сниман:

Част от детската:

# 641
  • В Космоса
Благодаря ви! Hug Доволно си легна детето, слава богу! Щеше да е тъпо да заспи разочаровано. Sad

Светалчо, много мило ми стана като разказа за сериозната нинджа. Ех, тези дечица, много ме умиляват! Нека да са щастливи всички!

Жаки, радвам се, че и твоята малка вещичка си е изкарала добре! Hug

Лято, добре е!

# 642
Лято, дано сте много щастливи и новото начало да ви донесе късмет!

# 643
Лято, хайде успешна подготовка и заминаване. Simple Smile

Аз легнах но явно пак ще заспя в.00ч. Само сутринта не знам как ще стана за работа.

# 644
Лято, уреди се!
Аз бих пратила още сега неща по куриер, за да може това което съм забравила да го взема при заминаването.
Да си ползвате апартамента с много любов и в разбирателство.

Общи условия

Активация на акаунт