Искам да кажа ... (93)

• 58 268
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Даун, ако е за мъкнене на пубер по неподходящи места, аз съм твоя party animal Laughing

# 241
  • някъде ... тук ...
И аз не можах преди време да се оправя с драйв-а, а в google photos линкът съдържа goo.gl, което се филтрира тук и пак не става. Накрая си направих профил във flikr.

# 242
О, взимайте го и се редувайте  Mr. Green. Той е доста "задръстен", за което аз всъщност благодаря Simple Smile. Не пие, не пуши, не ходи по купони и още няма гадже (явно си чака Кати), но добре ще му дойде едно разтърсване, че с мен не ще Simple Smile.

# 243
  • някъде ... тук ...
Даун, да го пратим при моя пубер в Правец - тъкмо ще се "поотвори" малко Laughing

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 15:10 от ЕлиТ

# 244
Ох, от вчера се мъча с Гугъл Драйв. Наякой наясно ли е мога ли да показвам директно като снимка тук. Явно не става, щом не се вижда втората. А така с линк става ли?

https://lh4.googleusercontent.com/tABrhQ9gZAlzyRwuSpY0T_LoT4cqBA … RcE=w1366-h638-rw

Пусни Принт Скрийн.

Aх, какви чудни деца сте показали! Напълнихте ми сърчицето!!!! Hug

Аз си мечтая за синеоко бебенце, че моя човек е с най-красивите, небесно сини очи на света, майка ми също, аз съм с пъстри, по-скоро зелени..  Heart Eyes Искам да е малко, синеоко и дебело! И да го гушкам и целувам постоянно!! Ох, тая тема не е за мен, постоянно рева напоследък (основно от прекалена емоционалност и радост, не от нещо лошо) и покрай историите ви така съм се отприщила...  Blush

Захир, аз съм с пъстро зелени очи, мъжът ми е със сини. Дъщеря ни е с очи като моите, синът ни като на баща си, т.е. сини. Simple Smile

# 245
  • Пловдив
Аз тъкмо се подтиснах. Joy Joy Joy Joy http://podtepeto.com/pod-zavivkata/dvama-ministri-otkriha-mol-markovo-tepe/

Чета аз значи, имало министри, разни известности и прочие. Аз се скитах в мола от отварянето му в 10, бях сред първите, които влязоха, до един часа и НИКОЙ не видях bowuu hahaha hahaha hahaha hahaha Втори заплес като мен няма. Че и горе-долу нищо не си купих, едно пуловерче за най-малкия от Уайкикито, да не съм съвсем капо. Нищо не си харесах.

# 246
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Селесте, добре дошла и лека бременност!
След Белиндиното още едно бебе, което да чакаме заедно, за което да се вълнуваме и може би да го раждаме заедно, като на Белла хубавия момък, който ни грабна сърцата тогава и още ги държи. Много е хубав, Белла!
Флорче, а твоето момче си е запазило физиономията - не можеш да го сбъркаш, мъж с характер. И на Елица бебето много хубаво, и пуканката на Акаша, и Румините хубавици. А на Зузанка видах първо снимката с едното момиченце и си помислих "показва едно, представете си две Joy, икономия на материала Joy). Но после вече ги показа и двете. Тях си ги знаем, големи хубавици са и те.
Но снощи рибата изтрепаха Янтрините момци, мощна група са те - още от бебета дават заявка са силни мъже. Joy
Сигурно пропускам някое дете, но вие си знаете, че тук всички деце са хубави и прекрасни, а още по-важното е, че са обичани.

Захир, не протакай мечтите, ми се залавяй за работа. Като подредиш гардероба, почвай с бебето, че да имаш време, ако решиш да са повече Joy Joy Тия сини очи, както ги описа, си искат мултиплициране, да не идат зян. Joy  Пък и Пампорово е прекрасно място... Hug

# 247
Янтра, ма не си човек, начи! Да изпуснеш да видиш отблизо Ал Пачино!

# 248
  • Пловдив
Ти не знам дали разбра, ма ал пачиното е от восък. И когато и да дойдеш следващите няколко месеца ще си е все там.

# 249
  • В Космоса
Ето вече трябва да се вижда:

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 22:06 от Акаша

# 250
  • В Космоса
ЕлиТ, вижда се! Много готин! Как даде линка?

# 251
Малка Акашка  Hug. Даже като теб се цупи.

# 252
  • В Космоса
Хаха, Даун,  Joy

# 253
  • До морето
Ауууу, малката Акашка какви букли има  Heart Eyes  На Зузанка са прелестни щерките. Тото на Бела - чуден,майка му и тя. На Флорче също. Кой  друг показа, ще изтърва някой?
Лина, твойте ако не си приличат, аз какво да кажа е знам.
Ето ми я пуканката:
Ето ми я маслинката:
Ей ги двамата заедно:

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 15:51 от Mariposa_Malva

# 254
Ти не знам дали разбра, ма ал пачиното е от восък. И когато и да дойдеш следващите няколко месеца ще си е все там.

Ами явно не съм разбрала Joy Даже се почудих, да си призная. Не го ща от восък. Не я харесвам тази идея.

Елит, пуберът е див и готин, много го харесах. Ако ще го разквартируваш, знаеш къде.
Малката Акашка ееее нямам думи - всичко, което трябва да е една малка женичка - сладка, хубава, кокетна и с характер.

Марипоза, чудни са и твоите! Красиви деца.
А аз съм объркала Линините с Румините. Joy

Общи условия

Активация на акаунт