Искам да кажа ... (93)

• 58 262
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
знам  Crazy  Скоро е.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 16:13 от Захир

# 271
  • някъде ... тук ...
И аз не мога по този начин.

# 272
  • Sofia
Брех,че 'убави дЯца  Flutter
Пък от терасата що народ наднича.... hahaha все неизвестни за мен потребители Rolling Eyes.Интересни сме на хората  bowuu.
Моят прекрасен уж е болен пък не съм го чула да кашля ни веднъж  Crazy.Хиенката нещо ме смотава.Сега го калесвам да ходим на преглед, ама и двамата се ослушваме.Не ми се излиза за н-ти път по улиците. Сготвих пилешка супа,пиле с ориз,баница,на спорт бях, пазарувах, за вечеря риба съм стъкмила...ми изморих се. ММ напалил каминката,'ич не ми се помръдва  Whistling.

# 273

Sad Не знам тогава. Ето го линка, вие виждате ли нещо така?

# 274
Захир,че то догодина е след два-три месеца  Laughing
Аз въобще не съм се замисляла готова ли съм ,не съм ли. Ако бях помислила по-задълбочено може и да си бях без деца. Като се появиха знаех,че това е точният момент!

Абсолютно същото важи и за мен.  Peace

И за мен  Mr. Green

Захир, чудесно си се обосновала, умно момиче си ни ти  Heart Eyes Дано се получи точно така, както си го представяш  Peace

# 275
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Захир, дори да видиш страх и колебание в очите, може и да не означава нищо важно за после. И обратно - може да видиш луда радост и ентусиазъм, а после те да се изпарят и нещата да тръгнат в нежелана посока. Няма гаранция за нищо, момичета! Няма рецепта, няма правила. Никой нищо не ни обещава за после, в нищо не можем да бъдем сигурни, гаранция Франция. Това е положението.
The choice is ours, се ла ви.

# 276
Гена, и аз чета в теми, в които не пиша, но наистина си е странно, особено когато се мъкнат някакви извадени от контекст неща.

# 277
  • някъде ... тук ...

Sad Не знам тогава. Ето го линка, вие виждате ли нещо така?
предлага ми да запиша/отворя файл drive.webp

# 278

Sad Ясно. Значи в мен е грешката.

Захир, много ми харесва как си го обяснила. Пожелавам ти нещата да ти се получат. Не не, те ще ти се получат така както го искаш, но да ти се получат още по-готино и емоционално!  Heart Eyes
Сетих се за моментите, когато видях и двата пъти двете чертички. Някак толкова ми беше щастливо, че изобщо не съм мислила за реакцията и нищо, ама нищо не можеше да ми пречупи готиното усещане.

# 279
  • Euskal Herria
Момичета, да са ви живи и здрави децата! Вървят комплект с всичко - и с радости, и с ядове. Порастват толкова бързо и неусетно. До вчера - мъничета, а днес - големи хора.

При нас е слънчево, температурите са около 20-тина градуса. От вчера почнаха да стягат коледните украси. Видях вече накачени лампи по дърветата на един от централните булеварди. Върху фасадата на голям магазин бяха почнали да монтират светлинната декорация.
А днешният вестник изобилства със снимки на фенове, застанали пред хотела, в който са настанени актьорите от "Игра на тронове".  Grinning.  Ако бях от почитателите на сериала, може би и аз щях да дебна. Обаче дори и да се разминем на улицата, няма да позная никой от актьорския състав  Joy.

# 280
 Hug Благодаря ви! Прекрасни сте!

Изтрих си словоизлиянията заради народа, който чете. Това са лични емоции и на вас мога да споделя, защото ви чувствам близки ама не искам всеки да ми гледа сеирите.

# 281
Много хубави деца Heart Eyes

В новия мол беше страшна лудница, доколкото видях няма нещо по различно от всички останали молове.
Имаше няколко групи по 20- на човека имигранти, младежи, на арабски говореха, много добре облечени.
За пръв път виждам толкова много от тях на едно място.

Захирче Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:47 от JACKLIN*

# 282
  • Euskal Herria
Ето точно заради това - че е публичен форума, се въздържам от всякакво споделяне. Предпочитам да пиша за фиестите, да показвам снимки на торти, кучета, картички, пейзажи. По-добре да ме свързват с нещо банално, глупости, ако щете, или досада, отколкото да напиша нещо, за което после ще съжалявам, или ще бъда наранена по някакъв начин.
Имам си обеца на ухото.

# 283
  • Sofia
Струва ми се,че малката Жаки ще задмине кака си по хубост  Hug. Прекрасна кожа има Мими, Жаклин  Peace.Това е едно от нещата, които винаги заглеждам у една жена  Peace.

# 284
Кога порасна Жаки? Много са хубави двете сестри.

Общи условия

Активация на акаунт