Искам да кажа ... (93)

• 58 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Леле, Акаша! Тотален копи-пейст си направила  Laughing

# 256
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

svetal4o
Скрит текст:

мочт човек не иска още  Tired Ние доскоро не знаехме къде живеем, има още неща за оправяне. Не че е болка за умиране, като гледаме за жилище все иска да е около училища и детски градинки, иска като цяло, но не веднага. То и аз, да съм честна, ако сега каже, дай да правим бебе, ще се дръпна. Искам, може би догодина. Живот и здраве.

# 257
  • В Космоса
Благодаря ви! Бела, мислиш ли? На баща си повече е май.

# 258
Благодаря ви! Бела, мислиш ли? На баща си повече е май.
Какъв баща? Та тя е изцяло на теб!  Heart Eyes

# 259
  • някъде ... тук ...
Акаша, като кликнеш с десен бутон на файла и избереш сподели, в новоотворения прозорец има "Получаване на връзка с възможност за споделяне". Избираш го и отдолу се полявява линка за копиране.
Страхотна е госпожицата Hug

Светалчо, благодаря. Снимката е от преди година. Сега косата му е почти до раменете вече Crazy

# 260
  • В Космоса

Но директно като снимка не може, нали?

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 15:32 от Акаша

# 261
  • София
О, взимайте го и се редувайте  Mr. Green. Той е доста "задръстен", за което аз всъщност благодаря Simple Smile. Не пие, не пуши, не ходи по купони и още няма гадже (явно си чака Кати), но добре ще му дойде едно разтърсване, че с мен не ще Simple Smile.
Сватя, недей така, все пак той е със 7 години по-голям от моята и трябва да е с по-богат опит.
Е, ако не се светне дотогава, Кати със сигурност ще го отрака.  Mr. Green

# 262
  • някъде ... тук ...
Аз не успях да покажа директно снимка.

# 263
  • В Космоса
Излизам аз, надявам се като се прибера, да има още много снимки на форумни дечица! Hug

# 264
О, взимайте го и се редувайте  Mr. Green. Той е доста "задръстен", за което аз всъщност благодаря Simple Smile. Не пие, не пуши, не ходи по купони и още няма гадже (явно си чака Кати), но добре ще му дойде едно разтърсване, че с мен не ще Simple Smile.
Сватя, недей така, все пак той е със 7 години по-голям от моята и трябва да е с по-богат опит.
Е, ако не се светне дотогава, Кати със сигурност ще го отрака.  Mr. Green

Аз на Кати се надявам, защото като го гледам.... Ама да не говоря, за да не проплача, че стоя будна и го чакам  Joy.

# 265

Но директно като снимка не може, нали?

Ето така.

# 266
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

svetal4o
Скрит текст:

мочт човек не иска още  Tired Ние доскоро не знаехме къде живеем, има още неща за оправяне. Не че е болка за умиране, като гледаме за жилище все иска да е около училища и детски градинки, иска като цяло, но не веднага. То и аз, да съм честна, ако сега каже, дай да правим бебе, ще се дръпна. Искам, може би догодина. Живот и здраве.
Скрит текст:
Така е права си, човек трябва да е готов за тази крачка. Но ако двама души се обичат, и неподготвени ще се справят. Колко готова мислиш съм била аз на 19? Обаче се оженихме, защото на него му било време за женене - той на 27 (за ония години - стар ерген) и ако аз не искам да се женя за него, тогава да се разделим, а ако искам по принцип, какъв е смисълът да отлагаме и само "да ходим". Та така ме убеди, защото не ми се разделяше с него, връзката беше в апогея си. Оженихме се и още на другия ден той пита: а сега...ще имаме ли деца или ще чакаме да завършиш? Аз помислих малко и казах "ами що пък да нямаме деца?", защото нямах търпение да разбера ще мога ли да имам деца или не. Това много ме тормозеше, защото братовчедка ми имаше такива проблеми и покрай нея съм си мислила "ами ако не мога да имам деца, какво ще правя тогава?!" и ме обземаше ужас, защото аз обожавам деца от дете още - винаги съм събирала деца около себе си, особено по-малки. Та решипме, че ще имаме, няма да отлагаме и бебето стана за две седмици. И аз бях сигурна после, че при нас така се получат бебетата - щом поискаш, след две седмици го имаш. (Някъде по-преди споменах колко глупава съм била на 20 години.) И когато дойде времето за второто дете - имахме жилище, откъснахме се от живеенето при родители и т.н., аз реших да "планирам" бебето ни да се роди през май-юни, да е лятно бебе, че първото беше зимно и беше много трудно едно време да сушиш цяла зима по пет ката пелени. Обаче - йок. Не стана за две седмици и отиде планът на кино. Роди се през октомври - от туй по-зимно бебе, здраве му кажи.
С една дума - не всичко подлежи на планиране, обмисляне, решаване и уцелване на подходящия момент.

# 267
  • Бургас
Захир,че то догодина е след два-три месеца  Laughing
Аз въобще не съм се замисляла готова ли съм ,не съм ли. Ако бях помислила по-задълбочено може и да си бях без деца. Като се появиха знаех,че това е точният момент!

# 268
Захир,че то догодина е след два-три месеца  Laughing
Аз въобще не съм се замисляла готова ли съм ,не съм ли. Ако бях помислила по-задълбочено може и да си бях без деца. Като се появиха знаех,че това е точният момент!

Абсолютно същото важи и за мен.  Peace

# 269
  • В Космоса

Докато не съм излязла още... Не става така. Аз първия път така процедирах и вие не видяхте нищо. Tired

Общи условия

Активация на акаунт